PDA

View Full Version : Chirie in New York

lost30
02-11-2010, 10:23 AM
Am castigat la loterie si am de gand sa merg la New York.
Pentru inceput nu am bani sa stau mai mult de aproximativ o luna,daca nu imi gasesc ceva de lucru intre acest interval stau pana imi iau actele si ma intorc.
Am vazut ca pentru chirii e nevoie inclusiv de acte, de history de nu stiu ce..Ce sanse sunt sa gasesc o camera pentru o luna sau un hotel mai ieftin prin zona exista oare?

Georgian@
02-12-2010, 07:25 AM
Am castigat la loterie si am de gand sa merg la New York.
Pentru inceput nu am bani sa stau mai mult de aproximativ o luna,daca nu imi gasesc ceva de lucru intre acest interval stau pana imi iau actele si ma intorc.
Am vazut ca pentru chirii e nevoie inclusiv de acte, de history de nu stiu ce..Ce sanse sunt sa gasesc o camera pentru o luna sau un hotel mai ieftin prin zona exista oare?

hoteluri sunt cele extended stay care cer $1000-1500 pe luna.

Felicitari su multa bafta!

lost30
02-12-2010, 05:49 PM
multumesc.

eu am gasit o agentie care inchiriaza camere pe la 500 dolari pe luna. Delta Room rentals ii cheama, a auzit cineva de ei? Sau daca stie cineva ceva asemanator..

elena_mirela_sandu
02-16-2010, 12:42 AM
Vrei neaparat in N.Y, de ce nu iti alegi alte orase, de ex Orlando unde este mai ieftin, stiu motel in Kissimmee cu aproape 600 $ pe luna, unele sunt chiar mai ieftine. N Y ofera multe joburi, dar si chiria si viatza este scumpa acolo, cum zici tu, daca ai acte este super.

lost30
02-16-2010, 06:32 AM
Elena multumesc de sfat, chiar ieri m-am uitat si eu la preturi in alte orase si am vazut ca e mai ieftin si am stat putin in cumpana. Totusi prefer New york pentru ca sper sa gasesc o slujba cat mai repede si din cate am inteles ma pot misca fara masina proprie prin oras.

Georgian@
02-16-2010, 07:34 AM
Elena multumesc de sfat, chiar ieri m-am uitat si eu la preturi in alte orase si am vazut ca e mai ieftin si am stat putin in cumpana. Totusi prefer New york pentru ca sper sa gasesc o slujba cat mai repede si din cate am inteles ma pot misca fara masina proprie prin oras.

adevarat, public trasportation e ok, subway, bus si cazari gasesti destul de ieftine si la $500 daca gasesti sa stai cu alte persoane. cat despre slujbe, pot confirma ca ai dreptate si eu am stat in alte locuri si pot spune ca oferta aici in Ny area este mult mai mare. insa si traiul e mai scump <smile>

multa bafta!