Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
EMIGRARE/IMIGRARE, CANADA (QUEBEC, ONTARIO, ALBERTA, BRITISH COLUMBIA, ETC.), VIZE >
Vize imigrare, vize vizitator-Canada-Montreal-Quebec > cine mai e inscris in programul de emigrare via canada?
View Full Version : cine mai e inscris in programul de emigrare via canada?
cosminf
07-09-2011, 06:48 AM
Buna ziua la toata lumea.
M-am inscris in programul de emigrare via canada. Acum astept la rand. Stie cineva cam cat dureaza? Unde s-a ajuns cu randul? Eu sunt inscris din mai 2011.
Daca mai sunt si altii pe forum care s-au inscris in acest program, haideti sa vorbim.
Cosmin
lauramichelle
08-08-2011, 04:20 AM
Buna Cosmin,
Programul Via Canada nu este cea mai buna optiune, in sensul ca te vor scutura de o gramada de bani in timp si iti vor intarzia foarte mult demersurile pentru Emigrare. Pe site-ul oficial am Ambasadei sunt postati absolut toti pasii care-i ai de urmat pentru intocmirea dosarului si vei economisi foarte mult timp si bani. Eu mi-am facut singura dosarul si am si primit acel acusse de reception.
Laura.
acum in octombrie, dupa 5 luni , la ce nivel ai ajuns in procesul de emigrare cu ajutorul via canada?
vlad_a_anca
12-01-2011, 09:15 PM
probabil ca dupa 5 luni, nu stie nimic nou. Asa se intampla.
Eu am depus actele prin ViaCanada prin noiembrie 2010. Am fost cam deranjat sa aflu ca dosarul mi-a fost depus doar in martie 2011 la consulat, dar am dat vina pe niste modificari procedurale care s-au petrecut chiar la inceputul anului. Pentru cei care au sa plateasca transele lunare de 500 CAD timp de 5-6 luni la finalul acestei perioade esti in stadiul de a finaliza testarea de limba franceza, dupa care nu se mai intampla nimic. pur si simplu astepti.
pt vlad-anca
te rog , da-mi si mie testele de franceza de la via canada la mail corneliae2004@yahoo.com. multumesc mult