View Full Version : parerea voastra despre americani..
bogdan178
06-28-2007, 09:30 AM
SAl
pe unde am mai ajuns sa postez smileys/smiley4.gif aia ma trec pe off ca nu sint pe subiect si aici e subiectul paralel ..dar sa mai schimbam ca nu poti schimba pe nimeni ce tocmai a trecut la un nou sistem spunindu-i ca poate acel sistem nu e perfect ..se potriveste ca o manusa vb MAi catolici decit PAPA.
Vad ca e vb de soferi ..ca intotdeauna nu am rabdare sa citesc mes voatre scuze smileys/smiley36.gifincep prin a-mi atrage antipatia cel puin a jumatate din forum ...Femeile nu stiu sa sofeze.
Bine ca in romania nu au toti masini puternice si mai ales sosele pt ca vb de pe strada ne-am duce d. cu totii ..Si asa astia si-au facut un ritual de a da la stiri numai accidente crime si violuri.
Am carnet de 10 ani ... M-am saturat de condus ...e haos in bucuresti toate drumurile sunt in reparatii si nu mai ai pe unde sa o iei ...desteptii si-au luat scuter sau bicileta ..insa cei mai destepti intra la metrou unde e si racoare acum varasmileys/smiley4.gif.
Despre accidente rata mortalitatii in accidente e cea mai mare din europa la noi in romania.
bye
AndaF
06-28-2007, 09:52 AM
Vad ca e vb de soferi ..ca intotdeauna nu am rabdare sa citesc mes voatre scuze smileys/smiley36.gifincep prin a-mi atrage antipatia cel puin a jumatate din forum ...Femeile nu stiu sa sofeze.
Ai dreptate! MAREA majoritate a femeilor nu stiu sa sofeze... asta cred ca se trage si de la faptul ca poate n-au avut un profesor bun( majoritatea barbati)? smileys/smiley2.gif
Eu una am carnet de aproape 2 ani si conduc (,) ca o adolescenta - imi place viteza... ca-i bine, ca-i rau, nu stiu - ii las pe altii sa arunce cu rosii smileys/smiley2.gif
bogdan178
06-28-2007, 10:43 AM
SAl
Mie imi e frica sa merg cu o femeie la volan daca am de ales prefer scaunul din spatele soferului si ma bag sub el avind capul la nivelul portierei ..daca e drumul ceva mai lung ma culc sa nu vad nimic ...macar sa mor in somn.Mi sa intimplat odata sa am un accident cu o femeie la volan ...m-am trezit din somn cu 10 sec inainte de impact care a fost serios era la vreo 90 la ora pe DN 1 .....dar am scapat.nu contest ca sint si exceptii ....dar eu personal nu l-am vazut ...in ultimul timp am lasat-o mai moale cu condusul ...cred ca conduc civilizat ii las pe alti sa se bage in fata nu fortez semaforul dau prioritate la pietoni urasc sa claxonez ...imi place doar sa dau muzica la maxim atita tot smileys/smiley36.gif( cu geamurile inchise aviz taranilor).
Am avut permisul suspendat doar de 2 orismileys/smiley4.gif.1 depasire in giurgiu in comuna calugareni 2 poduri linie continua veneam dinspre giurgiu si eram pe niste curbe in fata camioane si m-am bagat si in vale erau baietii ...si l-au luat ...am facut contestatie invatat de un baiat de la dinamo ..subsemnatuil tata a 3 copiii sotia somera mama tata decedati iar socrii grav bolnavi ...carnetul fiind singura sursa de venit ...cind am depus contestatia a venit un maior sa uitat pe ea apoi la soldatul din sergentul din dreapta lui si ia zis " daca va prind ca le datio la vreunu carnetul va dau afara" apoi vizibil iritat mi-a spus ca asta e tot ..mi l-au dat dupa 30 zile ..dar trebuia sa stea 90 ..iar a 2 oara accident stupid la o cedeaza l-am sters pe unu am mers la militie si ala n-a vrut sa spuna ca a fost in parcare si mi l-au luat 3 luni.
cit despre restu nu am boala la masini straine de nici un fel nici daca mi se ofera sa conduc gen test drive nu o fac ..am boala la viteza dar cu loganul meu de 1,4 nu merge mai mult de 170 (ciudat ca e limitat pe la 160 si cev)a asta numai unde se poate ca am avut citeva evenimente care mi-au dat de gindit daca vreau sa traiesc sau sa mor infipt in vreo caruta sau copac.pot conduce fara oprire citeva sute de km .. si cam atit daca imi mai amintesc va mai zic eu
Pisoi
06-28-2007, 11:16 AM
mai bogdanele, spune tu ....cum sa nu-ti mute "aia" postarile cand nu spui si tu macar o vorbulita la subiectul topicului la care postezismileys/smiley80.gif...spune tu ...ce legatura au postarile tale de aici cu "parerea voastra despre americani"?smileys/smiley75.gif
p.s. vad ca nu sunt singurul care incurca borcanelesmileys/smiley36.gif
p.s.2 crezi ca mai e cazul sa insist sa-ti deschizi un topic cu subiectul tau? ...sau ne conversam la offtopic?smileys/smiley92.gif
bogdan178
06-29-2007, 06:03 AM
SAl
nu vezi ca sint pe subiect ei vb de sofat si eu la fel ...am gresit cu ceva ???
