PDA

View Full Version : Lu' Sorin

Raven
08-27-2009, 10:34 AM
Disclaimer: asta de mai jos e pt. Sorin-Sorin nu pt. Sorin-admin.

Coane ca fie echitabil ar trebui ca si encore sa primeasca aceeasi sanctiune ca si paulantoniu. Pi cinstiti.

Sa recapitulam evenimentele in ordine cronologica:

ps. avem un topic al noilor veniti..;Incantat de cunostinta;sau topicul noilor veniti (http://www.romanian-portal.com/forum/showthread.php?t=15633) ..scrie si tu cateva cuvinte acolo, sa stim cu cine avem de-a face..daca se poate informatii fara importanta,care sa nu fie la o adica folosite impotriva ta ...de cate ori ai sex pe an,o data sau de doua ori..? de cate ori ai emigrat..? de cate ori ai fost casatorit..? cateva adrese si numere de cont..

Esti de prost gust. Altul probabil ti-ar fi raspuns "cu mama ta o data, cu sotia ta de doua ori". Eu insa nu raspund.

ps. eu nu as fi lasat pe altul sa-ti raspunda..ti-as fi raspuns eu..si ti-as fi spus ca poti sa mi-o sugi odata ,de doua ori, sau pina ti se face rau..dar din consideratie pentru colegii mei de forum,nu iti raspund ..in afara de asta de fiecare data cand am presimtirea ca am de-a face cu pesoane de provenienta dubioasa..adica mama marlanca si tata mitocan, ma opresc din timp..

20 de puncte de penalizare pe 3 luni (la 50 de puncte urmeaza suspendarea) pentru limbaj mai mult decat indecent

Pe scurt: Paul l-a luat la usor la misto pe encore si el a raspuns injurandu-l de mama si nevasta la care Paul intoarce injuratura in forta la pers. I singular. Paul primeste penalizare, celalalt nu.

Sherlock
08-27-2009, 10:48 AM
Pe scurt: Paul l-a luat la usor la misto pe encore si el a raspuns injurandu-l de mama si nevasta la care Paul intoarce injuratura in forta la pers. I singular. Paul primeste penalizare, celalalt nu.

Draga Raven, iti dau un raspuns pentru ca si eu am fost implicat in asemenea discutii,

Odata cineva daca jigneste se numeste jignire, numai conteaza daca a fost mic, mijlociu mare! Daca ai furat 2 lei sau 2 milliarde sunt aceleasi pedepse.
Cat despre formularea raspunsului lui encore a fost mai mult decat elegant, raspunsul meu ar fi fost mult mai transant.

Chiar nu inteleg aceasta moda noua de a deschide topice pentru a te adresa cuiva.

angeline
08-27-2009, 10:56 AM
Opi,nu te pune cu sotiile forumistilor..daca sotii nu sunt in stare sa le dea educatie,nici tu nu ai sa reusesti..

encore,noi mai glumim pe aici..pe viitor sa nu-l mai lasi pe sotul tau sa raspunda in locul tau..stim cu totii ce teasta tare are..nu mai trebuie sa dovedeasca nimic..

Fantastic. Ceva imi scapa. Puteam sa pun pariu ca inainte cu o zi am citit cu totul altceva din cele scrise mai sus:
"… nu te pune cu sotiile gravide ale forumistilor..." dar cum tot al doilea roman care nu a apucat sa fie moderator, sufera de cel putin o boala educationala sau de talent didactic, indubitabil, singura explicatie a posibilitatii ca natiunea mioritica sa ramana fara inteligenta va fi emigrarea creierelor.

http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/HairLong.gif

kiddy
08-27-2009, 10:57 AM
Daca ai furat 2 lei sau 2 milliarde sunt aceleasi pedepse.

