PDA

View Full Version : Bulinele vorbesc!

fifi
01-17-2009, 09:17 PM
Nu ştiu chiar dacă e voie să fac asta, de când cu atâtea reguli cine mai ştie ce şi cum ai voie, dar am primit un comentariu tare haios la o bulină şi mă gândeam că astfel de perle ar trebui împărtăşite.

dacă avem voie m-am gândit că ar fi interesant să vedem ce pot scrie unii forumişti sub masca anonimatului, de aceea vom posta aici numai bulinele care s-au dat anonim, nesemnate, în felul ăsta nu dezvăluim nimic confidenţial, nu e ca şi cum ai pune un pm care ştii de la cine vine.

încep eu prima:
la postarea mea nr. 8 de aici (http://romanian-portal.com/forum/showthread.php?t=11018) s-a dat o bulină roşie însoţită de comentariul:

„teai trezit si tu vorbind.Lucrezi la imaginea de mama eroina ca pe aia de japita am vazuto cu totii.”

p.s. dacă e incomod topicul sunt oricând de acord cu ştergerea lui, dar dacă rămâne aş vrea să vă rog să nu abuzaţi şi să postaţi decât ce credeţi voi că e mai ieşit din comun, fie în bine, fie în rău. Mulţumesc anticipat!

Loniia
01-18-2009, 05:46 AM
Pot veni cu o doleanta?..e ok fifi merci ,(tot mai rar scrii pe forum)ca ne-ai scris despre bulinuta ta rosie,inseamna te-a deranjat,dar sa venim sa scriem pe acest topic despre comentariile ce le primim in privat fata de persoana noastra imi pare un fel de "suparici"...ca la gradinita ,cred toti forumisti au primit/primim buline sau vor primi si rosii cu comentari...doar in timp,sa nu ne considerm unii mai buni decat ceilalti cred acest fapt e important,iar daca ne apuca totusi nu strica sa ni se mai taie din "macaroana"... remarca mea este pentru oricare situatie de se iveste fara a nominaliza o anumita situatie.
Am primit rosii desemenea si verzi ...unele semnate altele ba,am dat si eu ...putine sunt pe care le-am semnat,imi pare mai haios asa ,sa nu stii cine ti le da!..dar cred ramane la aprecierea fiecaruia daca sa le semnam sau nu!

biliboaca
01-18-2009, 12:39 PM
Fifi voi face doar mentiunea ca aceste comentarii nu-s atat de anonime toate doar pentru ca nu sunt semnate. Expeditorul se poate deducede multe ori din context sau mai rau ar fi sa planeze suspiciunea pe cine nu trebuie doar pentru ca, respectivul context il transforma in suspect iar in realitate altcineva sa posteze comentariu sa plateasca polite.

De pilda eu deduc destul de lesne cine ti-a postat comentariul - care teoretic este anonim! Exista evident si varianta sa suspectez gresit, insa faptul ca-l citesc aici ma invita la conexiuni.
Personal nu as posta aici vreun comentariu dar sigur as citi si poate as banui!

parerea mea, ca nu e tocmai ok ce va iesi prin ce presupune topicul deschis ca si consecinte.

dacă avem voie m-am gândit că ar fi interesant să vedem ce pot scrie unii forumişti sub masca anonimatului, de aceea vom posta aici numai bulinele care s-au dat anonim, nesemnate, în felul ăsta nu dezvăluim nimic confidenţial, nu e ca şi cum ai pune un pm care ştii de la cine vine.

încep eu prima:
la postarea mea nr. 8 de aici s-a dat o bulină roşie însoţită de comentariul:

„teai trezit si tu vorbind.Lucrezi la imaginea de mama eroina ca pe aia de japita am vazuto cu totii.”

[/COLOR]

fifi
01-18-2009, 01:52 PM
Loniia, până la urmă care e doleanţa ta, căci nu am înţeles exact...

în rest te referi că aş fi eu supărată pe acel comentariu? nici pe departe nu pun eu la suflet cuvinte venite de la persoane care habar nu au de mine şi de viaţa mea. Totuşi am vrut să fie făcute publice păreri care există printre forumişti, aşa încât să nu se mai mire de ex. mirela_delia sau alţii de ce nu au compasiune şi înţelegere în rândurile forumiştilor.

biliboaca, eu nu vreau prin acest topic să demascăm pe unul sau pe altul, sinceră să fiu aş avea şi eu o bănuială dar nici nu vreau să fac un păcat acuzând pe cineva. viaţa mi-a oferit atâtea surprize încât nu m-ar mai mira nimic. până la urmă nici nu contează cine anume e, dar contează că e pe aici printre noi şi probabil este cel mai moralist lup când vine vorba de alţii.

iată că acest domn sau doamnă continuă, cred că o să înceapă să-i placă până la urmă:

la postarea mea nr. 112 de aici (http://romanian-portal.com/forum/showthread.php?p=140290#post140290)
chiar nu esti cu nimic mai deosebita!! ai ajuns sa nu ai sa mananci din cauza ta, ca nu te-a dus mintea la mai mult! deci taci si nu te mai plange.

:)

fifi
01-18-2009, 02:01 PM
am postat eu de ale rele dar aştept şi din cele bune dar haioase, aşa că nu văd de ce nu am posta, şi eu am multe verzi dar semnate, strict în subiecte, oameni cărora nu le e frică de umbra lor de aceea nu le pun :)

artemis_z
01-18-2009, 02:08 PM
Mie-mi vine sa ma rid.:starsmile:..dar cum stiu ca in baza regulamentului nu se poate depunde doar un smiley..si cum nu stiu de ce ,dar nu ma lasa sa-ti pun bulinuta acolo la balanta, ma gindesc ce sa mai scriu.
Ma gindeam ca persoanele s-ar putea sa fie 2,deci prietenii ti se aduna draga fifi ,chiar si uitindu-ma numai la greselile din primul fata de al doilea comentariu.
Ma mai gindeam ca ,si asta ca atenuanta, la al doilea comentariu, persoana in cauza iti da totusi un sfat bun acolo. Si iti zice ca nu esti cu nimic mai deosebita,in sensul ca probabil a trecut si ea prin asa ceva. Cauze incluse:d ..cred eu

fifi
01-18-2009, 02:23 PM
eu nu voiam să ma explic acelui domn sau acelei doamne dar dacă aduseşi tu vorba, artemis_z, eu am spus chiar că nu sunt cu nimic deosebită, nu am spus nicăieri că nu am ce să mănânc şi nici nu m-am plâns.

în rest, de ce nu am fost eu în stare să fac din cauză că nu m-a dus mintea, mă face să râd, femeie singură, cu copil după mine am făcut destul, zic eu, aş fi putut mai mult poate dacă ieşeam la produs.

Cunosc eu cupluri în Canada care nici măcar puţinul pe care l-am făcut eu nu au fost în stare, aşa că sunt foarte împăcată cu mine, am exact cât îmi trebuie şi cât merit. :)

divo
01-18-2009, 02:31 PM
eu nu voiam să ma explic acelui domn sau acelei doamne dar dacă aduseşi tu vorba, artemis_z, eu am spus chiar că nu sunt cu nimic deosebită, nu am spus nicăieri că nu am ce să mănânc şi nici nu m-am plâns.

în rest, de ce nu am fost eu în stare să fac din cauză că nu m-a dus mintea, mă face să râd, femeie singură, cu copil după mine am făcut destul, zic eu, aş fi putut mai mult poate dacă ieşeam la produs.

Cunosc eu cupluri în Canada care nici măcar puţinul pe care l-am făcut eu nu au fost în stare, aşa că sunt foarte împăcată cu mine, am exact cât îmi trebuie şi cât merit. :)

Lol..si eu am primit neshte rosioare...si cred ca erau si nesemnate!!Dar..noh..asta e viata!Intr-adevar...iti trebuie cojones ca sa iti asumi ce ai facut!Eu sincer..ma semnez...in special cand dau rosii..chiar daca o fac foarte rar! S-a mai discutat aci despre asta...si se cam poate vedea de la cine le primesti..ori ca-s verzi..ori ca-s rosii..ori albastre!Prin eliminare..si deductie!:-?
Fifi...citeste ce am ingrosat!La aia vreau sa raspund!Niciodata...dar niciodata...sa nu te compari cu cei care au mai putin decat tine! Tot timpul...sa te uiti in sus,si nu in jos! Daca te vei compara cu cei care au mai mult, vei tinde si tu inspre mai mult...si asta se numeste progres!Parerea mea!:)

fifi
01-18-2009, 02:37 PM
...Fifi...citeste ce am ingrosat!La aia vreau sa raspund!Niciodata...dar niciodata...sa nu te compari cu cei care au mai putin decat tine! Tot timpul...sa te uiti in sus,si nu in jos! Daca te vei compara cu cei care au mai mult, vei tinde si tu inspre mai mult...si asta se numeste progres!Parerea mea!:)
eu sunt de părere că aia e avariţie nu progres, dar deh, fiecare cu părerea lui :)

în legătură cu a afla cine dă bulinele, deşi nu mă stresează problema aş zice că mai poţi şi greşi, pot fi 2 forumişti cu acelaşi nr de puncte, pe care să-l bănuieşti?! eu mai bine nu bănuiesc pe nimeni. :)

divo
01-18-2009, 02:51 PM
eu sunt de părere că aia e avariţie nu progres, dar deh, fiecare cu părerea lui :)

în legătură cu a afla cine dă bulinele, deşi nu mă stresează problema aş zice că mai poţi şi greşi, pot fi 2 forumişti cu acelaşi nr de puncte, pe care să-l bănuieşti?! eu mai bine nu bănuiesc pe nimeni. :)

Lol..nu e avaritie!Avaritia este cand strangi..si strangi...si nu te mai opresti! Ideea este ca ,dupa cum am mai zis, ca sa mergi mai departe trebuie sa privesti inainte si in sus! Dar...asta este doar parerea mea!:)

P.S. Nu-s avara!!lol!!!

Loniia
01-18-2009, 03:09 PM
"Pot veni cu o doleanta?.."...fifi mi-a placut expresia folosita de catre alti forumisti "doleanta" , in postarea de fata a se interpretea "o parere" ramane la latitudinea ta daca ai inteles ori ba .

bogdan178
01-19-2009, 10:04 AM
Fifi sa nu ii bagi in seama pe cei ce nu au cit tine ...sa te faci ca nu ii vezi sau in cel mai rau caz daca ii observi sa ii tratezi de sus ...mentalitatea tipic americana :)) , asta e de fapt definitia celor ce au emigrat din romania , ma mir ca ti-a scapat o asa gogoasa :)) , cum oare se impaca asta cu sfaturile si incercarile de ajutare a celorlalti care poate nu sint la un nivel de dezvoltare cel putin egal cu al tau ???
Chiar ca merge perfect ...cind te vezi cu sacii in caruta de altii nu-ti mai pasa , ma intreb in ce stare de spirit ai fii trait in Romania daca nu iti aprobau viza la ambasada americana ... o stare vecina cu nebunia si cu suicidul ? (intreb)

"cind uitam de unde am plecat , uitam cine sintem cu adevarat "

Daca iti doresti sa devii Nadia sau Hagi poti dorii asta toata viata , ca tot nu vei ajunge .
Cit despre buline ...eu am luat intodeauna nu pe criterii de competenta ....mai mult pe antipatie ..."ca asa am eu chef jivina" .

bye

P.S. acest mesaj nu ii este adresat lui fii ...ci prin FiFi

artemis_z
01-19-2009, 11:09 AM
Bogdan..sa intelegem ca Nadia sau/si Hagi sint cele doua puncte de reper dupa care ar trebui sa ne orientam toti cind vom ajunge "in afara" ?
(apropos, Hagi unde e ? a iesit si el ?)
Iti dau cel putin dreptate, nu numai fifi nu va ajunge Nadia sau Hagi, nimeni nu va ajunge ei doi, eventual nu in viata asta. Dupa o posibila reincarnere, tot ce-i posibil insa, de acord si tu?

eu n-am inteles prea bine
P.S. acest mesaj nu ii este adresat lui fii ...ci prin FiFi 8-|..

divo
01-19-2009, 11:33 AM
Fifi sa nu ii bagi in seama pe cei ce nu au cit tine ...sa te faci ca nu ii vezi sau in cel mai rau caz daca ii observi sa ii tratezi de sus ...mentalitatea tipic americana :)) , asta e de fapt definitia celor ce au emigrat din romania , ma mir ca ti-a scapat o asa gogoasa :)) , cum oare se impaca asta cu sfaturile si incercarile de ajutare a celorlalti care poate nu sint la un nivel de dezvoltare cel putin egal cu al tau ???
Chiar ca merge perfect ...cind te vezi cu sacii in caruta de altii nu-ti mai pasa , ma intreb in ce stare de spirit ai fii trait in Romania daca nu iti aprobau viza la ambasada americana ... o stare vecina cu nebunia si cu suicidul ? (intreb)