Parerea mea despre americani e f proasta singurul american pe care-l stiu e la puscarie smileys/smiley4.gif
sauzimdebine
06-29-2007, 07:14 AM
Dupa cum spui chiar tu, mai bogdanel, mai draga, tu chiar nu ai cunostinte, de nici un fel, de calitate. Asta nu-ti da voie sa generalizezi, nici nu ar trebui sa te impinga la a face afirmatii gratuite. Daca tu nu ai, fapt total intamplator si nesemnificativ, nu inseamna obligatoriu ca altii nu au cunostinte ... de calitate.
Americanii de-i cunosc eu, asta insemnand ca am de a face cu ei pentru ca eu vreau nu pentru ca as fi obligat, sunt oameni la locul lor, de toata isprava. Daca trecem la cei de vreau nu vreau trebuie sa intru in contact cu ei, sau la cei despre care aud, citesc, samd., atunci se schimba putin calimera, ca peste tot sunt de toate felurile. Si buni si mai putin buni si rai ... samd.
bogdan178
06-29-2007, 09:18 AM
SAl
DEPINDE man pt ca eu cunosc decit unul care e la parnaie .lasa -ma ca noi macar daca plecam peste hotare ne pun calificativul hoti ...la west europeni li se pune calificativul de pedofili.
bye
light
06-29-2007, 01:44 PM
SAl
Bine ca in romania nu au toti masini puternice si mai ales sosele pt ca vb de pe strada ne-am duce d. cu totii ..Si asa astia si-au facut un ritual de a da la stiri numai accidente crime si violuri.
Am carnet de 10 ani ... M-am saturat de condus ...e haos in bucuresti toate drumurile sunt in reparatii si nu mai ai pe unde sa o iei ...desteptii si-au luat scuter sau bicileta ..insa cei mai destepti intra la metrou unde e si racoare acum varasmileys/smiley4.gif.
Despre accidente rata mortalitatii in accidente e cea mai mare din europa la noi in romania.
bye
Si zici ca-i rau in America?
shogunelu
06-30-2007, 06:51 PM
Pe-a mea,va fac un favor si nu v-o spun.
bogdan178
07-04-2007, 09:33 AM
SAl
S-au ras mes. alea ..pt omul cu nr de masini pe cap de locuitor usa ....eu m-am referit la nr total iti dadusem un link mie lene sa il caut ..dar statistica spune ca in 15 ani china va depasii usa la numarul de automobile ..am gresit cind am zis citiva ani .,...deci 15 smileys/smiley4.gif
ce am uitat ":smileys/smiley36.gifLa multi ani
bye
Pe-a mea,va fac un favor si nu v-o spun.
Multumesc foarte mult....as fi spus numai multumesc, dar un singur cuvant este impotriva regulamentului!
pepper
07-11-2007, 10:43 PM
Numai in Las Vegas sint mai multe becuri ca in Chinasmileys/smiley36.gifTi-ai pus intrebarea pe unde vor circula chinezii cu atitea masini?smileys/smiley36.gifAmericanii sint uneori de o politete exagerata si asta nu e rau. Si daca tot e vorba despre americani sa va spun ce mi-a povestitun batrinel. Eramintr-o simbata dimineata pe la ora 10 in cazino la Hiltonin Vgas si un batrinel imi cere voie sa stea linga mine pe motiv ca fumeaza si altii l-au refuzat. Am fost de acord si din vorba in vorba i-am spus ca sint din Romania. Americanul incepe sa-mi povesteasca ce i sa intimplat lui acum vreo 4 ani cind a vizitat Romania. Zice batrinelul ca si-a aprins o tigara in statia de metrou si l-a saltat politia. I n birou la gabori scoate omul 25 de parai si ii da aparatorilor legii din Romania si i-au dat drumul.Concuzia americanului " Saraca tara Romania si corupta' A doua faza i se intimpla in banca cu un smenar care ii spune ca ii schimba el 100$ pe motiv ca ii da mai multi bani. Smenarul substituie suta batrinului american cu o hirtie de un parai si o taie . Cind si-a dat omul seama de teapa a fost prea tirziu. Hirtia smenarului era impaturita dar si batrinul a recunoscut ca a fost greseala lui ca a avut incredere. Si uite cum ma amuz cu americanii aflind de aceleasi practici care nu vor disparea atit de curind.
bogdan178
07-22-2007, 08:22 AM
SAl
Ce exemple pline de politete romaneasca ....tot el da spaga si tot el e mirat cit despre maradona aia care si-a luat-o ...sa gindit numai la un cistig mai bun d c n-a schimbat la casa de schimb unde cursul era mai mic ..pt ca a vrut mai mult ...si sa fript ....Romanii stai tu linistit isi dau tepe unii la altii prin caritas si gerald asa ca despre straini ce sa mai zic ..ii iau pe sus
NicolleXXX
07-22-2007, 11:17 PM
Primul meu post pe acest forum!!!
Parerea mea despre americani... smileys/smiley4.gif
Nu sunt de foarte mult timp in preajma lor dar am unul in viata mea de vreo 3 anisori, de curand mi-a devenit sot si pot spune ca cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in viata este ca l-am cunoscut pe "el".
In rest... chiar nu am nici un comentariu negativ la adresa lor.Toti sunt plini de viata, prietenosisidispusi sa-ti ofere ajutorul in caz de nevoie si ce-mi place mie mai mult si mai mult este zambetul ala de multe ori fals care la inceput ma enerva la culme dar l-am exersat si acum sunt experta smileys/smiley36.gif