PDA

View Full Version : Multumesc gazdei forumului....

09-09-2005, 09:46 AM
...pentru acceptul de a ma fi numarat printre membrii ei,avand deosebita placere de a participa si eu la schimbul de pareri si opinii,dar ma vad nevoit sa ma retrag,dintr-un motiv care nu are sensul sa il mai divulg.Reiese de altfel din cadrul Forumului.Multumesc inca o data si pentru ca saptamana viitoare ma reintorc in Atena,unde ma asteapta o familie,am sa recomand acest Forum si prietenilor mei cu mentiunea ca pentru a evita anumite schimburi de cuvinte mai putin ortodoxe,sa fie atenti la un anume membru "tare de vocabular"...doar de la distanta.Cu respect.....fost "mihai1661"

sorin
09-09-2005, 10:08 AM
Cu placere si regret faptul ca te retragi. In ceea ce ma priveste, cred ca tactica pe care as adopta-o daca o discutie degenereaza, ar fi sa ignor total acea persoana. Aceeasi recomandare si pentru cel cu care te-ai

10-17-2005, 12:30 AM
...ca mi-a cacordat sansa de a fii alaturi de acast forum,imi place
mult si mi se pare mai interesant ca altele sint teme interesante cu
oameni interesanti nu ma plictiseste deloc. Mersismileys/smiley9.gif

rossa
10-21-2005, 03:21 AM
Despre ce membru vorbea Mihai1661 ? Stie cineva ?

sorin
10-21-2005, 03:56 AM
Hei Rossa, tu esti baiat destept si n-ai nevoie sa-ti dea ceva mura'n gura smileys/smiley36.gifFa click pe "search", cauta pentru mihai1661 si vei gasi vreo 7-8 topice, pe care studiindu-le...vei descoperi misterul. Nu-i asa ca-i mai palpitant decat daca ti se dadea un nume? smileys/smiley2.gif

Mmap
11-25-2005, 08:19 PM
... pentru ca am gasit mai multa maturitate si raspunsuri prompte si la obiect, documentate si complexe, date cu intelepciune si fara partinire (suna arhaicsmileys/smiley4.gif).

Multumesc.