"cind uitam de unde am plecat , uitam cine sintem cu adevarat "

Daca iti doresti sa devii Nadia sau Hagi poti dorii asta toata viata , ca tot nu vei ajunge .
Cit despre buline ...eu am luat intodeauna nu pe criterii de competenta ....mai mult pe antipatie ..."ca asa am eu chef jivina" .

bye

P.S. acest mesaj nu ii este adresat lui fii ...ci prin FiFi

Si pentru ca mesajul imi era dresat mie...Lol...o sa iti raspund eu:ca sa mergi inainte in viata ,trebuie sa fii optimist...pozitiv...si mai ales sa ai puterea de a merge inainte!Si de unde iei aceasta putere?Din interior...dar si din puterea exemplului altora!Daca nu intelegi..nici acum...nu o sa mai intelegi niciodata...Bogdane!
Si pentru ca te tot plangi ca vai-de-mine...nu se semneaza oamenii cand iti dau buline rosii...te anunt ca esti la fel ca ei!Un lash..la fel ca cei de care te plangi!Pentru ca nu ai avut curajul sa spui cui se adreseaza mesajul..ci ai luat-o prin gradina...! Rushine...!:-$

AdyC
01-19-2009, 12:12 PM
Apropo de buline, eu am dat numai rosii..ca imi place mai mult culoarea asta decat a verde.
Deci daca va ofer vreo bulina rosie..sa stiti ca e din dragoste:)

artemis_z
01-19-2009, 12:24 PM
Descrierea , neaparat ,dragastoasa, AdyC , linga inimioarele rosii :love:

sad_rain
01-19-2009, 12:36 PM
buline rosii, buline verzi..are dreptate fifi, in sensul ca trebuie sa semnam atunci cand le daruim..ca doar asta arata ca suntem responsabili..daaar chiar sa deschidem un intreg topic pentru asta...c'mon fifisor..

trecand la un subiect mult mai de interes (decat cel al bulinelor) si anume..mersul inainte in viata, avansarea..recunosc ca si eu am acelasi principiu in viata ca si divo, si anume: sa ma compar cu cei care au mai mult decat mine (asta daca tot e sa fac o comparatie..in general incerc sa nu o fac), sa ma invart intre oameni care vor mai mult de la viata, care chiar au mai mult decat mine sau cel putin cat mine. sa am langa mine oameni pozitivi, oameni luptatori, oameni care se pot lupta cu viata..

In general, cand e vorba d emine si familia mea imi place sa gandesc ca putem mai mult, ca meritam mai mult..
Un exemplu mic, atunci cand cineva sta prost cu banii si il aud ca spune:"ahh, trebuie sa vad ce economii mai fac"..ma apuca asa o "usoara" nebunie...ei bine mie nu-mi place..eu mai degraba as spune:"hmmm sa vad ce posibilitati mai gasesc sa fac bani mai multi"..asta nu se cheama nici avaritie, nici ca nu ma uit la cei ce nu au..inseamna ca imi doresc mai mult de la mine, de la viata..etc..

ps. fifi nu te supara ca nu scriem despre buline(chiar nu vreau sa te aud ca-mi spui ca sunt off-topic..serios)..chiar nu cred ca ar ajuta la ceva sa stam si sa discutam cine ce ne mai zice..:)

elliane
01-19-2009, 01:04 PM
Sad,eu stiu ca si pe tine te-a suparat o "bulinutza"! Nu ea,ca atare,ci insasi faptul ca cel care ti-a dat-o,nu a avut ficatul sa-ti spuna cine este.Eu nu am multe,de nici o culoare,dar cele pe care le am,imi merg la suflet.O fi stupid,dar stiu ca o anumita persoana m-a apreciat pentru ce am spus.Din pacate,nu voi sti niciodata cine nu a fost de acord cu mine;si in acest context,nici nu ma poate interesa,daca nu-si spune numele.
Asa ca,pentru mine,bulinele vorbesc atunci cind au un nume,in rest..apa curge....

sad_rain
01-19-2009, 01:24 PM
Sad,eu stiu ca si pe tine te-a suparat o "bulinutza"! Nu ea,ca atare,ci insasi faptul ca cel care ti-a dat-o,nu a avut ficatul sa-ti spuna cine este.Eu nu am multe,de nici o culoare,dar cele pe care le am,imi merg la suflet.O fi stupid,dar stiu ca o anumita persoana m-a apreciat pentru ce am spus.Din pacate,nu voi sti niciodata cine nu a fost de acord cu mine;si in acest context,nici nu ma poate interesa,daca nu-si spune numele.
Asa ca,pentru mine,bulinele vorbesc atunci cind au un nume,in rest..apa curge....

Eli..:):)pe mine m-a suparat ca nu si-a spus numele. Comentariul nici nu a contat. Rosul imi place...ahhh si cum is eu cu "calculelele" every minute of my life..iti dai seama ca mi-a dat totul peste cap. Io vreau power oameni buni...asa place la sad.."power" si mooor de ciuda, cand la mine acolo scrie power 2..pai cum adica??? Si normal ca scorpionul din mine a scos acul..cand forumistul/mista m-a "inrosit" ..ca mi-a messed up punctaju':):)

da sa stii, vin tare din urma..si simt, nu'sh de ce..da am io un simt ca imi va creste puterea in curand....

pfffttt...ce-ti spuneam...noah..ca scrie "power 3"..uraaa Sad danseza pe birou..

pupici la Eli

bogdan178
01-19-2009, 05:04 PM
auzi tanti ... nu mie greu sa te nominalizezi nici sa pun mitraliera tunurile si GPS :) pe tine dar vine administratorul si imi spune iar ca ma iau de persoane nevinovate .... povesti cu moartea caprioarei . mai e un cetatean care imi vaneaza posturile si imi da quote ...ca daca nu s-ar baga in seama cu mine chiar ca nu ar avea nici o impresie ....pls nu mai incercati atacurile la persoana ca sint interzise .

S-au pentru unii sint niste reguli si pentru altii altele ?

daca ne-ar lasa sa vb deschis intr-un thread fara amenitarile suspendului .... cred ca am trece intr-o alta faza a discutiei departe de bunul simt si valorile morale ale individului in sine dar mai aproape de adevar.

bye.

P.S. pls protejati-va s-au anuntat explozii solare . sa nu va ardeti nasucurile :) ca de insolatie nu poate fii vorba

nicoletamihaela
01-19-2009, 05:25 PM
:surprised: Daaa' peee mineee alea albastre ma intereseaza..alea cum le obtin...:-/
ca tare imi place albastrul....:d

Poate ne ia Sorin jucariile cu bulinute...Glumesc desigur...:d:

Fratilor..eu vreau de toate culorile,cat mai mult rhosuu..si cat mai mult vherdeee,si cat mai mult albastruu...
Si ma apuc si de pictura....:flower:

ps..Sorin de notat,ca in ultimele luni nu am mai folosit atat de multe emoticoane..am facut acus' excese...

fifi
01-19-2009, 06:24 PM
puteţi să scrieţi ce vreţi şi dacă e cineva offtopic n-o să se facă gaură-n cer din cauza asta :)

Loniia, nu am vrut să înţeleg nimic greşit dar eu ştiam că doleanţă înseamnă cerere şi de aceea am întrebat.

bogdan178
01-19-2009, 06:49 PM
deja se formeaza o coalitie satula de mofturile si pisicelile celeilalte parti .... cred ca dupa un timp nimeni nu mai crede in vb pline de incarcatura "stai calm ca eu stiu mai bine" , vremea voastra a trecut :))

fete si baieti intr-un cuvint mai larg oameni buni , ultimul stinge lumina ...... :)) "cand o sa va intoarceti inapoi " :))
nu de alta dar mai faceti o economie la economie.

bye

P.S. Cumparati-va la super pret electornice + electrocasnice ca in romania (ie) scumpe , aici e viata grea , e viata grea de acasa , dar macar e acasa.

P.S.1"Fa ceea ce iti spune inima ca este corect sa faci - pentru ca oricum vei fi criticat. Vei fi condamnat indiferent ce vei face."

P.S.2 cum spunea un user pe un thread :" daca nu iti convine in USA dute acasa si vinde in piata pe 100 $ pe luna " .... si tatal nadiei tot in piata vindea :)) si dupa de a ajuns ea mare vedeta in USA . D C oare nu o fi parasit omul ala RO ?

divo
01-19-2009, 07:49 PM
auzi tanti ... nu mie greu sa te nominalizezi nici sa pun mitraliera tunurile si GPS :) pe tine dar vine administratorul si imi spune iar ca ma iau de persoane nevinovate .... povesti cu moartea caprioarei . mai e un cetatean care imi vaneaza posturile si imi da quote ...ca daca nu s-ar baga in seama cu mine chiar ca nu ar avea nici o impresie ....pls nu mai incercati atacurile la persoana ca sint interzise .

S-au pentru unii sint niste reguli si pentru altii altele ?

daca ne-ar lasa sa vb deschis intr-un thread fara amenitarile suspendului .... cred ca am trece intr-o alta faza a discutiei departe de bunul simt si valorile morale ale individului in sine dar mai aproape de adevar.

bye.

P.S. pls protejati-va s-au anuntat explozii solare . sa nu va ardeti nasucurile :) ca de insolatie nu poate fii vorba

Aud Bogdanele..aud si inca foarte bine!Cateodata si ce nu trebuie!Care-i faza...?Ca pe tine tot nu te pot intelege! Scrii atat de alambicat...!Ce te doare? :-?

deja se formeaza o coalitie satula de mofturile si pisicelile celeilalte parti .... cred ca dupa un timp nimeni nu mai crede in vb pline de incarcatura "stai calm ca eu stiu mai bine" , vremea voastra a trecut :))

fete si baieti intr-un cuvint mai larg oameni buni , ultimul stinge lumina ...... :)) "cand o sa va intoarceti inapoi " :))
nu de alta dar mai faceti o economie la economie.

bye

P.S. Cumparati-va la super pret electornice + electrocasnice ca in romania (ie) scumpe , aici e viata grea , e viata grea de acasa , dar macar e acasa.

P.S.1"Fa ceea ce iti spune inima ca este corect sa faci - pentru ca oricum vei fi criticat. Vei fi condamnat indiferent ce vei face."

P.S.2 cum spunea un user pe un thread :" daca nu iti convine in USA dute acasa si vinde in piata pe 100 $ pe luna " .... si tatal nadiei tot in piata vindea :)) si dupa de a ajuns ea mare vedeta in USA . D C oare nu o fi parasit omul ala RO ?

Daaaa..acuma vezi si coalitii!Voci auzi? :-?
Tanti

sad_rain
01-19-2009, 07:57 PM
Daaaa..acuma vezi si coalitii!Voci auzi? :-?
Tanti

:)divo, vrusei sa scriu ceva inteligent da serios de ma pot concentra...si apoi, din cauza lacrimilor (de la ras) nu mai vad tastele bine..ufff ce iti e si cu divo asta..:):)

Loniia
01-20-2009, 09:27 AM
puteţi să scrieţi ce vreţi şi dacă e cineva offtopic n-o să se facă gaură-n cer din cauza asta :)

Loniia, nu am vrut să înţeleg nimic greşit dar eu ştiam că doleanţă înseamnă cerere şi de aceea am întrebat.
fifi :) sa-i dam sens postarii mele de pe topicul tau,poti intelege ca si cum vin cu o cerere a mi se permite sa scriu despre parerea mea legat de "cadourile " bulinelor!
Fac o paralela generala cum percep postarile/raspunsurile/ideile la distante lungi de timp, pierd intelesul cate odata .
Daca ma intrebi ,exista posibilitatea sa iasa mai multe intelesuri..distanta dintre postari,momentul cand dai curs unei ideii complectand postarea dintai ,apar si alte postari pe rol ,memorez-memorez iar apoi risc sa iasa un ghiveci ,nu tin minte totul exact,cred depinde si de starea in care ne aflam,dam curs unor raspunsuri.Nu contabilizez fiecare rand scris de mine in timp,ma depaseste,pur si simplu uit.

bogdan178
01-20-2009, 10:04 AM
incep printr-o maxima alambicata ....cainele moare de drum lung ...si prostul de grija altuia .

nu inteleg ce va deranjeaza ? daca vb numai prostii d c ma tot bagati in seama ?
dupa ce imi dati "BULINE" cred ca nu va ajunge nu va racoreste destul. daca aveti vreo urma de orice pentru mine (impotriva sau pro) , nominalizati doar nick (poa nu va voi intelege aluziile) dar nu mai da-ti cu quote.
Vad multe , aud ce trebuie ....nu ca altii numai ce vor si cind vor.
O sa vand harti , speciale pt GPS ca tot e la moda sa mergi cu ochii inchisi .

bye

divo
01-20-2009, 11:24 AM
incep printr-o maxima alambicata ....cainele moare de drum lung ...si prostul de grija altuia .

