PDA

View Full Version : Romanii din florida vor sa stie mai multe din Romania

vanbert
08-10-2010, 06:05 PM
Suntem multi oameni buni...multi romani in Florida, si cu toate astea stim prea putin unul de celalalt, dar cu siguranta toti suntem bucurosi sa ne cunoastem. Am intentia sa ma ocup de intruniri si sa traim romaneste macar o data pe luna, sa simtim asa cum stim numai noi. vreau sa organizez o intalnire pe luna, unde sa aducem toate stirile proaspete dei Romania...sa discutam pe tema lor sa ne cunoastem si sa punem tara la cale cum se mai spune... Ma uit in stanga si in dreapta, unde sunt mai multi turci se ajuta intre ei, unde sunt mai multi spanioli se ajuta intre ei. Haideti oameni buni sa facem si noi asa. E o propunere! dati-mi acceptul si va promit ca vin cu idei noi si bune. Hai sa vedem ce iese ! Astept raspunsurile voastre.:v:

keyframe14
08-11-2010, 07:13 AM
Romanii multi sunt in Ft Lauderdale si Miami, mai sus nu sunt comunitati asa solide.
Trebuie totusi sa gasesti un alt subiect de discutii la intalniri, majoritatea au plecat de acolo nu de bine si sa puna "romania la cale" e ultima lor preocupare.
Bafta multa si astept ideile.

romi_in_florida
08-12-2010, 10:26 PM
Sa ne fie mila de cei care aleg securistii aia in romania, nu cred ca e posibil.
Asa ca daca spui unde vrei sa faci intilnirea, hai sa vedem daca e posibil.
Daca vrei sa stai la palavre de politica, nu conta pe mine.
Cit despre ajutor intre romani, sansa e mica. Daca citesti, am cautat sa vad daca sint oameni care vor sa ajute femeile la nevoie, cind barbatii lor le ameninta. Si ce am gasit este ca in Miami, raspunsul a fost 0. Deci daca tu crezi ca sare un roman sa-ti taie iarba, sau sa-ti pazeasca casa cind tu esti plecat, cred ca te inseli groaznic. Daca vrei ajutor sa angajam romani intre noi ca evreii, nu cred ca e prea usor.

Bafta si noroc nu ajuta, cind nu este vointa si educatie.

Romi

nilda
08-14-2010, 12:29 AM
Sa ne fie mila de cei care aleg securistii aia in romania, nu cred ca e posibil.
Asa ca daca spui unde vrei sa faci intilnirea, hai sa vedem daca e posibil.
Daca vrei sa stai la palavre de politica, nu conta pe mine.
Cit despre ajutor intre romani, sansa e mica. Daca citesti, am cautat sa vad daca sint oameni care vor sa ajute femeile la nevoie, cind barbatii lor le ameninta. Si ce am gasit este ca in Miami, raspunsul a fost 0. Deci daca tu crezi ca sare un roman sa-ti taie iarba, sau sa-ti pazeasca casa cind tu esti plecat, cred ca te inseli groaznic. Daca vrei ajutor sa angajam romani intre noi ca evreii, nu cred ca e prea usor.

Bafta si noroc nu ajuta, cind nu este vointa si educatie.

Romi

trist........

sirele
10-09-2010, 10:41 PM
asta-i cea mai tare manevra a unuia care vrea sa vada care sunt bogatasii prin florida, sa pe urma sa le ia urma sa sa-i lase orfani cand sunt oamenii pe la munca.

dar oricum topicul e bun. imi place ideea. hahahahaahahahahahah.

romanii din florida vor sa stie mai multe din Romania --- sa dea drumul la internet si la calculator si vor afla. ahhaahahhaahahahha

e lumea plina de escrocii domle. hahahahaahhaahahhaah

Rxn
11-03-2010, 10:15 PM
Fratilor va comportati ca niste animale, sincer. In ce hal ati sarit pe o idee foarte buna, ca niste hiene.
Extrem de trista maniera in care va comportati. Niste savage.
Nici nu am cuvinte pt asemenea specimene care nu merita sa traiasca intr-o socitate civilizata, niste primitivi.
Dezgust total pt o reactie de joasa speta! L o w !

dela
11-03-2010, 10:54 PM
ei , acum cred ca unii au devenit paranoici ! .........chiar asa sa ajungem sa ne fie frica unii de alti ! Parca e prea mult de dus ! Oricum idea pare buna , pacat ca eu nu s din zona respectiva !.......... Oare sunt eu prea izolata si nostalgica dupa tot ce e romanesc ?

aramis_13
11-04-2010, 05:26 AM
atât de bună e ideea că însuşi iniţiatorului ei nu îi pasă de ea. din următorul minut după ce a postat-o nu s-a mai dat pe forum...

dela
11-04-2010, 06:44 AM
ei ce sa mai zic ! :)

Corry26
11-04-2010, 11:05 AM
Si mie mi-ar placea sa am romani pe aici cum am mai spus-o de vreo 100 de ori pe forum.Am inteles ca cineva ar fii,un patron de restaurant in capitala aici in PR.Am aflat o adresa de site si un cont pe Facebook.I-am contactat si un angajat se pare mi-a spus ca da patronul e roman dar nu foloseste FB.Am intrebat cum as putea sa iau legatura cu el si nu am mai primit nici un raspuns inapoi de atunci,de acum vreo 2 luni.Am inteles ca pe om nu-l intereseaza si mi-am vazut de treaba.Inseamna ca pe ici pe colo mai sunt romani in Puerto Rico dar nu stiu de ei.De ce v-am povestit asta?Eh asa ca fapt divers.....:)

sirele
11-10-2010, 09:36 PM
Corry,

de ce nu vrei sa ma asculti tu pe mine. cand iti dau o idee buna. multi romani vor sa vina macar sa viziteze PR, dar putini vorbesc spaniola si ce mai pui ca PR e stat amercan si cei fara viza, prefera insulitele olandeze sau britanice.

deci, apucate tu usor ca si asa te plictisesti toata ziua si fa un tur cu hoteluri, ia preturi, dealuri, ia pulsul caselor bogatasilor si vezi cand e pret bun la inchiriat si fa un site sau anuntane si pe noi. pt ca cei care traiesc in america si care nu vor sa piarda zile de pe GC, prefera sa vina in PR decat sa mearga in alte insule, care sunt in afara US. deci eu unul as veni sa viziez ceva dar cum nu stiu pe nimeni in afara de tine, as prefera sa te am pe tine ca ghid.

gandeste-te ca tu poti avea un avantaj enorm. contactea-za niste agentii din romania, dale dealuri. fa un program frumos de o saptamana si poate vin sa te calc. trimite si niste poze cu frumuseti locale, si hai sa scapam de saracie si plictiseala.

do it.