PDA

Arată versiune întreagă : intrebari



iuli_nic
12.07.2005, 16:10
Buna


Am fost in urma cu doi ani in USA cu viza J1 si as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac ca sa ma pot intoarce.Am terminat facultatea de arte, am 27 ani, iar peste o luna ma casatoresc. Am vrea sa plecam amandoi, dar nu prea stim ce e de facut. Tin sa mentionez ca am acolo prieteni americani care doresc foarte mult sa ma ajute sa merg acolo, dar nu stiu cum. Am unde sa stau(casa in USA),am un cont deschis in USA(nu stiu daca au vreo importanta astea). Probabil noi avem nevoie de viza H1-B sau altceva de genul asta. Va rog sa imi dati informatii despre ce ar trebui sa facem sau ce ar trebui cei din state sa faca ca sa putem ajunge din nou in USA.


Mersi

26.07.2005, 09:37
Daca ai absolvit Facultatea de Arte, aplica pt o viza H1-B. O vei "capata" pe 3 ani cu posibilitatea de a o reinnoi inca 3 ani. In 6 ani(3+3) de H1-B ai timp destul sa aplici pt Green Card.


Cat despre plecatul amandoi, nu sunt in masura sa-ti dau informatii, poate altcineva care e mai la curent ca mine, te poate ajuta....