nu inteleg ce va deranjeaza ? daca vb numai prostii d c ma tot bagati in seama ?
dupa ce imi dati "BULINE" cred ca nu va ajunge nu va racoreste destul. daca aveti vreo urma de orice pentru mine (impotriva sau pro) , nominalizati doar nick (poa nu va voi intelege aluziile) dar nu mai da-ti cu quote.
Vad multe , aud ce trebuie ....nu ca altii numai ce vor si cind vor.
O sa vand harti , speciale pt GPS ca tot e la moda sa mergi cu ochii inchisi .

bye
Lasa Bogdanelule,, ca te dezveti tu si de asta!Dupa cum te-ai dezvatat de multe...!:)

bogdan178
01-20-2009, 11:54 AM
asta o spui sub ce forma ? a celor ce vb de sus dar isi arunca citeodata si privirea spre muritorii de sub ei ?
Nici tu nu stii ce vb insa dai o forma de importanta si impresie ca stii despre ce e vb dar in esenta nu stii nimic :)

"cainii latra caii trec"

"Impotriva reprosurilor, nu se poate gasi alta aparare decat obscuritatea"

bye

divo
01-20-2009, 12:06 PM
asta o spui sub ce forma ? a celor ce vb de sus dar isi arunca citeodata si privirea spre muritorii de sub ei ?
Nici tu nu stii ce vb insa dai o forma de importanta si impresie ca stii despre ce e vb dar in esenta nu stii nimic :)

"cainii latra caii trec"

"Impotriva reprosurilor, nu se poate gasi alta aparare decat obscuritatea"

bye
Sub forma unei propozitii,cu cap si coada...!Spre deosebire de tine...!:)

P.S. Nu ma uit de sus..ca nu am la cine!!LOl!!:-$

bogdan178
01-20-2009, 12:21 PM
poate asa e sau tie frica ca cei teoretic de dedesubt sint mult peste inteligenta artificiala ce te inconjoara :)

Propozitie fraze si cuvinte fara de-nteles sint pentru cine poate nu pentru cine vrea sa poata .

Cred ca stam la discutii ca ti s-au terminat bulinele rosii pentru mine :))

Cea mai mare greseala este sa te crezi superior celorlalti .... asa o fac numai cei ce doar se cred nu ca ar fii , o lozinca de baza a americanilor ... care au pierdut de multe ori pe baza asta .
Cei ce sint nu o arata aproape niciodata doar citeodata prin fapte lipsite de importanta si marunte

"Sa iti urmezi viata dupa parerile altora nu este decat o sclavie "

bye

AndaF
01-20-2009, 12:25 PM
Pentru cei care inca se agita cu bulinele - sunt foarte mult optiuni - una dintre ele este aceasta - reputatia sa fie privata, si numai tu sa o vezi ;)

"What if I don't want anyone to see my reputation?

You can disable the display of your reputation by going to your User CP and selecting Edit Options. On this page you will find a check box labelled 'Show Your Reputation Level'. Un-checking this box will remove the display of your reputation and replace it with the Reputation Disabled icon. You can still give and receive reputation while your reputation display is disabled."

mai multe detalii aici:

http://www.romanian-portal.com/forum/faq.php?faq=vb3_user_profile#faq_vb3_reputation

P.S. Pentru mine chiar nu conteaza reputatia asta, cu toate ca eu ma semnez intotdeauna. (asta fiindca am fost intrebata) ;)

Fifi - tu ai fost prima si singura careia i-am dat asa zisa bulina rosie - de fapt - eu nu am fost de acord cu cele spuse de tine la subiectul respectiv.Sper ca discutia sa fie incheiata - nu am nimic cu tine sau cu Bibiloaca :)

bogdan178
01-20-2009, 12:31 PM
aia este in teorie ANDA pentru ca nu exista posibilitatea in optiuni ....e blocata de la administrator ... nici eu nu stau in reputatie dar nu imi place metoda lipsita de etica de a da buline fara sa te semnezi , numai ca nu poti sa iti justifici logic argumentele sau mai rau in functie de simpatii.

bye

opium-female
01-20-2009, 12:46 PM
Bulinele,vorbesc!Este un mod de a afla cata apreciere au ceilalti fata de persoana virtuala pe care o intruchipezi.Eu cred ca "ustura" chiar si virtual cand primesti una rosie si mai ales nesemnata,in viata de zi cu zi avem interlocutorul in fata noastra ,poate sa-ti bata obrazul,aici hop!!!arunca cu o bulina-n tine fie ea verde , sau rosie:)E si asta un mod de a spune cuiva cat de mult il apreciezi!

lebada
01-20-2009, 12:58 PM
Eu nu ma las impresionata de buline. Stiu exact ce pot si ce nu. Cineva mi-a dat o bulina rosie, dintr-un motiv hilar, doar ca-i place culoarea rosie.
Sorin introdu si culoarea mov negativ, ca promit, ca nu ma supar daca am 10 una langa alta. Ador movul, mai ales cel regal.
Pentru mine intotdeauna un sut in fund a insemant un pas in fata! Scuze pentru expresia tipic populara!

Eu va multumesc la toti. Si la cei care ma apreciati, dar si la cei care nu.
Drag pentru voi toti!!!
Lebada

angie14
01-20-2009, 02:54 PM
Nu stiu care e treaba cu bulinele...I need to take the time and do some research on it.
Odata ce o sa ma acomodez cu instructiunile de folosire o sa va imbulinez si eu...dar doar pozitiv :)

AdyC
01-20-2009, 03:01 PM
eu va spun din start ca dau numa' rosii si alea doar la aia de ii apreciez.
O fi de bine; o fi de rau?

angie14
01-20-2009, 03:07 PM

Asta inseamna ca tu vezi doar raul in cei ce ii apreciezi haha.

biliboaca
01-20-2009, 03:08 PM
pai e de rau normal ca nu am primit niciuna de la tine ceea ce denota ... ca ma depreciez! :((

biliboaca
01-20-2009, 03:26 PM
.Sper ca discutia sa fie incheiata - nu am nimic cu tine sau cu Bibiloaca :)

Ando, reusit catren - aveai nevoie de mine la rima? Stiam eu ca te pot ajuta...:-?

AndaF
01-20-2009, 03:41 PM
Hahahahah ma scuzi - te-am botezat i-ti sunt datoare cu mielu' :) cum de ti-ai ales nick ul asta?

AdyC
01-20-2009, 03:47 PM
pai e de rau normal ca nu am primit niciuna de la tine ceea ce denota ... ca ma depreciez! :((
pai nu poci sa iti mai dau tie...ca cica sa spread si pe la altii ca ti-am dat prea multe.:)

biliboaca
01-20-2009, 03:51 PM
:-? .....deci care va sa zica tu ai fost acela de mi-a dat rosii nesemnate!:thinking:

pai nu poci sa iti mai dau tie...ca cica sa spread si pe la altii ca ti-am dat prea multe.:)

AndaF
01-20-2009, 03:51 PM

Ady, sa stii ca si mie-mi zice la fel LOL care-i faza? poate trebuie sa primesti si tu de la altii inainte sa ai optiunea asta....

divo
01-20-2009, 03:56 PM
Faza de faza Andutzo!!! E complicat...!Lol..nici io nu m-am prins inca cum sta treaba mai exact...dar mergem inainte!!!
P.S. Am mai primit una nesemnata...dar e verde! Nush' cui sa-i multumesc...!Lol!!!:)

AndaF
01-20-2009, 04:00 PM
Faza de faza Andutzo!!! E complicat...!Lol..nici io nu m-am prins inca cum sta treaba mai exact...dar mergem inainte!!!
P.S. Am mai primit una nesemnata...dar e verde! Nush' cui sa-i multumesc...!Lol!!!:)

Nu e de la mine, ca eu inca tre' sa spread reputation in jur :)

biliboaca
01-20-2009, 04:11 PM
Ups Ando fata m-ai cautat pe google? si Godri ce mai face?

PS. Posibil o cincidenta. Nu am verificat nimic si nici nu-s curioasa. Biliboaca este o broscuta mai intai de toate (o cunosc), apoi poate sa fie si brand ca e pe gratis. nu cer nimic.

Sa stii ca de broscutza n-am gasit nimic pe saracu' google - dar ai un website - unde-i emoticonu; cu m-am inrosit toata - hahahahha

www.numeletau.com ;)

Sherlock
01-20-2009, 09:14 PM
si Godri ce mai face?

Daca tot ai intrebat, sunt bine, dar......nu prea am buline verzi, doneaza ceva si iti dau chitanta sa te scazi la taxe.

:lol:

bogdan178
01-21-2009, 02:37 AM
thread se fac varza iar cind intervine legea devin mai varza ...lumea ramane cu impresia ca nu se da o replica ingerilor cu pene de rata de prin L.A. , buline se iau de toate culorile pe drept pe nedrept pe judecata ramane la latitudinea celui care da de cit de aproape de realitate este sau mai este , am impresia ca unii fac cu schimbul sa combata anumite linii trasate totusi fara voia lor pe forum , pentru ca separat ar face fata penibil de putin , iar replica ar fii inexistenta ,

Luati citeva buline ...cu apa :)) sa nu va ramana pe traseu acum unii maine altii ...din greseala in greseala spre victoria finala .....

intrebare catre conducere :) Sorin Forumul e doar al tau ?deoarece am vazut ca unii useri se lauda ca e al "nostru" .

Bye

P.S. noroc cu bulinele astea ca altfel ...chiar ca ati fii intrat intr-un con de umbra total ,si noroc cu conducerea ca va arunca mereu colacul de salvare

elliane
01-22-2009, 07:56 AM
Il dezvaluiesc cu draga inima.Acum am inteles cum functioneaza acest sistem..."bulinar".Nu fac parte din nici o asociatie,grup,sub sau deasupra grup.Ceea ce scriu este ceea ce gindesc si vreau sa fie clar ca nu ma "sfatuiesc" cu nimeni inainte sau dupa ce am postat.N-am intrat nici in manastire,ca am nascut un copil si nu se mai cade.Asa ca bulinele nu le vreau,daca nu le merit.Nici verzi nici rosii,pentru ca la rindul meu,le dau celor care le merita.Nu cred ca pot creste in ochii cuiva(si dac-ar fi asa, nu ma intereseaza)pentru ca am nu stiu cite buline verzi.La ce servesc daca spun numai prostii?
Am sa trec pe la retete,maine dupa coafor,ca acolo nu mi-a dat nimeni...buline.

AndaF
01-22-2009, 12:14 PM
Am intrat pe subiectul tau, sa-ti spun (stiucanuteintereseaza,dariototitispun)

Am primit si eu o bulina rosie - nu zic de la cine e - s-a semnat omu' - da' e din dragoste, asa ca nu pot sa zic, ca ma rusinez acum...

sad_rain
01-22-2009, 12:47 PM
Am intrat pe subiectul tau, sa-ti spun (stiucanuteintereseaza,dariototitispun)

Am primit si eu o bulina rosie - nu zic de la cine e - s-a semnat omu' - da' e din dragoste, asa ca nu pot sa zic, ca ma rusinez acum...

ohhh Anduta, si eu am doua azi...si cica una tot din dragoste. N-am prea inteles io cum e..da ma gandesc ca tre sa fie dragoste adevarata daca e asa de rosu..huh???:):)

elliane
01-22-2009, 01:38 PM
:((Ce-nseamna o bulina rosie insotita doar de "cool".Este ceva de bine sau de rau?Daca era scris"cullo",stiam de unde vine dar asa n-am nici o idee.Mare multam,oricum.

kiddy
02-19-2009, 09:54 AM
Pentru ca sauzimdebine n-a ridicat obligativitatea vizelor (numai din motive de el stiute) si decat sa incasez o rosie pe scafarlie, precum toni (fapt ce a degenarat in adevarate lupte de strada, dupa cum ati vazut), m-am gandit sa impovarez topicul lui fifi.
Doar pentru a "multumi" (a se citi cu tot cu ghilimele!) celui/cele ce a "zambit" (nu uitati ghilimele!) la aceasta gluma buna (http://www.romanian-portal.com/forum/showpost.php?p=145005&postcount=29)(cica), imi scrie mie la reputatiune. Mheyyy... ti s-or fi inrosit ochii de-atata ranjet si n-ai mai fost in stare sa te si semnezi? Ntzz, ntzzz... cata sfiala...
Oricum, doar ca sa-ti scarchin orgoliul, afla ca e primul cartonas rosu (nu pe care il dai tu, desigur). Chiar ma gandeam la un moment dat, cat aveam sa mai rezist... neprihanit.8-|

AdyC
02-19-2009, 10:00 AM
LOL eu numai rosii dau ca astea dupa parerea mea sunt pozitive.

Io primii de la admiratoare cateva dar sunt trist ca nu le identific ca le intorc si eu sentimentele inapoi.

