PDA

View Full Version : Ce venit minim imi trebuie sa traiesc in Australia?

stefanicai
03-17-2010, 02:52 PM
Salutare,

Vreau sa ma mut in Australia in toamna. Am deja viza din 2008, dar am tot amanat sa plec. Am incercat sa-mi gasesc job din Romania, sa fie trecerea mai usoara, dar din pacate am observat ca angajatorii de-acolo vor sa te vada la fata inainte sa te angajeze.

Am posibilitatea sa vin acolo cu salariul din Romania (adica sa lucrez de-acasa o perioada - lucrez in domeniul IT). Asta ar insemna ca as avea aproximativ 2300 AUD pe luna. Credeti ca m-as descurca cu banii astia pentru o perioada, pana imi gasesc un job in Australia (presupun ca in maxim 6 luni ar trebui sa gasesc ceva ok)?

Ca si locatii, m-ar interesa Melbourne, Brisbane sau Sydney. Nu stiu care e mai ok sa traiesti in el. Brisbane imi suna bine, dar nu stiu prea multe detalii de costuri etc.

Multumesc mult pentru ajutor!

O zi buna,
Iulian.

danref
05-16-2010, 05:50 AM
Daca te intereseaza Brisbane ,arunca o privire pe aici
http://www.ourbrisbane.com/
gasesti tot ce vrei de la costuri de toate felurile pana la distractie maxima
mult succes

Australianca
09-14-2010, 03:34 AM
salutare,

vreau sa ma mut in australia in toamna. Am deja viza din 2008, dar am tot amanat sa plec. Am incercat sa-mi gasesc job din romania, sa fie trecerea mai usoara, dar din pacate am observat ca angajatorii de-acolo vor sa te vada la fata inainte sa te angajeze.

Am posibilitatea sa vin acolo cu salariul din romania (adica sa lucrez de-acasa o perioada - lucrez in domeniul it). Asta ar insemna ca as avea aproximativ 2300 aud pe luna. Credeti ca m-as descurca cu banii astia pentru o perioada, pana imi gasesc un job in australia (presupun ca in maxim 6 luni ar trebui sa gasesc ceva ok)?

Ca si locatii, m-ar interesa melbourne, brisbane sau sydney. Nu stiu care e mai ok sa traiesti in el. Brisbane imi suna bine, dar nu stiu prea multe detalii de costuri etc.

Multumesc mult pentru ajutor!

O zi buna,
iulian.

vino aici, 2300aud cred ca este destul, cand ai de gind sa te uiti dupa un job australian renunta, si pleaca inapoi in romania