PDA

View Full Version : O caut pe PIRICI MIHAELA

opium-female
07-31-2009, 05:18 AM
Daca cineva o cunoaste pe PIRICI MIHAELA il rog sa-mi dea detalii.Este o fosta buna prietena cu care am pierdut legatura de aproximativ 8 ani.Stiu ca s-a casatorit in USA,dar nu stiu unde:( Are un baietel de aproximativ un an-doi,cred...si ea are in 29 de ani.
ELA, daca vezi acest mesaj,ma gandesc foarte des la tine si fetele , ma intreaba de tine!Adriana,Andreea....eu.......

sorin
07-31-2009, 07:25 AM
ai vreo idee care-i este numele de familie dupa casatorie? sunt unele siteuri de cautare persoane dar trebuie un nume actual.

opium-female
07-31-2009, 08:40 AM
Nu am habar.Stiu ca s-a maritat cu un cetatean american.I-am pierdut urma acum ani de zile!Singurul detaliu care il mai pot adauga este ca era din PETROSANI

sorin
07-31-2009, 08:55 AM
atunci singura ta sansa e sa citeasca mesajul tau ori ea, ori cineva care o cunoaste. dar cine stie, poate Godri te rezolva :)
bafta!

Sherlock
07-31-2009, 11:26 AM
dar cine stie, poate Godri

sorry Opium, sunt prea putine informatii,
Singurul lucru ce poti sa iti spun exista pe STR. OITUZ, Loc. PETROSANI, Jud. HUNEDOARA, Cod poştal: 332079 Pirici Viorica
0040-0254-542389

Poate sa fie ruda, chiar parinti, asa ca suna si vezi, intreaba ca doar nu o sa ti se dea in cap.

Mai mult de atat cu informatiile care le ai nu am cum sa gasesc.

opium-female
07-31-2009, 11:47 AM
Mersi:)
Astea le aveam si eu,dar uite m-ai scutit de a cauta in cartea de telefoane.

opium-female
10-28-2009, 10:05 AM
Sorin,nu stiu daca se poate inchide un topic,avand in vedere cami-am gasit aceasta prietena despre care vorbeam aici.A fost o super surpriza sa o gasesc pe o pagina sociala,unde mi-am mai gasit de altfel mai multi prieteni.Sunt fericita sa stiu ca este sUper bine in USA :)Asa ca ,daca se poate poti sa inchizi topicul ,fiind finalizata cautarea!