Oricum buna jucarioara, partea proasta e ca nu poci sa dau cat de multe buline as vrea.

Ninu100
02-19-2009, 10:30 AM
Eu am una dintre cele rosii pe care scrie "bla, bla, bla"...si am crezut ca e semnatura, astazi am tot cautat prin member list da nimic...dar mie imi plac la fel...

Cine dă (nu cine cere ) ... va avea în cer avere !!!

Ninu100
02-20-2009, 01:24 PM
Bulinele vorbesc! 02-20-2009 06:53 PM escrocule te-ai intors?

Yep......:starsmile:

angeline
02-20-2009, 01:53 PM
Bulinele vorbesc! 02-20-2009 06:53 PM escrocule te-ai intors?

Yep......:starsmile:
cu diferenta ca aici nu vei reusi vreodata sa aspiri la functiunea de moderator :calcul:

Ninu100
02-20-2009, 03:09 PM
cu diferenta ca aici nu vei reusi vreodata sa aspiri la functiunea de moderator :calcul:

nu-mi doresc Doamne fereste..se pare ca Moderatorii au viata scurta aici....dar din fericire desi pe fisa postului scrie ca sint Moderator...inca de la inceput am fost Admin ( se poate vedea sub avatarul meu )....si sintem 3 sa putem avea acoperire non stop pe Site...daca treci pe acolo iti promit un trandafir albastru :x

fifi
02-21-2009, 08:39 PM
fifi si sad_rain, pentru ca tinta randurilor voastre nu are posibilitatea de a fi sau nu de acord cu spusele voastre si de a va raspunde, fiind suspendata, va daruiesc cate un cartonas rosu. Judecata in lipsa este orice altceva numai judecata nu.

Stimabile, în urma noutăţilor, te invit să-ţi iei cartonaşul înapoi, nu şti niciodată când îţi mai trebuie, eu l-am păstrat bine şi am ţinut seama de el, nu am mai scris dar după cum se pare, răspunsul a venit iar dreptul la replică s-a exercitat.

sauzimdebine
02-21-2009, 09:07 PM
:lol: nimic nu se judeca retroactiv, cum nu se judeca nici in lipsa ... cartonasele se pot inrama drept titlu de glorie pe altarul forumului.

Stimabile, în urma noutăţilor, te invit să-ţi iei cartonaşul înapoi, nu şti niciodată când îţi mai trebuie, eu l-am păstrat bine şi am ţinut seama de el, nu am mai scris dar după cum se pare, răspunsul a venit iar dreptul la replică s-a exercitat.

fifi
03-07-2009, 08:21 AM
Eu dacă scriu un mesaj pe săptămână, la acel mesaj am câte 4-5 buline, duamneee, aşa „iubită” n-am fost de când mă ştiu...

La postarea #4 de aici (http://romanian-portal.com/forum/showthread.php?p=147801#post147801) am primit în decurs de câteva minute de la postare o bulină roşie care fiind nesemnată are onoarea să fie făcută publică:

„m-ai lasat interzisa. Forumul e mai important sau relatia de langa tine? acum stiu de ce te implici atata”

Dragă doamnă Interzisă, pentru cultura ta generală, forumul e lângă mine, relaţia nu, aşa că nu văd nimic rău în faptul că dau importanţă forumului. Motivele pentru care „mă implic atâta” nu numai că nu sunt pe departe treaba ta dar nici n-o să le poţi pricepe vreodată dacă priveşti lumea numai prin ochii tăi.

Loniia
03-07-2009, 01:27 PM
03-07-2009 06:06 PM da ...

03-07-2009 06:29 PM

Multumesc :)

AndaF
03-07-2009, 05:59 PM
Eu dacă scriu un mesaj pe săptămână, la acel mesaj am câte 4-5 buline, duamneee, aşa „iubită” n-am fost de când mă ştiu...

La postarea #4 deaici (http://romanian-portal.com/forum/showthread.php?p=147801#post147801) am primit în decurs de câteva minute de la postare o bulină roşie care fiind nesemnată are onoarea să fie făcută publică:

„m-ai lasat interzisa. Forumul e mai important sau relatia de langa tine? acum stiu de ce te implici atata”

Dragă doamnă Interzisă, pentru cultura ta generală, forumul e lângă mine, relaţia nu, aşa că nu văd nimic rău în faptul că dau importanţă forumului. Motivele pentru care „mă implic atâta” nu numai că nu sunt pe departe treaba ta dar nici n-o să le poţi pricepe vreodată dacă priveşti lumea numai prin ochii tăi.

Fifi - se pare ca ma iau de mana cu tine LOL - ai deschis subiect controversat draga.

Cred ca domnul forumist cu care ai avut de-a face a aruncat cu rosia dupa mine

Compromisuri într-o... (http://romanian-portal.com/forum/showthread.php?p=147833#post147833) 03-07-2009 08:30 PMnu ai dreptate

Se pare ca trebuiai sa-i arunci si tigaia dupa el, ca sa inteleaga mai bine ce si cum e cu drepturile astea...

Macar, draga anonimule ai putea sa dezvolti "nu ai dreptate"

P.S. este cineva cu reputatie mare...hai, te simti? zi-mi vreo doua - tot ce nu-ti convine, draga :)

fifi
03-07-2009, 06:23 PM
AndaF, poate i s-a părut mesajul tău prea feminist, mai ales când ai zis că problemele trebuiesc discutate, când e vorba de discutat bărbaţii fug de rup pământul.

Loniia, ce e cu acele comentarii postate de tine mai sus, la ce ţi-au fost date?

elliane
03-07-2009, 07:32 PM
Compromisuri într-o... (http://romanian-portal.com/forum/showthread.php?p=147833#post147833) 03-07-2009 08:30 PMnu ai dreptate

Anda,eu pe linga una ca a ta mai am una :
Compromisuri într-o... (http://www.romanian-portal.com/forum/showthread.php?p=147826#post147826) 03-07-2009 07:04 PMcum le sti tu pe toate"
Se vede treaba ca stiu sa lucreze in grup,cu putina fantezie,ce-i drept.
Multumesc pentru bulinute si va doresc in continuare o viata fara compromisuri(fapt pe care-l credeti doar voi)
Uitasem,se scrie corect:"cum le stii tu pe toate".Asta ca sa le stii si tu pe toate,nu numai eu.

AndaF
03-07-2009, 07:38 PM
Anda,eu pe linga una ca a ta mai am una :
Compromisuri într-o... (http://www.romanian-portal.com/forum/showthread.php?p=147826#post147826) 03-07-2009 07:04 PMcum le sti tu pe toate"
Se vede treaba ca stiu sa lucreze in grup,cu putina fantezie,ce-i drept.
Multumesc pentru bulinute si va doresc in continuare o viata fara compromisuri(fapt pe care-l credeti doar voi)
Uitasem,se scrie corect:"cum le stii tu pe toate".Asta ca sa le stii si tu pe toate,nu numai eu.

Asta a fost cadou neconventional de 8 Marie Cineva acolo sus, ne iubeste :)

sad_rain
03-08-2009, 01:22 AM
nu numai voi ati primit la subectu' legat de compromisuri..:-)) mie imi spune:

"scrii numa prostii"..si-mi da o rosioaraaaaaaa. Multam' forumistului/forumistei..da tot nu inteleg de ce nu se semneaza..:-))

fifi
03-09-2009, 07:52 PM
dacă aveai norocu` să pui mâna pe o „japiţă” ca mine, murăturo! "wink"

http://romanian-portal.com/forum/images/reputation/reputation_neg.gifBulinele vorbesc! (http://romanian-portal.com/forum/showthread.php?p=147851#post147851) 03-07-2009 08:57 PM eu iti rasturnam masa in cap si dupa aia te paraseam

elliane
03-10-2009, 01:34 AM
De la aceeasi persoana la care am "abonament"
Bulinele vorbesc! (http://www.romanian-portal.com/forum/showthread.php?p=147872#post147872) 03-10-2009 12:52 AMnumai tu ai fantezie; nu-s bune ironiile
Dragut din partea ta.Atit fantezia,cit si ironia,citeodata sint calitati.Tu,esti lipsit/lipsita de amindoua.

fifi
04-05-2009, 10:30 PM
http://www.romanian-portal.com/forum/images/reputation/reputation_neg.gifdesfiintarea focarelor... (http://www.romanian-portal.com/forum/showthread.php?p=151847#post151847) 04-05-2009 11:50 AM(să păstrăm anonimatul) ca de obicei, lipsa vadita de educatie plus prost gust din plin. Doresti sa pari desteapta..nu prea iti merge din pacate!

Mă iubeşte lumea de numa, dac-aţi şti de la cine vine nici nu v-ar mira. :)

marian42
04-06-2009, 08:32 AM
Webmastere, pe viitor, cand ma mai cadorisesti cu buline, uita-te la tine-n curte si abia dup-aia sa ma-nrosesti pe motiv ca-s off topic! Tu ai amalgamat democratia cu Becali si trendu' anti-basescian, dupa o logica care nu doar mie imi scapa, ci oricui i-a lasat mama natura mai mult de doi neuroni spre folosinta. A rezultat un melanj indeajuns de absurd ca sa absolve integral vina oricarei interventii de a fi pe langa tema; orice teorie mai mult sau mai putin conspirationista incape lejer acolo.

sorin
04-06-2009, 09:19 AM
Webmastere, pe viitor, cand ma mai cadorisesti cu buline, uita-te la tine-n curte si abia dup-aia sa ma-nrosesti pe motiv ca-s off topic! Tu ai amalgamat democratia cu Becali si trendu' anti-basescian, dupa o logica care nu doar mie imi scapa, ci oricui i-a lasat mama natura mai mult de doi neuroni spre folosinta. A rezultat un melanj indeajuns de absurd ca sa absolve integral vina oricarei interventii de a fi pe langa tema; orice teorie mai mult sau mai putin conspirationista incape lejer acolo.
Mariane, fiecare e liber sa dea buline cui vrea, tocmai acesta este scopul acestor buline, asa ca nu mai incita spiritele. Nu uita ce scrie la regulament, ca se dau puncte de penalizare pentru comentarea deciziilor administratorilor, ceea ce voi face eu, daca mai comentezi (mai e si tonul care face muzica). Scopul acestui topic a fost de a fi folosit pentru postarea bulinelor anonime, ceea ce nu mai e valabil, deci oricum esti in afara subiectului. Consider ca am fost clar si pun punct aici acestei discutii. Eventuale comentarii inutile, vor duce la puncte de penalizare.

marian42
04-06-2009, 11:44 AM
Doamne, feri-ma si pazeste!
Bre Sorin, io nu fac vorbire de nicio decizie administrativa, c-am inteles si accept napasta lor ca pe grindina, ca pe mana, ca pe cele zece plagi asupra Eghipetului, io de o biata imbulinare m-am legat.
Preaplecata iertaciune-mi cer si doar nestiintza mi-o invinuiesc de asa incalcare a canoanelor. Uite, imi fac mea culpa, imi torn cenusha-n cap, ba chiar o sa plec in hagialak la Mecca, doar-doar mi s-or ierta pacatele.

PS. Dupa cum vezi si tonu' mi-e altu', de data asta aduce a litanie sau macar vecernie de seara.

sauzimdebine
04-06-2009, 10:51 PM
Sa intelegem ca orice interventie si a webmasterului, care oricum se ocupa de partea tehnica, parca, este o decizie administrativa? Urmand acest rationament inseamna ca orice mesaj impotriva celor afirmate de el pe la campul cu democratia este un comentariu la o decizie administrativa.

Mariane, fiecare e liber sa dea buline cui vrea, tocmai acesta este scopul acestor buline, asa ca nu mai incita spiritele. Nu uita ce scrie la regulament, ca se dau puncte de penalizare pentru comentarea deciziilor administratorilor, ceea ce voi face eu, daca mai comentezi (mai e si tonul care face muzica). Scopul acestui topic a fost de a fi folosit pentru postarea bulinelor anonime, ceea ce nu mai e valabil, deci oricum esti in afara subiectului. Consider ca am fost clar si pun punct aici acestei discutii. Eventuale comentarii inutile, vor duce la puncte de penalizare.

sorin
04-07-2009, 07:29 AM
Sa intelegem ca orice interventie si a webmasterului, care oricum se ocupa de partea tehnica, parca, este o decizie administrativa? Urmand acest rationament inseamna ca orice mesaj impotriva celor afirmate de el pe la campul cu democratia este un comentariu la o decizie administrativa.
sauzimdebine, din pacate, tu auzi de bine intotdeauna numai cum iti convine tie. poti primi fara doar si poate titlul de gica contra al forumului, de aceea nu ma chinui sa explic in particular pentru tine, ceea ce deja a fost explicat. a existat ceva pe forumul asta care vine din partea administratiei, cu care sa fii tu de acord oare? hmm, sa vedem...poate un 1-2% maximum? :-?

keyframe14
06-24-2009, 01:57 PM
mai anjelico, chiar asa meritam eu cartonas rosu de la tine..pai ce draguta, mi-s vinovat eu ca ti-ai insirat viata pe forum, sau ti-e rusinica de ce-ai scris acolo..oricare din ele ar fi merci de pata de culoare..nu mai luasem una demult;)
Stai asa ca submarinu si nu zici nimic..
P.S. data viitoare sa nu uiti sa-ti umezesti......pensula cand iti mai arde de bulinute rosii.

angeline
06-24-2009, 03:06 PM
mai anjelico, chiar asa meritam eu cartonas rosu de la tine..pai ce draguta, mi-s vinovat eu ca ti-ai insirat viata pe forum, sau ti-e rusinica de ce-ai scris acolo..oricare din ele ar fi merci de pata de culoare..nu mai luasem una demult;)
Stai asa ca submarinu si nu zici nimic..
P.S. data viitoare sa nu uiti sa-ti umezesti......pensula cand iti mai arde de bulinute rosii.