Nu e chiar asa, mai exista ceea ce se cheama "circumstante agravante". :)

E clar ca iesirea lui Paul a fost mai ...explicita, sa zicem, si ca poate regreta acum. Da' macar s-a racorit! :-$

Zaraza
08-27-2009, 11:33 AM
Nu e chiar asa, mai exista ceea ce se cheama "circumstante agravante". :)

E clar ca iesirea lui Paul a fost mai ...explicita, sa zicem, si ca poate regreta acum. Da' macar s-a racorit! :-$

De acord cu tine, dar asa cum exista circumstante agravante exista si circumstante atenuante si printre acestea s-ar putea retine : provocarea, profanarea de injurii la adresa familiei.
Daca e sa incercam o analiza obiectiva a derularii faptelor mi-as permite sa afirm ca autorul moral al pacatului userului penalizat e cel care a aruncat manusa provocarii. Deci rezultatul are intotdeauna o motivatie si intre ele exista mereu o legatura de cauzalitate , care odata dovedita constituie baza si fundamentul emiterii judecatii si implicit a sanctiunii.
Numai daca exista o legatura interdependenta intre cele doua se poate retine circumstanta atenuanta, ceea ce in speta expusa asa s-ar dovedii.
Putem sa suportam cu stoicism orice atac sau lovitura sub centura care ne priveste pe noi insine ca si individ, in momentul in care se ajunge cu invective la adresa celor dragi...e mai greu sa ne pastram luciditatea si sa param elegant.

Raven
08-27-2009, 11:40 AM
Odata cineva daca jigneste se numeste jignire, numai conteaza daca a fost mic, mijlociu mare! Daca ai furat 2 lei sau 2 milliarde sunt aceleasi pedepse.
Cat despre formularea raspunsului lui encore a fost mai mult decat elegant, raspunsul meu ar fi fost mult mai transant.

Chiar nu inteleg aceasta moda noua de a deschide topice pentru a te adresa cuiva.
Domne misto-ul nu e jignire. Ca moderator ar trebui sa faci diferenta mai bine ca userii ceilalti (de stiut diferenta sunt convins c-o stii).

Daca ai furat putin sau mult pedeapsa e pe masura. Cum zicea si kiddy, circumstantele si gravitatea conteaza.
Daca e sa compari Paul a jignit mai putin in situatia data. Sau injuratura de mama nu e mai grava decat injuratura la pers. I?

Am deschis un topic fi'inca pot. Si fi'inca nu e contra regulamentului.
Dar n-ai inteles motivul principal. Motivul nr. 1 nu e sa fac conversatie cu Sorin (asta merge mai bine pe PM, mail etc.), ci este despre principiul generic numit al echitatii. Cum in cazul de fatza Sorin a fost implicat direct, am zis sa ma adresez lui, doar nu era sa pun titlu "despre echitate" si pe urma sa il aduc pe el in discutie asa cum a facut encore cand l-a injurat cotit ("mai mult decat elegant" cum zici tu) pe Paul.

RE: echitatea
Ziceai ca stateai candva la coada cu sotia sa platesti impozitele in RO. Adica sa platesti aparatul de partid si de stat. Nu aveai incotro, am inteles.
Asta e opusul echitatii: sa fii obligat sa ti-o tragi singur si sa platesti pt. asta.

kiddy
08-27-2009, 11:52 AM
De acord cu tine, dar asa cum exista circumstante agravante exista si circumstante atenuante ...

Eu de fapt tin cu Paul... :protected:

FidelKatzo
08-27-2009, 11:55 AM
dragii mei,ati reusit sa ma impresionati..e clar ca am dat cu bata in balta..dar cum spune si kiddy,macar m-am racorit..encore este un forumist "nou" si are circumstante atenuante , poate inca nu a avut timp sa citeasca regulamentul..si pe alta parte nici nu ma intereseaza sau nu mi-ar creea nici o satisfactie sa-l stiu penalizat..consider episodul incheiat..

angeline ,ai dreptate..am modificat mesajul de ieri de vre-o doua ori..
Godri,referitor la raspunsul tau transant..trezestete la realitate,analizeaza totul in liniste si nu te avanta..

