PDA

View Full Version : club romanesc in brisbane

Roxana Alina
09-03-2009, 08:53 AM
Am auzit ca este un club romanesc in Brisbane, aproape de Ipswich.
Am dat un search pe Google dar nu am gasit nimic. Stie cineva ceva despre clubul acesta?

sorin
09-03-2009, 09:00 AM
Am auzit ca este un club romanesc in Brisbane, aproape de Ipswich.
Am dat un search pe Google dar nu am gasit nimic. Stie cineva ceva despre clubul acesta?
te referi la Australia cumva? exista Brisbane si in SUA si poate si in alte tari. in functie de raspunsul tau, voi muta toipicul unde este cel mai potrivit.

Roxana Alina
09-03-2009, 09:03 AM
brisbane, queensland, australia

danref
09-05-2009, 09:58 PM
Clubul pe care il cauti are chiar si un nume, "Dacia"
uite link-ul cu pricina
bafta la studiu

http://dacia.org.au//index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
dan:)

bunica
08-11-2010, 08:22 AM
Clubul pe care il cauti are chiar si un nume, "Dacia"
uite link-ul cu pricina
bafta la studiu

http://dacia.org.au//index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
dan:)

Va invit la un club culinar. L-am inceput de curand, online, pentru momentul cand voi pleca din tara. Doresc sa va ofer aici o colectie de retete culinare romanesti, rapide si usor de preparat.

www.....

V-as intreba.. cum este mancarea in NZ si Au? Este hrana sanatoasa? Bio & Eco? sau... ca prin occident unde legumele si fructele nu mai sunt chiar atat de naturale...

Deocamdata in Romania inca putem gusta legume si fructe sanatoase, cu un gust autentic.

:thinking:

editat de sorin: postarea de linkuri comerciale sau personale nu se admite. citeste regulamentul de postare te rog. daca intentiile tale au fost intr-adevar de postare de retete, fa-o asa cum o fac si ceilalti forumisti ;)

keyframe14
08-11-2010, 08:24 AM
Va invit la un club culinar. Doresc sa va ofer aici o colectie de retete culinare romanesti, rapide si usor de preparat.

Bunico, intotdeauna mi-am dorit sa aflu care-s mancarurile alea romanesti???:thinking:

bunica
08-11-2010, 08:31 AM
Este greu de spus care sunt romanesti la origine si care nu.
Poate voi face o pagin despre asta. Multumesc pentru intrebare.

Bucataria romaneasca a fost influentata de bucataria balcanica, de cea germana, sarbeasca, italiana și maghiara .. si chiar de altele mai indepartate..

Acum va propun o lista de retete care se prepara aici in Romania, indiferent de originea lor.

Voi incerca sa fac o selectie de preparate cu origine romaneasca.

Cred ca pe toti ne intereseaza ce consuma romanii plecati din tara.
Lansez invitatia de a publica impreuna retete, asa cum le prepara romanii, indiferent de locul unde sunt.

keyframe14
08-11-2010, 08:45 AM

Bucataria romaneasca a fost influentata de bucataria balcanica, de cea germana, sarbeasca, italiana și maghiara .. si chiar de altele mai indepartate..

Acum va propun o lista de retete care se prepara aici in Romania, indiferent de originea lor.

Lansez invitatia de a publica impreuna retete, asa cum le prepara romanii, indiferent de locul unde sunt.
Asa e mi-e greu sa ma gandesc la o mancare romaneasca de aia am si intrebat. Personal mancarea care se gateste in romania mi se pare extrem de grasa si nesanatoasa. E adevarat nu toata dar in marea majoritate asa e gasesc.
Este un topic de mancaruri unde mai multi forumisti au postat mancaruri facute de ei cu poze. Cred ca e interesant sa arunci o privire pe acolo.

bunica
08-11-2010, 08:53 AM
Asa e mi-e greu sa ma gandesc la o mancare romaneasca de aia am si intrebat. Personal mancarea care se gateste in romania mi se pare extrem de grasa si nesanatoasa. E adevarat nu toata dar in marea majoritate asa e gasesc.
Este un topic de mancaruri unde mai multi forumisti au postat mancaruri facute de ei cu poze. Cred ca e interesant sa arunci o privire pe acolo.

multzam fain de precizare.. voi posta acolo... cred ca acolo este locul pentru discutii culinare..

http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?t=1638&highlight=mancaruri

elliane
08-11-2010, 04:30 PM
multzam fain de precizare.. voi posta acolo... cred ca acolo este locul pentru discutii culinare..

http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?t=1638&highlight=mancaruri
Buna idee.Poate ne postezi si poze,ca noi credem ce vedem.

danref
08-12-2010, 03:25 AM

Si de ce ma rog bucataria romaneasca s-a lasat influentata de alte bucatarii si nu a fost invers sa zicem cea romaneasca sa influenteze pe cea sarbeasca ,italiana maghiara etc Ce ,noi nu avem "oute " sau le pierduseram pe la Plevna.Intai sa ne raspunzi la aceste intrebari si dupa aia mai discutam ce stiu sa faca romanii prin bucatarie ,curat autentic.:(

kompetentu2000
08-16-2010, 11:15 PM
Buna idee.Poate ne postezi si poze,ca noi credem ce vedem.

Buna!.
Sunt politist din 1994, sunt casatorit si am 2 copii.
Mi-ar face placere sa cred ca sunt unul dintre oamenii cinstiti si corecti din tara asta, dar degeaba.
Ce sanse am de a emigra in nz?