View Full Version : am nevoie de un sfat
TUDOSOIU
03-18-2010, 08:38 AM
Salut, sunt Tudor din Romania si de curand am gasit un angajator din Alice Springs care imi va trimite contractul de munca in cateva zile. Care sunt urmatorii pasii?Am luat legatura si cu Amb.Australiei din Belgrad si mi-au zis sa intru pe immi.gov.au dar sitte-ul este in lucru.Nu se poate aplica visa on-line.Cum e pe acolo?Salarii, chirii, etc
danref
03-18-2010, 02:41 PM
Hai ca a fost tare faza cu site in lucru:)).Uite ca merge acum
http://www.immi.gov.au/
Aia de la Ambasada ti-au zis bine ca pe site gasesti info mai bine ca oriunde.
Cat despre contractul ala de munca fi atent ,cel mai probabil este o abureala.Au nu e Eu
mult succes
TUDOSOIU
03-20-2010, 03:56 AM
Site-ul merge dar nu pot aplica visa on-line.imi spune ceva de de genul"intretinere,reparatii, in lucru..."
danref
03-20-2010, 05:09 PM
Din Zvonistica am auzit ca cetatenii romanii si bulgari intampina o mai "speciala"atentie din partea lucratorilor dimia atunci cand fac aplicatia de visa online.Se pare ca nu mai functioneaza asa ca la inceput deoarece in perioada f scurta de asa zisul vize la liber cand ,practic au navalit hoarde intregi de conationali la furat de posete si spart & skimm bancomate.Australia nefiind Europa inconjurata de ape,rechini si crocodili +autoritati ,"marfa" insusita nu a putut fi expediata ,autorii pachet la racoare si drept "cadou " suplimentar toate aplicatiile de viza turistica online sunt procesate la rece de catre ofiterii de la imigrari iar odata ajunsi pe Taramul din Oz pt posesorii de pasaport ro verificarile de intrare sunt f severe.
mult succes