Ama, daca explicatiunea bulinarii nu iti era de-ajuns si era musai sa ne dai de gol cat de mult ne iubim noi inca de la prima vedere, acum nu mai poti sa negi ca nu ar fi reciproca indragosteala.
Tu nu ai nici o vina ca ma iubesti cum nu am nici eu o vina ca te iubesc.

ps Auzisem ca in apa este mai interesanta treaba.

keyframe14
06-24-2009, 03:10 PM
Ama, daca explicatiunea bulinarii nu iti era de-ajuns si era musai sa ne dai de gol cat de mult ne iubim noi inca de la prima vedere, acum nu mai poti sa negi ca nu ar fi reciproca indragosteala.
Tu nu ai nici o vina ca ma iubesti cum nu am nici eu o vina ca te iubesc.

ps Auzisem ca in apa este mai interesanta treaba.sa va dau de gol... da cate sunteti acolo?
Ca ne iubim nu cred ca mai era un secret pentru numeni..ce n-ai inteles tu e ca eram ultima persoana care trebuia imbulinata;)ce treaba aveam eu cu replicele voastre!
ps.de auzit, auzi multe..stai sa vezi cand oi incepe sa experimentezi...

angeline
06-24-2009, 03:50 PM
sa va dau de gol... da cate sunteti acolo?
Ca ne iubim nu cred ca mai era un secret pentru numeni..ce n-ai inteles tu e ca eram ultima persoana care trebuia imbulinata;)ce treaba aveam eu cu replicele voastre!
ps.de auzit, auzi multe..stai sa vezi cand oi incepe sa experimentezi...

Te-ai infierbantat nu oadata sa iti acord atentie, atat in scris cat si in buline, cu mult inainte si din partea mea este prima declaratie in rosu. Nu doream sa iti raman datoare.

CAdy
06-24-2009, 08:14 PM
LOL ce mesaj mi-a atasat la o bulina rosie, acest intelectual rasat, filozoful satului, sauzim...
Il citez pe 'telectual:
"complexat ca ai prea putini neuroni si putza mica? asta nu trece usor - poate te ajuta rebela - o rog eu pentru tine daca nu ai curaj, ca stiu ca nu ai, multe."

Ama ce treaba are "profesore" Rebela cu povestea noastra de amor?
Inteleg sa te preocupe marimea organului meu...tu cu gura mare vad ca facem partide de amor virtual reusite. Desi sincer, un boshorog libidinos chiar ca nu ma atrage deloc. Si cu nadragii in vine.

Georgian@
06-24-2009, 10:08 PM
bai frate rad in draci de cateva zile de fiecare data cand intru pe forum si nimeni nu intelege in casa ce ma distreaza pe mine atat. ce v-a apucat fratilor?

vad ca sunt in urma rau cu barfele, cu discutiile in privat, cu investigatul pe unul si pe altul. eu zic mai bine sa rezolvam problema aia de matematica a lui raven, ca e mai interesanta decat ce se spune pe aici. ca asa mood-urile trec ca vremea, azi ne scuipam, maine ne pupam.

biliboaca
06-25-2009, 04:51 AM
Ama bine ma anjelico chiar trebuia sa-mi livrezi o rosie ca sa-mi stirbesti impecabila-mi reputatie subforumistica - cand io te ajut ca sa te-afirmi!?
Da poi asta imi e rasplata pentru fapta-mi nobila?:-?

angeline
06-25-2009, 05:25 AM
Ama bine ma anjelico chiar trebuia sa-mi livrezi o rosie ca sa-mi stirbesti impecabila-mi reputatie subforumistica - cand io te ajut ca sa te-afirmi!?
Da poi asta imi e rasplata pentru fapta-mi nobila?:-?
biliboaco nu fii suparici si confuza iar.
Adu-o si mai pun inca una-doua de-o salata proaspata. Ulei de masline ai ?

ps poate taiem a-la-Jullien si ceapa verde ca da bine la vitaminizare.

biliboaca
06-25-2009, 09:15 AM
Hai bre Keyframe14 si pe tine te suparai in asa hal de solidarizasi degraba cu anjelica dat fiind ca imi dadurati amandoi rosii la celasi post cu comentarii belicoase!
Bre care mai de care mai indignat de limbajul meu de mahala dar imbratisand fara rezerva comportamentul de mahala; mai mai ca ma puneti pe ganduri!

PS. Apai maestre io cu matalutza n-am nici o treaba daca nu ai fi lovit prin simbioza chiar te-as aprecia.
PS. Daca tot ma bagasi in seama drept se face sa recunosc cinstit (ca sa nu raman datoare) ca ...ai avut mare dreptate si ma refer acu la primul nostru conflict care au fost temelie pt urmatoarele!
Dracu m-a pus sa-mi manifest indignarea ca se baga cineva in viata personala a Fificai si nu-i drept si nu-i cinstit!? 'Mneata m-ai avertizat public si cu demonstratii da io am tinut-o pe-a mea ca una-i una s'alta'i alta, nepricepand asa substraturi comportamentale!
Pentru asta Keyframe14, fiindca pe undeva ai incercat sa ma pui in in garda iar eu am fost ignoranta, nu mai am nici pic de resentiment in ce te priveste. Ba simt ca pe undeva te-am nedraptatit!

Deci - joaca-te cu bilele cat vrei!

keyframe14
06-25-2009, 09:30 AM
Hai bre Keyframe14 si pe tine te suparai in asa hal de solidarizasi degraba cu anjelica dat fiind ca imi dadurati amandoi rosii la celasi post cu comentarii belicoase!
Bre care mai de care mai indignat de limbajul meu de mahala dar imbratisand fara rezerva comportamentul de mahala; mai mai ca ma puneti pe ganduri!
Bre Biliboaca, eu nu dau doi bani pe telenovela ta ieftina..daca ti se pare ca problemele tale in viata personala au legatura cu oamenii de pe forum..sincer nu stiu ce mai cauti pe aici..te-ai gandit vreodata cate probleme ai ellimina doar excluzand forumul.(care nu0i asa uite cate probleme ti-a facut).
Ce ma deranjeaza este ca ai limbaj de mahala si mi se pare ca la cat il pupi in fund pe sorin respecta-ui munca si pastreaza decenta aici..nu infecta forumul cu expresii ca "labagiu imputit, porc libidinos si intrigant, tzatzica plina de rautate, cu probleme hormonale, prostia-ti marcata de 2 licente pe mine etc...indiferent ca e ninu fifi sau anjelica..care nu-i un secret ca nu mi-s simpatici nici unul.
Asa ca da-i departe cu telenovela..din gura ta afla lumea..daca reciteste ce-ai scris de la inceput ai sa realizezi asta..

PS. Apai maestre io cu matalutza n-am nici o treaba daca nu ai fi lovit prin simbioza chiar te-as aprecia.
PS. Daca tot ma bagasi in seama drept se face sa recunosc cinstit (ca sa nu raman datoare) ca ...ai avut mare dreptate si ma refer acu la primul nostru conflict care au fost temelie pt urmatoarele!
Dracu m-a pus sa-mi manifest indignarea ca se baga cineva in viata personala a Fificai si nu-i drept si nu-i cinstit!? 'Mneata m-ai avertizat public si cu demonstratii da io am tinut-o pe-a mea ca una-i una s'alta'i alta, nepricepand asa substraturi comportamentale!
Pentru asta Keyframe14, fiindca pe undeva ai incercat sa ma pui in in garda iar eu am fost ignoranta, nu mai am nici pic de resentiment in ce te priveste. Ba simt ca pe undeva te-am nedraptatit!

Deci - joaca-te cu bilele cat vrei!in rest ca esti orgolioasa si nu stii sa pierzi nu mai e un secret pt nimeni cred.

sorin
06-25-2009, 09:42 AM
si mi se pare ca la cat il pupi in fund pe sorin
poti sa dezvolti subiectul? ce vrei sa insinuezi?

Rebela
06-25-2009, 11:08 AM
The plot thickens :)

keyframe14
06-25-2009, 11:09 AM
poti sa dezvolti subiectul? ce vrei sa insinuezi?
pai exact asa mi s-a parut din mesajele ei din trecut..daca trebe sa le rascolesc o sa-mi fac timp zilele astea

sorin
06-25-2009, 11:22 AM
pai exact asa mi s-a parut din mesajele ei din trecut..daca trebe sa le rascolesc o sa-mi fac timp zilele astea
be my guest. faptul ca a luat destule cartonase galbene spune multe. inteleg sa penalizez pe cine merita, dar nu sa exagerez in a apleca urechea la orice. incearca sa judeci situatiile prin prisma efectelor produse DOAR asupra, nu te lasa influentat de aliante si ricoseuri.

biliboaca
06-25-2009, 11:24 AM

Ups - surpriza - lansam teoreme pe neste "pareri" si ne mai dam si cu presupusu!
Vere - asculta'n coa la mine ca io nu v-am periat pe niciunu si nici pe administrator. nu v-am raportat pe niciunu chiar de mi-ati mai zgariat retina. nu v-am imbulinat cu rosu pe niciunu desi mi-ati dat motive. precum ai vazut daca tot stai bine la observati - curs la submarine n-am dat! apai mananci spanac sa te aflii in treaba ca fusesi lovit prin simpatie precum bine am intuit de la inceput!

fifi
08-15-2009, 10:41 AM
ti-am dat o bulina rosie cu toata sinceritatea. cand esti nervoasa nu te grabi cu scrisul pe forum.

Mi-ai dat-o. Sincer, mai bine-mi dădeai o bere, căci eu nervoasă atunci n-am fost defel, am învăţat să mă enervez mai încet :) dar dacă nu scriem şi când suntem aşa mai „nervoşi”, unde şi care mai e distracţia?! O s-ajungem toţi să vorbim acelaşi limbaj de lemn, fără urcuşuri şi fără coborâşuri, o să ajungem toţi la fel să nu ne mai deosebim între noi, ca nişte roboţi, decât prin numerele ce le purtăm.

Roşia e primită, Sorine, şi tu ai dreptate, fiecare are dreptate, concediu plăcut şi să nu cumva să furi toate stelele din România. :)

fifi
11-08-2009, 11:24 AM
Buline roşii, verzi dar buline albastre aţi luat vreunul până acum, eu luai azi una, ce-o-nsemna şi asta? Sorine, Măline, voi ştiţi ceva de treabuşoara asta? :)

http://i121.photobucket.com/albums/o211/fifica/BB.jpg

sorin
11-08-2009, 12:08 PM
Buline roşii, verzi dar buline albastre aţi luat vreunul până acum, eu luai azi una, ce-o-nsemna şi asta? Sorine, Măline, voi ştiţi ceva de treabuşoara asta? :)
bulinele albastre sunt considerate buline neutre, adica nici nu te felicita, nici nu-ti da la cap :d

mesajul238
11-08-2009, 12:12 PM
bulinele albastre sunt considerate buline neutre, adica nici nu te felicita, nici nu-ti da la cap :d

Pai bine, da' acu stand drept si judecand stramb, ca se poarta, de ce ar fi unii lipsiti de dreptul de a felicita?

hazel
11-08-2009, 12:19 PM

eu credeam ca bulinele albastre sunt buline "bune" dar venite din partea cuiva care nu are vechime pe forum. nu e asa?

Rebela
11-08-2009, 12:43 PM
eu credeam ca bulinele albastre sunt buline "bune" dar venite din partea cuiva care nu are vechime pe forum. nu e asa?

Nu schimba punctajul cu nimic. Asta e tot ce am observat. Insa sint buline negative (rosii) nicidecum verzi. La cele verzi, indiferent cit de nou e pe forum, se adauga chiar si un punct si tot verzi apar.

divo
11-08-2009, 12:47 PM
Bulinele albastre,apar cand expeditorul are 0(zero) la Rep power.

