PDA

View Full Version : Intrebare imigrare Canada - Quebec

Svanovici
06-10-2010, 06:19 AM
Buna, am o intrebare pentru cei care imi da un raspuns cat mai aproape de realitate sau poate chiar au trecut printr-o experienta de genul.

Vreau sa emigrez impreuna cu familia, sotie si bebe 2 ani plus unul in burtica, care cred ca se va naste inainte de a primi visa de plecare... in fine, intrebarea este urmatoarea : daca eu am o cunostinta in Toronto la care clar ca vreau sa ajung si aplic pentru Quebec vor fi probleme la intrare in Canada sau cum ar trebui sa procedez?

sorin
06-10-2010, 07:05 AM
intrebarea este urmatoarea : daca eu am o cunostinta in Toronto la care clar ca vreau sa ajung si aplic pentru Quebec vor fi probleme la intrare in Canada sau cum ar trebui sa procedez?
Din ce s-a mai discutat pe forum, stiu ca daca aplici pentru Quebec si primesti viza, nu e nici o problema sa te stabilesti in alta parte.

P.S. Voi schimba titlul topicului in "Intrebare emigrare Canada - Quebec" pentru a fi la subiect.

Svanovici
06-11-2010, 03:45 AM
Mersi Sorin pentru raspuns , deocamdata pe 17 iunie am prima infatisare la cei de la Via Canada, dupa care va voi impartasi , (pentru cei interesati), cum a decurs intalnirea si ce pasi mai trebuie facuti.

P.S. 1. primul pas a fost sa ma inscriu pe listele celor de la Via Canada pentru un interviu cu ei.
2. Am primit mail raspuns ca suntem ok si ne-au dat 1 formular pentru completare (sot,sotie) si ne-au cerut cate 8(opt) poze de fiecare membru al familiei (noi aplicam pentru familie/sot,sotie si copil sub 2 ani, deocamdata). Trebuie sa mai avem la noi si o suma cuprinsa intre 2300-2500 ron. (probabil taxa de intermediere).

Pe 17 iunie anul curent avem intalnire.....

Va urma.....

O zi buna tuturor!

divo
06-11-2010, 04:17 AM
Mersi Sorin pentru raspuns , deocamdata pe 17 iunie am prima infatisare la cei de la Via Canada, dupa care va voi impartasi , (pentru cei interesati), cum a decurs intalnirea si ce pasi mai trebuie facuti.

P.S. 1. primul pas a fost sa ma inscriu pe listele celor de la Via Canada pentru un interviu cu ei.
2. Am primit mail raspuns ca suntem ok si ne-au dat 1 formular pentru completare (sot,sotie) si ne-au cerut cate 8(opt) poze de fiecare membru al familiei (noi aplicam pentru familie/sot,sotie si copil sub 2 ani, deocamdata). Trebuie sa mai avem la noi si o suma cuprinsa intre 2300-2500 ron. (probabil taxa de intermediere).

Pe 17 iunie anul curent avem intalnire.....

Va urma.....

O zi buna tuturor!
Ma bag si eu in vorba,chit ca nu am nici in clin nici in maneca cu emigrarea in Canada!De ce sa dati 2500 ron pentru ceva ce puteti face singuri? Sunt ceva forumuri romanesti in Canada,care explica m-a-m ce aveti de facut. Da un search aici pe forum,si vezi ca Fifi a postat o gramada de info despre asta,plus cele 2 forumuri.
Si asta inainte sa dati banii.Doar daca va dau banii afara din casa...ca altfel nu-mi explic.

usdream
06-11-2010, 07:10 AM
Corect. Am scris de mai multe ori pe forum acest lucru, dar se pare ca in general aplicantii vor sa foloseasca intermediari. Treaba lor, dar 2500 RON nu sunt de aruncat.

fifi
06-12-2010, 06:51 AM
divo, usdream, voi nu ştiţi?! comoditatea, ca să fiu politicoasă, se plăteşte cu bani grei.