PDA

Arată versiune întreagă : o informatie va rog



15.08.2005, 12:51
Salut tuturor Am sosit in Ditroit de cateva zile cu viza turistica de 10 ani si am primit drept de sedere de 6 luni. Daca plec inainte de 6 luni exista o perioada in care trebuie sa stau in Romania, sau ma pot intoarce ,sa spunem dupa o luna?Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

danielle
15.08.2005, 14:01
Din cate stiu eu, n-ai voie sa stai mai mult de 6 luni/an in US. Deci daca tu stai 2 luni, mai poti veni oricandinapoi,apoi sa pleci iar si tot asa. Daca stai toate cele 6 luni, mai poti sa te intorci dupa alte 6 luni. Asta e teoretic dar stiu cazuri in care s-au intors in US mai repede decat cele 6 luni. Si fericite si nefericite. In sensul ca unii au fost admisi in US, altii au fost trimisi acasa spunandu-le ca nu pot intra pentru can-ar respecta termenul de a sta in US doar 6 luni/an.