Am si eu una in "colectie" acum,si se confirma. :-h

fifi
11-08-2009, 12:52 PM

Da, aşa e, TU ai nimerit-o, Hazel, cel care dă albastre/ gri, nu numai că nu are experienţă pe forum, ci reputaţie 0. O să fac un test în curând să mă lămuresc mai bine de treaba asta.

De adăugat sau nu e uşor, la verzi se adaugă atâtea puncte câte are cel ce ţi-a dat bulina sau se scad tot atâtea la cel care-ţi dă roşii. Cei care dau albastre/ gri, având reputaţia 0, nici nu-ţi scad, nici nu-ţi cresc, orice părere ar avea, pozitivă sau negativă. Orice număr adunat cu zero are ca rezultat acelaşi număr, oarecum logic acum că ştiu cum vine chestia, mulţumind nu spun cui :)

Rebela
11-08-2009, 12:57 PM

Da. Acuma observ ca ai dreptate. Pot fi verzi sau rosii, dar apar albastre pentru ca nu iti modifica punctajul cu nimic.

sorin
11-08-2009, 12:58 PM
Vedeti aici detalii:
http://forum.romanian-portal.com/faq.php?faq=vb3_user_profile#faq_vb3_reputation

bogdan178
11-17-2009, 06:08 PM
ucizi initiativa si ideile

bye

P.S. P.S.1 P.S.2

bogdan178
11-20-2009, 01:55 PM
o constatare pur si simplu indiferenta dar care trebuie spusa ...cind se dau bulinele acum apare si userul care le-a dat ? pt ca mie asa imi apare .... mai ciudat este ca nu mai apar deloc buline rosii ...... si mai ales mesajele de gen "te stiu eu javra ce esti " as vrea sincer sa se continue ...dar cred ca unii tin mai mult la verde decit la propriile pareri si le e teama ca tot rosul sa nu se intoarca impotriva lor inzecit .

Mentalitate tipic de baza romaneasca "dai si fugi" , nu stiu cum astfel de persoane cred ca pot da (lectii de viata)?

1 cu o mentalitate altfel decit ceilalti = nebun , fraier ,prost ...nu stii despre ce este vb.

2 sau mai multi sub majoritate = de bagat in seama ,dar luati la misto ...ca adevarul se afla in cealalta tabara

majoritatea = adevar absolut , iar cind acesta se dovedeste ca nu este atit de absolut pe cit se parea .... se aud cuvintele "ahh imi pare rau nu am stiu "

bye

Rebela
11-20-2009, 02:02 PM
bodgan, uite o rosie de la mine, ca sa vezi ca nu am temeri de genul asta. Putin imi pasa cine ce-mi da la buline...:) Nu am nici o retinere in a da buline rosii, mai ales la cei sensibili la acest lucru. Ador reactiile de dupa...LOL

bogdan178
11-20-2009, 02:11 PM
reactia de dupa ... ar fii daca nu s-ar mai sta pe invisible ...si ar crea impresia ca vb cu peretii.

:) nu sint adeptul calificativelor date de niste puncte .... am cerut sa se scoata si mi s-a spus la misto ca se poate dezactiva din optiuni ...poate nu a fost chiar la misto ...si a fost adevarul insa butonul nu era pe pagina :).

bye

Rebela
11-20-2009, 02:34 PM
reactia de dupa ... ar fii daca nu s-ar mai sta pe invisible ...si ar crea impresia ca vb cu peretii.

:) nu sint adeptul calificativelor date de niste puncte .... am cerut sa se scoata si mi s-a spus la misto ca se poate dezactiva din optiuni ...poate nu a fost chiar la misto ...si a fost adevarul insa butonul nu era pe pagina :).

bye

Vorbeste cu seful sa scoata si optiunea invizibil...:) Oricum, ca sintem sau nu vizibili in lista, tot in virtual te afli. Daca as intra acuma pe "visible", care ar fi reactia ta la bila rosie primita?

bogdan178
11-20-2009, 02:55 PM
:) reactia nu ar fi nici una doar o intrebare ....d c am primit-o adica sub ce motiv ....?

numai pt ca sa imi arati ca ai curaj .... actionezi sub efectul primului impuls . :) , sa inteleg ca prin bulina rosie iti exprimi dezabrobarea fata de persoana mea (!)(?)totusi ma asteptam si la " te stiu eu javra ce esti " :)

cit despre verde ...cred ca mai mult rau imi faceai decit rosu ...ca parea ca le cersesc :)

"seful" nu ma incadrez acestei categorii.

"sint victorii care te injosesc si infringeri care te-nalta "

bye

P.S. fiecare face cum il indruma constiinta data de anumite sentimente (dragoste ura frica etc.) si de aici rezulta alegerile facute in viata , viata difera in functie de alegerile facute in orice contex sau situatie ,bune sau rele . Filosifie Matrix

fifi
11-20-2009, 07:22 PM
Bogdane, din ultimele tale 3 mesaje nu pricep nimic.

Rebela, văd că te conversezi cu Bogdan, te rog să-mi traduci ce spune el acolo.

Mulţumesc anticipat!

Rebela
11-20-2009, 10:16 PM
:) reactia nu ar fi nici una doar o intrebare ....d c am primit-o adica sub ce motiv ....?

numai pt ca sa imi arati ca ai curaj .... actionezi sub efectul primului impuls . :) , sa inteleg ca prin bulina rosie iti exprimi dezabrobarea fata de persoana mea (!)(?)totusi ma asteptam si la " te stiu eu javra ce esti " :)

cit despre verde ...cred ca mai mult rau imi faceai decit rosu ...ca parea ca le cersesc :)

"seful" nu ma incadrez acestei categorii.

"sint victorii care te injosesc si infringeri care te-nalta "

bye

P.S. fiecare face cum il indruma constiinta data de anumite sentimente (dragoste ura frica etc.) si de aici rezulta alegerile facute in viata , viata difera in functie de alegerile facute in orice contex sau situatie ,bune sau rele . Filosifie Matrix

1) Motivul ti l-am scris in mesajul de la bulina si am scris si aici pe forum. Mai mult de atita nu stiu ce explicatie doresti.
2) Nu am inteles ce ai vrut sa zici acolo unde am ingrosat cu rosu.

Bogdane, din ultimele tale 3 mesaje nu pricep nimic.

Rebela, văd că te conversezi cu Bogdan, te rog să-mi traduci ce spune el acolo.

Mulţumesc anticipat!

fifi, vezi mai sus :)

bogdan178
11-21-2009, 12:41 PM
eu nu ma conversez la limita bunului simt cu alte persoane si numai de forma ca sa nu supar ... bine poate depasesc bunul simt dar in limitele forumului ... cu afirmatia ta Rosie ...a fost odata ...cind am luat puncte rosii fara user ...dar cu fraza aia pe post de motiv . putin imi pasa de bulinele astea ...dar vreau sa stiu cine le da ...acum vad ca se poate ...inainte luai asa direct la numar ca nu se mai puteau da verzi ..si daca deranjai pe cineva luai din oficiu . :)

bye

P.S. ma citit ...mda sint caine :)

P.S.1 "toti tarani-n romania asculta scooter maria"

lebada
11-23-2009, 02:21 AM
Eu una te cred c-ai făcut mâncărurile de care zici pe aici şi-mi pare sincer rău de tine că nu le-ai putut ilustra, deşi nu-nţeleg de ce, la cât de realizată eşti nici un amărât de aparat de fotografiat nu-ţi permiţi?! dă zvon la umanitare şi punem mână de la mână...

de acord cu P.S.-ul mutaţi-o domne la off căci se pare că i-au murit lăudătorii.

Pentru ca nu ai reusit nici de asta data „sa ma surprinzi cu nimic” iti mai dau o bulina ROSIE pentru rautatile tale, dar si pentru nepasarea fata de ce simt ceilalti. Comporta-te in consecinta...adica sa te doara numai pentru ce simti tu!

angeline
11-23-2009, 03:04 AM
Pentru ca nu ai reusit nici de asta data „sa ma surprinzi cu nimic” iti mai dau o bulina ROSIE pentru rautatile tale, dar si pentru nepasarea fata de ce simt ceilalti. Comporta-te in consecinta...adica sa te doara numai pentru ce simti tu!

Mai, mai !
Trebuia sa faca cineva afisarea virtutilor foru mistice si sa defileze parada in educatia simtirilor.
Chiar asa tare te doare-n pene, durerea foru mistica a altora ?! :thinking:

ps multam' de straduintele inutile de a ma inverzi numa' sa nu te umfli in pene daca iti dau un graunte "rosu ca...cocosu"

biliboaca
11-23-2009, 04:12 AM
.....sa defileze parada in educatia

Eee hai ..te-apucara modestiile acu'! doar parada in educatie este de departe aria ta de competenta. Ba ai reusit performanta sa faci din educatie o parada.:aplause:

PS.on topic - o bulina verde pt ..performanta.

angeline
11-23-2009, 04:46 AM
Eee hai ..te-apucara modestiile acu'! doar parada in educatie este de departe aria ta de competenta. Ba ai reusit performanta sa faci din educatie o parada.:aplause:

PS.on topic - o bulina verde pt ..performanta.

Biliboaco, las-o-n palaria balariilor de aplauze surdo-mute, ca eu sunt zi de zi cu pensula in mana iar reusitele virtuale cat si performantele pomenite de maria ta sunt doar grauntze de a scoate ochii auditoriului.
Cine simnte nevoia de educatie foru mistica sa o faca. Eu sunt "artista" nu educatoare, si nici nu defilez sa nu adorm.
http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/bow2.gif

ps hai sa te “votez” in seama si pe tine sa nu te simti ne-bagata, in seama, bineanteles cu un graunte eco ca vorba ‘ ceea, da bine pe tenul biliboaca.

lebada
11-23-2009, 05:45 AM
Mai, mai !
Trebuia sa faca cineva afisarea virtutilor foru mistice si sa defileze parada in educatia simtirilor.
Chiar asa tare te doare-n pene, durerea foru mistica a altora ?! :thinking:

ps multam' de straduintele inutile de a ma inverzi numa' sa nu te umfli in pene daca iti dau un graunte "rosu ca...cocosu"

Cred ca a sosit momentul sa-ti mai vezi de ale tale. Sau ai facut o pasiune pentru penele mele mov? Tie iti dau mereu verde, ca tot acolo esti! Ai si tu un tel pe forumul asta. Sa ma urmaresti peste tot si sa ma incontrezi, ca-n fotbal!

Cine simnte nevoia de educatie foru mistica sa o faca. .

Parol ca nu simnte nimeni!!! Nu-ti mai face griji aiurea!

biliboaca
11-23-2009, 06:12 AM
....ca eu sunt zi de zi cu pensula in mana.

Lebadoo io cre'ca in curand te trezesti cu un vernisaj!

Nu pricep ce nu-ti convine? pai ce e la indemana oricui sa fie muza la hartisti?:-/

lebada
11-23-2009, 06:22 AM
Lebadoo io cre'ca in curand te trezesti cu un vernisaj!

Nu pricep ce nu-ti convine? pai ce e la indemana oricui sa fie muza la hartisti?:-/

Pai mai bine muza la hartisti decat educatoare! Sorin ca sa nu denaturam si acest topic poti sa treci la off ce-mi apartine si nu se incadreaza! Nu am comentarii de facut! Multumesc!

biliboaca
11-23-2009, 08:52 AM
:(( mi-a fost afectata reputatia iremediabil!
am primit o rosie de la cine ma asteptam mai putin..(e candidata la bune maniere si nu o poci deconspira).
ba ce uameni! n-am vazut asa ceva de cand muma m-a facut. sa-mi taie elanu creator din fasa!

angeline
11-23-2009, 01:28 PM
Cred ca a sosit momentul sa-ti mai vezi de ale tale. Sau ai facut o pasiune pentru penele mele mov? Tie iti dau mereu verde, ca tot acolo esti! Ai si tu un tel pe forumul asta. Sa ma urmaresti peste tot si sa ma incontrezi, ca-n fotbal!

Stai linistita si pluteste cu penel-ti movuluii pe ape line albastre ca nu te contrez deloc ci ne jucam cu bulinutzlele.
Ce numa' tu ai voie sa imbulinezi si eu nu ?:thinking:
La pasiuni, spatiile-mi sunt ocupate dar daca mai ai rabdare, poate la anu' se elibereaza vre-o rubrica.

Parol ca nu simnte nimeni!!! Nu-ti mai face griji aiurea!

Nu stiu ce simti tu dar eu nu imi fac griji ca ai mai suporta un rosu cu brio, din dragoste, cu respectele mele forumistice.

