View Full Version : emigrare australia
popeyeradu
05-31-2010, 07:12 AM
Salut,
Sunt un nou membru pe acest site si va salut pe toti
Impreuna cu viitoarea mea sotie as dori sa emigram in Australia
Suntem amandoi absolventi de ASE si avem o experienta de 8-9 in ''campul muncii"
O sa incepem in cateva luni acest proces de emigrare
Inrebarea este: SE MERITA SA EMIGRAM IN AUSTRALIA?
Va rog pareri sincere
Va multumesc
Salut,
Sunt un nou membru pe acest site si va salut pe toti
Impreuna cu viitoarea mea sotie as dori sa emigram in Australia
Suntem amandoi absolventi de ASE si avem o experienta de 8-9 in ''campul muncii"
O sa incepem in cateva luni acest proces de emigrare
Inrebarea este: SE MERITA SA EMIGRAM IN AUSTRALIA?
Va rog pareri sincere
Va multumesc
Raspuns:nu! Tre' sa ai atitudinea potrivita pentru emigrare,mai ales intr-un sistem total diferit fata de cel european. Si cum nu prea o ai...!:">
popeyeradu
06-01-2010, 03:50 AM
Nu cred .
Chiar sunt pregatit din toate punctele de vedere sa emigrez
As vrea niste sfaturi cu privire la procesul de emigrare
danref
06-01-2010, 05:53 AM
Treaba cu meritatu' in Australia e o chestiune al naibii de personala,depinde de jdemii de factori si ce doriti voi de la viata asta.Parerile altora in cazul asta e complet neinteresanta. Cat priveste primele sfaturi de emigrare si cele mai exacte de altfel le gasiti daca accesati site-ul oficial al Guvernului australian care nu demult a fost revizuit in sensul cel mai drastic, am auzit ca s-au scos f multe joburi de pe SOL.Bafta multa va doresc ca aveti nevoie.
popeyeradu
06-01-2010, 09:17 AM
mersi mult
o sa incepem sa studiem atent acest site
biliboaca
06-01-2010, 09:28 AM
Raspuns:nu! Tre' sa ai atitudinea potrivita pentru emigrare,mai ales intr-un sistem total diferit fata de cel european. Si cum nu prea o ai...!:">
Bai da esti un rafinat psihanalist; ceva de speriat domn'e ca mai stiam unu aidoma de desavarsit... cum dracu de-ti dadusi tu seama ce si cum sta treaba cu atitudinea asta asa la prima strigare...
io acu stau si ma gandesc ca poate deja aveti asociatie ..nonprofit.
robicos
06-01-2010, 02:04 PM
Lool...l-ai descurajat deja de la aperitiv !
Oriunde e mai bine decat in Romania si...
Oriunde e mai greu decat in Romania!
PS E valabil pt...Australia, U.S., Canada, Europa de Vest!
eugeny
06-05-2010, 08:25 AM
am 50 ani ..credeti ca mai am vre o sansa sa emigrez in NZ...si daca de cum sa procedez..?: ">: ">
eugeny
06-05-2010, 08:29 AM
..poate mi gasesc un prieten...ma ajutati?
danref
06-06-2010, 02:58 AM
La 50 de ani cu siguranta ti s-au subtiat sansele.Poate USA ar mai merge ,nu sunt sigur.Oricum , mult succes!
elliane
06-15-2010, 01:27 AM
am 50 ani ..credeti ca mai am vre o sansa sa emigrez in NZ...si daca de cum sa procedez..?: ">: ">Nu sint sigura,dar parca am citit pe undeva ca se poate aplica la fel ca si pentru Canada,pina la 45 de ani.
genica
07-25-2010, 07:21 AM
.....daca ai mai multe informatii....:thinking:
angeline
07-25-2010, 03:00 PM
Nu sint sigura,dar parca am citit pe undeva ca se poate aplica la fel ca si pentru Canada,pina la 45 de ani.
.....daca ai mai multe informatii....:thinking:
In ce priveste raspunsul la aplicatia pentru emigrarea in Canada amintita, interpretare gresita. Ai avea cel putin atatea sanse de a emigra ca si persoanele de 35, 37, 39, 40, 41 sau 42 de ani.
Ceea ce se specifica in formularul de calcul al punctajului pentru emigrare canadiana este ca la persoanele peste 45 de ani, nu se acorda nici un punct. Afecteaza acumularea punctajului dar categoric, nu anuleaza posibilitatea de depunere a dosarului sau a de a atinge punctajul necesar.
In afara de punctajul pe criteriul varstei exista suficiente posibilitati in acumularea de puncte: scolarizarea, domeniul profesional, experienta profesionala, nivel de cunostinte a limbii franceze, engleze, copii, varsta lor si pregatirea scolara, eventual, profesionala. Asadar, concret stii doar aplicand.