PDA

View Full Version : Cautam nanny langa Washington DC

Guialu
04-27-2010, 09:06 PM
Cautam doamna romanca pentru ajutor DOUA ORE PE ZI cu copii si/sau pentru treburi usoare in gospodarie (nu curatenie!) in Columbia, MD. Noi oferim cazare gratuta in schimbul acestui serviciu. Casa are un nivel cu acces separat, la care este un dormitor, o baie cu cada si o zona ce se poate transforama usor in bucatarioara (este separata si are o chiuveta deja); la acest nivel nu mai sunt alte dormitoare. Casa are si o curte mare si piscina la care ati avea acces liber. Orele la care puteti ajuta sunt foarte flexibile si puteti folosi restul zilei in orice mod doriti. Noi va putem ajuta sa gasiti si altceva de lucru (avem multi prieteni cu nevoie de babysitter), in functie de situatia dumneavoastra, la inceput chiar si mai multe ore de ajutor in casa / copii pe care sa le platim.

Veti avea nevoie de recomandari care sa prezinte mare incredere pentru noi, in speacial pentru ca avem doi copii mici. Noi dorim sa ajutam pe cineva care sa ne ajute pe noi, de asemenea.

Pentru mai multe detalii, va rugam telefonati la 443-883-5946 sau email la cotrocol@yahoo.com. Va multumim pentru interes

Marcela10
05-04-2010, 04:35 AM
Ma intereseaza oferta d-voastra si, va rog, sa-mi spuneti daca mai este valabila.
Despre mine: Am 44 de ani, sunt casatorita, am un baiat de 14 ani si acum lucrez la Primaria din orasul in care locuiesc. Imi place sa ingrijesc copii; am lucrat 5 ani in invatamant si a fost o experienta minunata. Nu m-am putut califica in invatamant, pentru ca sunt de profesie inginer, dar gandul mi-a ramas tot la copii si tare mult mi-as dori sa fac din asta o profesie.

Va multumesc anticipat !
Va doresc numai bine !
Marcela