:-h

lebada
11-23-2009, 04:17 PM
Stai linistita si pluteste cu penel-ti movuluii pe ape line albastre ca nu te contrez deloc ci ne jucam cu bulinutzlele:

Mai jucauso, tu sigur vrei sa te joci cu bulinutele si nu cu altceva? Daca te-ai molipsit?:thinking:

angeline
11-24-2009, 03:32 AM
Mai jucauso, tu sigur vrei sa te joci cu bulinutele si nu cu altceva? Daca te-ai molipsit?:thinking:
"Stiu ca stii ca stiuca-i peste..." tot asa cum "Capra capra piatra-n patru..." dar pentru intrebari nu ofer bulinutze.
Mai straduieste-te.

mi-a fost afectata reputatia iremediabil!

http://forum.romanian-portal.com/images/reputation/reputation_pos.gif Bulinele vorbesc! (http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?p=175652#post175652) 11-23-2009 09:18 AM biliboaca (http://forum.romanian-portal.com/member.php?u=9570) pt ca tre' sa-i dam cezarului ce-i apartine!

Schimba tactica si cine te-a educat sa procedezi asa, sa-i ceri banii inapoi.

Pentru asta ai merita un rosu de cocos, tot din dragoste si respecte forumistice.
Reputatia forumistica ?! Paguba-n ciuperci ! Tu sa fii sanatoasa !

biliboaca
11-24-2009, 04:59 AM
Schimba tactica si cine te-a educat sa procedezi asa, sa-i ceri banii inapoi.

Pentru asta ai merita un rosu de cocos, tot din dragoste si respecte forumistice.
Reputatia forumistica ?! Paguba-n ciuperci ! Tu sa fii sanatoasa !

Angelino,

Ca de obicei te exprimi imprastiat. De la mine ai luat bulina verde promisa public - pentru "performanta de a face din educatie o parada", performanta de care numai tu poti fi in stare (de-aia am dat cezarului ce-i apartine).

despre ce tactica vorbesti? poti sa fii si tu o data articulata intr-o fraza?

PS. rosia de am primit-o eu nu e de la tine si nu-s de ce te exprimi ca si cum ai avea vreo legatura. :thinking:
ha ha ha - sau si tu esti candidata la bune maniere ca o mai stiu eu pe una de-si doreste cu ardoare coronita :lol:

mare ti-e gradina!

angeline
11-24-2009, 05:32 AM
Angelino,

Ca de obicei te exprimi imprastiat. De la mine ai luat bulina verde promisa public - pentru "performanta de a face din educatie o parada", performanta de care numai tu poti fi in stare (de-aia am dat cezarului ce-i apartine).

despre ce tactica vorbesti? poti sa fii si tu o data articulata intr-o fraza?

PS. rosia de am primit-o eu nu e de la tine si nu-s de ce te exprimi ca si cum ai avea vreo legatura. :thinking:
ha ha ha - sau si tu esti candidata la bune maniere ca o mai stiu eu pe una de-si doreste cu ardoare coronita :lol:

mare ti-e gradina!

http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/8-1.gif

Bubulino, poate ca eu pentru tine par ca ma exprim imprastiat. Si ce daca ?! Paguba-n ciuperci ! Dar cu siguranta ca tu pentru mine, gandesti imprastiat dar eu te respect pentru opiniile tale foru mistice si prestitia ta.

Nu stiu de ce candidatura vorbesti, nu stiu ce stii tu dar ce stiu eu cu siguranta nu stii chiar daca ai impresia ca ai sti, si nici nu am pretentia de a sti.
Inchide gura cand razi ca nu este frumos sa razi cu gura cascata pana la urechi.
http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/frog30.gif

Ama, ca esti in principiu o biliboaca verde sau te mai inrosesti uneori, nu te mai imbulinez pe ziua de azi.

Tzopaiala placuta !
Daca te straduiesti pe viitor si "dansezi" interesant poate mai primesti un verde.

elliane
11-24-2009, 05:57 AM
"Ai reusit de cand esti moderatoare, sa ma comapari cu o coada de matura de doi lei, etc, etc, in privat, neasumandu-ti verticalitatea sa postezi direct pe forum, ceea ce spune multe despre caracter si neasumare".
Angeline,te rog sa copiezi si sa postezi aici,orice cuvint,cit de mic,ce ti-am adresat eu,tie,in ultimele 365 de zile.
In caz contrar,ar fi ceva de spus despre caracterul tau..

angeline
11-24-2009, 06:19 AM
"Ai reusit de cand esti moderatoare, sa ma comapari cu o coada de matura de doi lei, etc, etc, in privat, neasumandu-ti verticalitatea sa postezi direct pe forum, ceea ce spune multe despre caracter si neasumare".
Angeline,te rog sa copiezi si sa postezi aici,orice cuvint,cit de mic,ce ti-am adresat eu,tie,in ultimele 365 de zile.
In caz contrar,ar fi ceva de spus despre caracterul tau..

Eliiane, recunosc in fata marii adunari forumistice ca nu am dat copy pe adresarile tale pe care mi le-ai facut in privat, tocmai pentru ca nu am considerat ca merita atentia si efortul sa ma aplec catre cineva care suspecteaza pe alti forumisti/forumiste ca umbla cu sticlutza de vitriol in buzunar (cuvintele iti apartin in totalitate), daca nu recunosti sau nu iti mai aduci aminte cauta la o anume cafeanea, inchisa inainte de a se scrie cele 40 de pag.)
Faptul ca ai pretentia sa le postez pe forum doar pentru a incerca sa dovedesti ca nu este adevarat si ca ar fi cuvantul meu impotriva cuvantului tau, nu inseamna ca nu s-ar fi intamplat intradeavar.
Daca doream sa fii penalizata sau macar avertizata la momentul respectiv, nu ma costa nimic sa postez cum stii sa te exprimi atunci cand nu esti citita de alti forumisti.

Nu mai am nici rosii nici patrunjel verde, pe moment. Asadar portia de salata se amana.

elliane
11-24-2009, 06:31 AM
http://sixers4guidos.files.wordpress.com/2008/06/time-out.jpg?w=300&h=255 (http://sixers4guidos.files.wordpress.com/2008/06/time-out.jpg)
Placuta si interesanta noastra conversatie,se incheie aici.Fiecare ramine cu parerile se impresiile lui.O dupa-amiaza placuta,angeline.

angeline
11-24-2009, 06:46 AM
http://sixers4guidos.files.wordpress.com/2008/06/time-out.jpg?w=300&h=255 (http://sixers4guidos.files.wordpress.com/2008/06/time-out.jpg)
Placuta si interesanta noastra conversatie,se incheie aici.Fiecare ramine cu parerile se impresiile lui.O dupa-amiaza placuta,angeline.

Placerea a fost de partea mea daca tot ai insistat sa demonstrezi ceva. Intersant nu gasesc nimic, doar obisnuit.
A nu se recunoaste cand esti cu musca pe caciula, nu ai fi prima si nici ultima.
Tipic mioritic.

http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/musca.jpg
Numai bine, elliane !

ps Scuzitzele mele, fifi, pentru prelungirea conversatiilor si pentru favoarea de a scrie pe acest topic deschis de tine legat de buline. Pentru a fi ontopic, cat de curand am sa iti ofer un verde, pentru intelegerea acordata.

Rebela
11-24-2009, 10:54 AM
angeline, treci la locul tau! Asa iti trebuie daca indraznesti sa comentezi despre lucruri incomode. Doar nu te asteptai sa recunoasca ceva?!...LOL

VanDerGigi
11-24-2009, 04:52 PM
Off topic - aberatii de... 11-23-2009 02:38 PM Rebela Faci ce faci, scrii ce scrii si iar amintesti de mine. De aceea vei primi buline rosii continuu din partea mea.

Pe cuvant ca nu mai sunt chiar asa convins ca nu ne tragem din maimuta.

http://i42.photobucket.com/albums/e321/claudiunj/laptop_monkeys.jpg

bogdan178
11-28-2009, 03:56 PM
la misto era odata ...dar unii chiar sufera de buline si sa aiba cit mai mult verde .

bye

angeline
11-28-2009, 04:03 PM
la misto era odata ...dar unii chiar sufera de buline si sa aiba cit mai mult verde .

bye

Pai uitasi ca toti trag la un loc cu verdeata ? :thinking:

mesajul238
12-27-2009, 12:32 PM
Sorin, tocmai ce un mesaj al meu a fost mutat de la subiectul "Arta" la off-topic. Nu asta este problema. Ce ma nelinisteste este ca nici tag si nici search nu functioneaza. Caut subiectul "Arta" si nu-l gasesc. Cum am mentionat anterior si subiectul "Iarna" a disparut. Poate poti gasi tu o explicatie la ce se intampla. Multumesc pentru intelegere si iertare ca indraznesc sa intreb.

PS. Vad ca intre timp misterul a fost elucidat. A fost deci o schimbare instantanee de titluri, ceva petrecut de ieri pana astazi, deci nu aveam eu halucinatii. Multumesc Sorin ca mi-ai aratat ca tu ai schimbat acele titluri.

sorin
12-27-2009, 12:35 PM
Sorin, tocmai ce un mesaj al meu a fost mutat de la subiectul "Arta" la off-topic. Nu asta este problema. Ce ma nelinisteste este ca nici tag si nici search nu functioneaza. Caut subiectul "Arta" si nu-l gasesc. Cum am mentionat anterior si subiectul "Iarna" a disparut. Poate poti gasi tu o explicatie la ce se intampla. Multumesc pentru intelegere si iertare ca indraznesc sa intreb.
ti-am dat explicatiile de rigoare la "http://forum.romanian-portal.com/images/misc/navbits_finallink_ltr.gif (http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?t=16213) Off topic - aberatii de tot felul : ) [18] ", postarea #169. daca nu e clar si daca doresti si mai multe detalii, pot chiar deschide un topic special, ceva de genul "abc-ul de folosire a butonului "search", unde sa poata posta raspunsuri utile si alti forumisti, topic care sa poata fi usor de gasit ulterior.

fifi
12-27-2009, 09:29 PM
Vă rog frumos să nu uitaţi că aici „Bulinele vorbesc” :)

lebada
01-05-2010, 08:01 AM
Probleme ai tu daca ti-ai pus mintea cu lostjohn! Banuiesc, cu multi ani mai tanar decat tine. Tipic masculin. Te-ai grabit sa ma gratulezi cu o bila rosie, dar nu te-ai grabit sa-mi raspunzi la urare! Halal!

biliboaca
01-12-2010, 01:50 PM
http://i116.photobucket.com/albums/o31/pisoi2/Diverse/image007a.jpg

ai una verde de la mine Pisoi ca ai surprins esentialu' ca nimeni altu'; ti-o dau aci sa scap de datorie ca ma saboteaza sistemu'.

angeline
01-24-2010, 10:17 AM
http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/principessa.jpg

Bine ai revenit biliboaca, din plimbari.
Daca tot te-ai straduit sa imi demonstrezi tastand in repetate randuri adevarul celor scrise de mine, incat au devenit obsesii nedespartite in mai toate scrierile tale, nu am pretentia sa iti ceri iertare foru mistica sau drepturi de autor, si nici nu te imbulinez cu verdeata, pentru ca esti oricum, verde cam pe la toate. Postarile.

Exista un proverb chinez si suna astfel:
"Cand gura minte, mainile spun adevarul."

Din dragoste si iubire foru mistica, te-ai dat la taclale si palinca cu Lebada si va durea buricele degetelor sa o sunati si pe Loniia aradeanca ?!
Faina unitate forumistica.
Din tastatura ne iubim dar cand este sa fie o realitate, ne ocolim.
Timpul este intradevar mai mult decat generos.

ps Traiasca Unirea mioritica !

biliboaca
01-24-2010, 02:51 PM
http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/principessa.jpg

Bine ai revenit biliboaca, din plimbari.
Daca tot te-ai straduit sa imi demonstrezi tastand in repetate randuri adevarul celor scrise de mine, incat au devenit obsesii nedespartite in mai toate scrierile tale, nu am pretentia sa iti ceri iertare foru mistica sau drepturi de autor, si nici nu te imbulinez cu verdeata, pentru ca esti oricum, verde cam pe la toate. Postarile.!

anjelico tu esti inegalabila fai fata. io inteleg ca timpul este de o generozitate misterioasa dar totusi cu tine nu-i deloc? cand o sa pricepi si tu ca o propozitie tre sa aiba cap si coada? abia dupa ce construiesti propozitii coerente e indicat sa incerci si fraze. asta e deja un nivel superior...
da pana atunci nu-i nici o rusine sa incerci propozitii scurte, ca-s mai mari sanse sa aiba un sens.
altfel ..bine ca te gasii!

Exista un proverb chinez si suna astfel:
"Cand gura minte, mainile spun adevarul."

