PDA

View Full Version : Eu, again!

aliosa
05-13-2005, 04:18 AM
Cred ca am fost cam seaca in scrisoarea anterioara!smileys/smiley11.gif

Salut pe toata lumea si pe cei din Australia va invidiez!!!!!!!. E visul meu de vreo 5 ani si de-abia acum l-am convins oe sotzul meu sa aplicam! URA!URA! ...deci asteptam dupa cum am mai scrissmileys/smiley41.gif

Nu mai am rabdare deloc! Stie careva cit mai dureaza dupa ce te-au contactat ca au primit dosarul ,ca au fost luati banii de pe card. si ca ni se va comunica pers.care ne-a fost repartizata! Dosarul e pe sotzul meu!

Inca nu stim in ce oras sa mergem! A m mai citit parerile voastre dar... nu stiu ! as vrea sa scap de iarna de tot!!!!!...si pe de alta parte mie imi plac zgirie norii, tot ce e nou ,fascinant..etc

aaa...era sa uit, sunteti careva pe care nu va asteptat nimeni la sosire! cum ati rezervat cazare?smileys/smiley101.gif

Astept niste sfaturi din partea voastra......si la intrebarile din celalat mesaj!!!!

va pup pe toti!

Ekklesia
05-20-2005, 03:33 AM
<DIV>ALIOSA,</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>1. Procesarea vizei se face in medie intre 3-5 luni, in functie de tipul de viza si de felul in care a fost pregatit dosarul -daca au fost depuse toate actele cerute, etc.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>2. In ce priveste sosirea in Australia este indicat sa contactezi pe cineva care iti poate ofericazare cel putin pentru cateva saptamani -timp in care sa va orientati in noul oras in care va veti stabili. Altfel este destul de costisitor sa stati la hotel sau chiar sa incercati sa inchiriati in avas fara sa cunoasteti mai bine zona (suburbia) in care intentionati sa locuiti.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Voi reveni la intrebarile din mesajul tau anterior.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Ekklesia</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>

aliosa
05-27-2005, 12:57 AM
Multumesc mult Ekklesia!

Tipul de viza este: Indeppendant Skill, si a trecut o luna de cind le-a ajuns dosarul. Eu zic ca e bine facut si inca nu ne-au contactat ca ar mai avea nevoie de ceva.

Tu in ce oras esti?

Astept atunci raspuns si la celelalte intrebari.

pupicismileys/smiley102.gif

Ekklesia
05-28-2005, 02:14 AM
<DIV>Hello Aliosa,</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>1. Meseria de hairdresser este cautata in Australia de altfel este pe lista meseriilor in cautare (MODL).</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>2. Orasul Melbourne -unde si eu locuiesc este un oras frumos insa foarte intins cu suburbii pana la 50 km in jurul"Melbourne City", cu o clima placuta dar destul de capricioasa. Iarna temperatura in timpul zilei este in mediavreo 10 grade insa noapte poate cobora pana aproape de 0. Evident iaranb avem zapada in muntii din apropriere...asa ca se poate merge la ski.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>3. In ce priveste locuirle de munca iti recomand sa urmaresti pe: www.seek.com.au (http://www.seek.com.au)pentru referinta. In ce priveste sansele de angajare,va fi probabil mai dificl la inceput sa-si gasesca un "job" in meseria lui insa odata ca catsiga ceva experienta in Australiasi are cateva recomndari bune, sansele cresc considerabil.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Toate cele bune,</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>

aliosa
05-29-2005, 10:20 PM
Mersic tare mult pentru raspunsuri,

..si sper ca pot conta pe tine cu alte posibile intrebari.

Sper din tot sufletul ca o sa fie bine si poate ne vom intilni cit de curind!Acum asteptam.... nu stiu cit, nu am mai primit nici un semn, azi se implineste o luna, de cind au primit dosarul!

pupici multismileys/smiley2.gif

burebista
06-09-2005, 06:06 AM
Vino in Sydnei ca aici sunt mici adevarati si e cea mai tare comunitate iar in curand o sa facem si o scoala romaneasca.

aliosa
06-10-2005, 02:17 AM
...mai aproape ca m-ai convins.....numa sa fie totu bine....daca e o sa ne vedem suta la sutasmileys/smiley19.gif