Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
EMIGRARE/IMIGRARE, CANADA (QUEBEC, ONTARIO, ALBERTA, BRITISH COLUMBIA, ETC.), VIZE >
Vize imigrare, vize vizitator-Canada-Montreal-Quebec > Din tot sufletu:PLEASE
View Full Version : Din tot sufletu:PLEASE
korina88
01-27-2010, 05:35 AM
Mica mea istorie este asa: Mai mult de un an ma cunosc cu iubitul meu care este originar din Canada Qc Qc. Dupa vre-o 6 luni de intilniri la departare am hotarit sa ne casatorim,am facut nunta in Bucuresti si undeva peste o luna am trimis actele la ambasa Canadiana completate! PROBLEMA mea care ma face sa nu dorm noptile este ca am fost la munca peste hotare de vre-o citeva ori cate 3 luni,sotul meu nu stie de asta a fost ku mult timp innainte de al kunoaste pe el! mi-am skimbat pasaportul dupa casatorie am observat ca s-a skimbat si numarul. in documentele completate nu am pomenit de asta! Mi-e interesant daca ma controleaza dupa familia de fata sau doar dupa casatorie si tot ce tine de relatia noastra? Pot ei oare sa vada chestia asta? Va rog ajutati-ma
Bună Corina, am văzut mesajul tău mai demult dar am aşteptat să răspundă altcineva care ştie mai bine. Personal cred că nu te vor investiga dar chiar şi dacă ar face asta, nu e nimic rău în faptul că ai fost în alte ţări. Ei îţi pot pune şi această întrebare, dacă ai mai fost plecată şi unde. În acest caz nu trebuie să minţi, pentru că nu ai de unde ştii dacă ei nu ştiu deja că ai fost şi cu orice minciună vei fii prinsă, nu va fii în favoarea ta defel. Sunt foarte atenţi cu cazurile de sponsorare din afară, ca nu cumva să fie aranjate, de aceea cer şi atâtea dovezi.
Nu prea e bine nici că soţul tău nu ştie, pentru că vi se vor pune la fiecare în parte foarte multe întrebări despre celălalt, dar o poţi drege spunând că fiind atât de demult şi perioade atât de scurte nu au însemnat pentru tine prea mult şi ai şi uitat de asta.
korina88
02-08-2010, 03:01 AM
merci mult fifi! sotul meu nu va fi la interviu ka nu au nevoie sa-l intrebe nimik! si plus drumil ka nu vrea iar sa cheltue bani, si asa in timp de un an a fost la mine de 3 ori! iti multmesk ka mi-ai raspuns,asteptam si eu un sfat! al meu a fost akolo in Quebec la emigrare si a intrebat totul, ia-u spus ka e posibil nici sa nu ma cheme la interviu doar sa le trimit pasaportul! nustiu ce sa cred si la ce sa ma gindesk. m-ie frika.
păi tu pari foarte bine informată şi sigură pe tine, nu ştiu de ce sfaturi şi ajutor mai ai nevoie...
Îţi doresc multă baftă!
korina88
02-09-2010, 04:47 AM
Eu una vreau sa stiu doar daca pe calulatoarele lor ei totusi pot sa vada unde am fost,am invedere daka au informatiile de la aeroport! in rest totul e bine,pe noi ne-a acceptat Canada,Quebecul toate pozale noastre de la kunostinta noastra, nunta,cununia toate sunt la ei,adika toata relatia noastra este ceva drept! si pot sa-mi dea ogramadea intrebari despre relatia noastra ka nu am ce sa amagesk! si totusi nu-mi inchipui kum arata interviul asta si ce intrebari mi se vor da! Nu te cheama la interviu doar daka ku dokumentele totul e in regula si nu mai au intrebari. dar sunt sigura ka ma vor chema!