PDA

View Full Version : Cer sfaturi

Magdalena
07-01-2009, 09:43 AM
Spuneti-mi si mie, va rog, in ce regiune asi putea sa ma stabilesc din Montreal? Nu asi vrea sa fiu rasista nici xenofoba, dar undeva unde sunt mai multi de culoare ca mine, ca sa ma simt si eu un om alb, caci sunt alb...

keyframe14
07-01-2009, 09:45 AM
Spuneti-mi si mie, va rog, in ce regiune asi putea sa ma stabilesc din Montreal? Nu asi vrea sa fiu rasista nici xenofoba, dar undeva unde sunt mai multi de culoare ca mine, ca sa ma simt si eu un om alb, caci sunt alb...de ce, printre albi te simti ..de culoare?

sorin
07-01-2009, 09:49 AM
Spuneti-mi si mie, va rog, in ce regiune asi putea sa ma stabilesc din Montreal? Nu asi vrea sa fiu rasista nici xenofoba, dar undeva unde sunt mai multi de culoare ca mine, ca sa ma simt si eu un om alb, caci sunt alb...
Daca vrei sa te muti in America de Nord, trebuie sa renunti a gandi cum gandesc o mare parte din europeni, in legatura cu alte rase. Chiar daca nu-s albi/caucazieni, ceilalti oameni nu musca si nu-s canibali.
Am vazut ca pe alt topic spuneai ca familia ta e in Canada. Pe ei i-ai intrebat daca zona unde locuiesc ei e destul de buna, in caz ca va reunite familia?

Magdalena
07-01-2009, 10:27 AM
Da, am un frate, care sta in Sherbrooke, a mai stat si nn Montreal in cartierul de evrei. Nu m-ar deranja sa stau cu evreii, nemtii, si alti europeni. Mi-e frica de unele cartiere cu structuri mafiotice.

Magdalena
07-01-2009, 10:30 AM
Sunt cam disperata. Aici in Germania nu mi-a fost deloc usor s-o iau de la inceput. Nu am acumulat cine stie ce avere. Nici nu se putea altfel, caci nu aveam voie sa muncesc mai mult decat 90 de zile pline pe am sau o jumatate de an cate 4 ore pe zi