Sherlock
08-27-2009, 12:22 PM
Domne misto-ul nu e jignire. Ca moderator ar trebui sa faci diferenta mai bine ca userii ceilalti (de stiut diferenta sunt convins c-o stii). .

Da cine face incadrarea asta ce este misto si ce este jignire?

Daca ai furat putin sau mult pedeapsa e pe masura.

gresit daca compari doua cazuri de furt, pedeapsa este aceeasi indiferent de cantitate!

Daca e sa compari Paul a jignit mai putin in situatia data. Sau injuratura de mama nu e mai grava decat injuratura la pers. I? .

Eu in regulament nu am vazut asemenea categorisire a jignirilor.

Am deschis un topic fi'inca pot. Si fi'inca nu e contra regulamentului. .

■ Sa respecte si sa nu comenteze pe forum deciziile moderatorilor si administratorilor, iar daca doresc sa se planga in legatura cu aceste decizii, sa se adreseze numai pe PM/Email administratorilor si nu in public.

Godri,referitor la raspunsul tau transant..trezestete la realitate,analizeaza totul in liniste si nu te avanta...

sunt treaz colega, odata ce ai inceput sa jignesti tu esti vinovat. (a se citi punctul de la sfarsit) Adica dai tu cu piatra, ea/el da inapoi iar acum incercam sa judecam care din pietre a fost mai mare.

FidelKatzo
08-27-2009, 12:32 PM
jignirea de care vorbesti se putea cu putina bunavointa interpreta ca gluma..dar daca tu tii neaparat sa ma scoti pe mine vinovat ,este pe undeva de inteles ca tipul /tipa s-a luat de familia mea..am impresia ca cine nu este de acord cu tine si-a semnat testamentul..am sa-l rog pe Sorin sa faca cu tine o exceptie si sa mai scrie ceva la tine, linga cuvantul moderator...plutonier sau comandant..sa-ti deseneze si niste trese colorate..

Sherlock
08-27-2009, 12:40 PM
jignirea de care vorbesti se putea cu putina bunavointa interpreta ca gluma..dar daca tu tii neaparat sa ma scoti pe mine vinovat ,este pe undeva de inteles ca tipul /tipa s-a luat de familia mea..am impresia ca cine nu este de acord cu tine si-a semnat testamentul..am sa-l rog pe Sorin sa faca cu tine o exceptie si sa mai scrie ceva la tine, linga cuvantul moderator...plutonier sau comandant..sa-ti deseneze si niste trese colorate..

paulantoniu, eu mi-am zis parerea!!!

Daca Raven nu dorea parerile noastre atunci trimitea PM.
Daca tu o consideri o gluma ce ai facut nu neaparat encore o considera o gluma.

sorin
08-27-2009, 01:09 PM
Raven, daca nu stiai, eu inca sunt in vacanta. Daca dau sanctiuni dau pe baza raportarilor primate, pentru ca nu am timp sa citesc toate mesajele. Daca Paul a fost raportat si encore nu, norocul lui/ei.
Asa cum scrie in citatul lui Godri (■ Sa respecte si sa nu comenteze pe forum deciziile moderatorilor si administratorilor, iar daca doresc sa se planga in legatura cu aceste decizii, sa se adreseze numai pe PM/Email administratorilor si nu in public.), tu practic ai incalcat regulamentul si ar trebui sa primesti o penalizare, dar ma grabesc acum sa-mi vad de vacanta.

In alta ordine de idei, daca se mai deschid topice de genul “lu’ Sorin”, “lu’ asiris”, etc., acestea vor fi sterse, nu doar inchise. Aveti topice unde sa va spuneti parerea, nu e nevoie de dedicatii speciale.

Inchid acest topic, iar pe viitor daca se mai deschis astfel de topice cu “dedicatie”, nu numai ca vor fi sterse, dar si initiatorii vor fi penalizati. Nu mai suntem demult la gradinita, ce dracu? Plus ca fiecare se poate apara singur(a) fara avocati.