PDA

Arată versiune întreagă : lucru cu viza de turist



mikutzu
27.09.2010, 13:54
Ca sa ajungi legal in canada ai:
1.viza legala:astepti 2 ani pentru federala / 1,5 ani pentru quebec
2.viza de lucru: doar daca o firma din canada trimite la ambasada formele tale de angajare:astepti cam 6 luni
3.viza de turist:astepti cam 1,5 luni(dar nu ai drept de munca legal)
Si acu intrebarile: daca merg cu viza de turist pot sa-mi gasesc de lucru(la negru normal)?sunt cumva firme de romani care te-ar angaja,sau diaspora te ajuta sau doar ne bagam bate in roate cum stim cel mai bine?cat timp nu se vor lega autoritatile de mine in aceste conditii(daca nu fac tampenii,normal)?imi pot gasi chirie?cont in banca e nevoie sa ai?daca nu ma mai intorc persoana care mi-a facilitat viza de turist va avea de suferit?
Am vazut ca dupa 3-4 ani de stat in acest fel in canada iti acorda cetatenia,dar pana atunci vreau sa stiu daca merita aceasta aventura(oricum m-as inhama la ea ca mai nou chioru si piticu trag 7 piei de pe noi,nu mai poti trai in f****ta asta de tara).
Daca credeti ca am scapat ceva sau sant alte informatii utile va rog.
Multumiri si mult sirop de artar.

sorin
27.09.2010, 14:00
postarile multiple nu se accepta. inchid acest topic si il voi sterge mai tarziu.