Din dragoste si iubire foru mistica, te-ai dat la taclale si palinca cu Lebada si va durea buricele degetelor sa o sunati si pe Loniia aradeanca ?!
Timpul este intradevar mai mult decat generos.

ps Traiasca Unirea mioritica !

tare adanca meditatia asta chinezeasca da ma tem ca tu nu-i pricepi sensul.
in contextul folosit de tine, sa minti cu "mana" iti e mult mai usor decat sa o faci cu gura ca ai timp berechet la dispozitie pana dai submit, de unde rezulta ca proverbul l-ai irosit din ignoranta.
bre tanti, tu iar nu-ti vezi de treaba ta?
incerci sa ma apostrofezi pe mine ca ce...???
Numai pentru tine din cate imi amintesc romanian portal este o familie. pentru mine-i cu totul altceva.
ma intalnesc cu cine vreau ca doar n-a ramas contorul meu la tine - asta intai de toate si baga la tartacuta ca nu-s fica-ta, asa incat mai scuteste-ma de morala ta de doi bani.
te folosesti de Loniia ca sa-ti versi frustrarile tale ieftine aruncand-o intr-un circ inventat de mintea ta odihnita? n-ai limite cucoana..

angeline
01-24-2010, 04:42 PM
anjelico tu esti inegalabila fai fata. io inteleg ca timpul este de o generozitate misterioasa dar totusi cu tine nu-i deloc? cand o sa pricepi si tu ca o propozitie tre sa aiba cap si coada? abia dupa ce construiesti propozitii coerente e indicat sa incerci si fraze. asta e deja un nivel superior...
da pana atunci nu-i nici o rusine sa incerci propozitii scurte, ca-s mai mari sanse sa aiba un sens.
altfel ..bine ca te gasii!
tare adanca meditatia asta chinezeasca da ma tem ca tu nu-i pricepi sensul.
in contextul folosit de tine, sa minti cu "mana" iti e mult mai usor decat sa o faci cu gura ca ai timp berechet la dispozitie pana dai submit, de unde rezulta ca proverbul l-ai irosit din ignoranta.
bre tanti, tu iar nu-ti vezi de treaba ta?
incerci sa ma apostrofezi pe mine ca ce...???
Numai pentru tine din cate imi amintesc romanian portal este o familie. pentru mine-i cu totul altceva.
ma intalnesc cu cine vreau ca doar n-a ramas contorul meu la tine - asta intai de toate si baga la tartacuta ca nu-s fica-ta, asa incat mai scuteste-ma de morala ta de doi bani.
te folosesti de Loniia ca sa-ti versi frustrarile tale ieftine aruncand-o intr-un circ inventat de mintea ta odihnita? n-ai limite cucoana..

Foaie verde si-o lalea, rau stai cu memoria.
http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/0029b.gif
Romanian-portal NU este familia mea dar ii forumelul meu iubit. Ai ceva impotriva ?!
Scrie Oriunde si Oricand doresti, ce te doare, coana Biliboaca Maritza.

Timpul fiind de-o generozitate misterioasa,
Libertatea limitata a celorlalti reprezinta libertatea mea infinita.
(M. Bakunin)

http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/HairLong.gif

Sa fii ubita !

biliboaca
01-24-2010, 05:20 PM
Foaie verde si-o lalea, rau stai cu memoria.
Romanian-portal NU este familia mea dar ii forumelul meu iubit. Ai ceva impotriva ?!
Scrie Oriunde si Oricand doresti, ce te doare, coana Biliboaca Maritza.

Timpul fiind de-o generozitate misterioasa,
Libertatea limitata a celorlalti reprezinta libertatea mea infinita.
(M. Bakunin)

Sa fii ubita !

citez din memorie "suntem cu totii o familie si toti impreuna suntem romanian portal" asa ca nu o mai da la intors. daca timpul ti-a schimbat pozitia atunci spune-i ca-ti bate vantu-n freza si nu te avantajeaza la nasul pinochian.
pai din prea multa libertate dai pe dinafara dar baga de seama ca limitele sunt ale tale nu ale "celorlalti".

evident ca scriu ce doresc ca doar nu oi scrie ce-ti doresti tu.
PS. sa fiu iubita eficient ori suficient?

ca sa fiu on topic - verde de la mine ca esti consecventa in inconsecventa.

bogdan178
01-25-2010, 05:24 AM
vizavi ... "iti doresc eu tie ce-mi doresti tu mie" sau "ce-mi doresti tu mie ,sa ti se intimple tie .

bye

P.S. "unii e mai (prosti) decit (pare)"

angeline
01-25-2010, 06:59 AM
citez din memorie "suntem cu totii o familie si toti impreuna suntem romanian portal" asa ca nu o mai da la intors. daca timpul ti-a schimbat pozitia atunci spune-i ca-ti bate vantu-n freza si nu te avantajeaza la nasul pinochian.
pai din prea multa libertate dai pe dinafara dar baga de seama ca limitele sunt ale tale nu ale "celorlalti".

evident ca scriu ce doresc ca doar nu oi scrie ce-ti doresti tu.
PS. sa fiu iubita eficient ori suficient?

ca sa fiu on topic - verde de la mine ca esti consecventa in inconsecventa.

Romanian portal este o familie dar asta nu inseamna ca interpretarile date de pertinentele biliboaciene, coincid sau ar trebui sa coincida cu ale mele.
Romanian portal nu poate fi familia mea pentru ca am o familie si nu am sa confund niciodata FAMILIA MEA cu oricare alta.
La tine este scuzabil si inteleg oricare ar fi motivatia.

Te-ai cam cracanat de atata efort in a recupera absenta forumistica broscara.
Zgarai inutil gheata baltii iar placa ti s-a cam invechit cu citatele din memorie, analizele de tot soiul, si interpretari.
ps inca un rosu, sa te incalzeasca la basici. :flower:

biliboaca
01-25-2010, 07:16 AM
Romanian portal este o familie dar asta nu inseamna ca interpretarile date de pertinentele biliboaciene, coincid sau ar trebui sa coincida cu ale mele.

Angelino daca si tu recunosti ca-s pertinenta in interpretari apai unde nu cadem la pace?
ori incurcasi ..antonimele?:o

marian42
01-25-2010, 07:35 AM

Ideea principala a mesajului asta-i si oricum l-ai citi, si-n crucis, si-n curmezis, tot la aceeasi concluzie ajunge orice inteligenta slujita de o minte rationala. La fel: oricum ai incerca sa-l interpretezi, suna ca un repros, o tragere de maneca, o dojana, o bataje de obraz.
Biliboaco, tot ce-ti pot spune e ca nimic din citat nu trebuie sa te afecteze, ca n-ai de ce. Ironia sortii face ca emitentul unor astfel de judecati sa imbratiseze el insusi ridicolul pana intr-acolo incat se confunda.
Loniia, nu stiu de ce-i amintit numele tau aici si sper ca doar delirul unei logici strambe, una capabila sa gaseasca nodurile din papura, e cea vinovata, pentru ca nu meriti asa ceva.

angeline
01-25-2010, 08:46 AM
Ideea principala a mesajului asta-i si oricum l-ai citi, si-n crucis, si-n curmezis, tot la aceeasi concluzie ajunge orice inteligenta slujita de o minte rationala. La fel: oricum ai incerca sa-l interpretezi, suna ca un repros, o tragere de maneca, o dojana, o bataje de obraz.
Biliboaco, tot ce-ti pot spune e ca nimic din citat nu trebuie sa te afecteze, ca n-ai de ce. Ironia sortii face ca emitentul unor astfel de judecati sa imbratiseze el insusi ridicolul pana intr-acolo incat se confunda.
Loniia, nu stiu de ce-i amintit numele tau aici si sper ca doar delirul unei logici strambe, una capabila sa gaseasca nodurile din papura, e cea vinovata, pentru ca nu meriti asa ceva.

Vai , vai !
Ei lasa nea marian42, dojana era doar o intrebare dar unora le place sa de-a cote si profunzimi exagerate de care sa cada cititorul pe spate impresionat de amploarea teatrala. Trasul de maneca este imaginatia matale, bataia pe obraz poate vreo practica folosita tot de dumitale iar reprosul este exagerat.
...delir, ridicol, judecata si logici strambe,
Ca emitent al unor asemenea analize si judecati, te-ai cam lasat invaluit si dus de val.
Am intrebat cum de nu au sunat.

Loniia, scuze daca consideri ca as fi adus vreo jignire in faptul ca esti aradeanca, ca am intrebat de biliboaca si Lebada cum de nu te-au sunat ( chemat) si pe tine la o sueta, cafea, palinca.

Ai si matale nea marian42 si maria ta, o imaginatie si sortimente de fraze apocalaptice in materie de educatie forumistica, de te ia groaza uneori.

Ai intors pe fata si pe dos mai toate postarile mele, sa imi explici si surata matale de capitala, ca sunt nestiutoare si incapabila de a vorbi si scrie in romaneste.

Nu esti singurul vorbitor de romana de pe forum dar inca nimeni nu s-a plans ca nu ar intelege ce scriu, exceptie facand mariile voastre doua. Tu si biliboaca.
In rest sa fiti sanatosi ca doar asta-i rolul unora. Ironia si paradoxul mioritic.

Baga niste rosii in buzunar daca tot te tii de capul meu, cu-atata inversunare.

ps pentru id biliboaca.
A cadea la pace cu tine ar insemna sa gandeasca ca tine, sa fie ca tine, sa accepte ca tine.
Sa fii sanatoasa si ubita !

marian42
01-25-2010, 09:03 AM
Multumesc de-mbulinare, Angeline!
Posibil sa gresesc eu si sa ai tu dreptate, tocmai asta-i motivul ce ma face sa cer ajutorul colegilor in singurul poll initiat de mine dupa mai bine de cinci ani pe forum. Daca se va dovedi asa, promit sa-mi cer scuze, sa-mi torn cenusha-n cap, sa plec la Mecca-n hagialak.

angeline
01-25-2010, 09:15 AM
Multumesc de-mbulinare, Angeline!
Posibil sa gresesc eu si sa ai tu dreptate, tocmai asta-i motivul ce ma face sa cer ajutorul colegilor in singurul poll initiat de mine dupa mai bine de cinci ani pe forum. Daca se va dovedi asa, promit sa-mi cer scuze, sa-mi torn cenusha-n cap, sa plec la Mecca-n hagialak.

Posibil sa greseasca mai multi si nu-i nici o suparare pentru ca simti nevoia deschiderii unui poll, fie sa ceri traduceri din RO in RO, fie sa-mi dai in cap la orice postare ca nestiutoare de romana.
Chiar daca se va dovedi ca eu as fi gresit cu ceva anume, am cerut scuze Loniei iar eu personal NU am nici o pretentie in scuze, cenusa sau alte plecari.

ps Imbulinarile (rosii,verzi) sunt la indemana oricui, nu trebuie sa multumesti. Dar daca tot ai multumit, cu placere. :)

marian42
01-25-2010, 09:31 AM
Iarasi vin si zic cum ca pe Loniia ai bagat-o-n discutie total gratuit si fara rost, plus ca de-ar fi fost careva indreptatit sa primeasca scuze, parca alt destinatar se itea vederii.

angeline
01-25-2010, 09:39 AM
Iarasi vin si zic cum ca pe Loniia ai bagat-o-n discutie total gratuit si fara rost, plus ca de-ar fi fost careva indreptatit sa primeasca scuze, parca alt destinatar se itea vederii.
Bai nene, iarasi vin si "zic" , daca Loniia s-a simtit jignita imi cer scuze ca face parte din intrebare , ea fiind aradeanca, intalnirea dintre biliboaca si lebada avand loc la ARAD.
Si iarasi scriu, vezi ce vrei , pe unde vrei dupa putintele credintelor si parerile mariei tale.

Hai ca se pare ca ti s-a pus pata rau pe mine, de te-ai inrosit si ma plicitseste insitentele cu iz de judecator.

Rebela
01-25-2010, 10:16 AM
angeline, ai o rosie de la mine pentru ca nu iti vezi de treaba. Ce conteaza ca sint useri aici care locuiesc in acelasi oras, isi scriu pe forum de ani de zile si nu s-au vazut in viata reala? Paguba-n ciuperci. Nu e treaba ta! Fiecare cu ale lui.

O sugestie:

Sa se scoata optiunea "invizibil". Cred ca numai cei noi nu au habar de ea si nu isi dau seama de ce este folosita aproape de toata lumea. Daca nu esti pe "invizibil", membrii ceilalti pot vedea pe unde te plimbi tu, unde citesti, la ce topic raspunzi, in mare parte vad ceea ce faci cind esti logat pe forum. Ei si? Mare scofala. Cum am mai spus, eu folosesc optiunea pentru ca exista insa personal nu mi-ar pasa daca s-ar desfiinta, din contra :)

Un poll ceva?

PSS Ma scuzati, inca ceva. Un pont de fapt. Gratis. Cei care sint "forum leaders" (moderatori) se vede oricum cind sint online deoarece daca dam la pagina principala, jos in dreapta, la View Forum Leaders, in dreptul numelui lor, apare si bulina verde, ceea ce denota ca desi nu sint in lista, sint online. Super fain!

biliboaca
01-25-2010, 11:25 AM
Vai , vai !
Ei lasa nea marian42, dojana era doar o intrebare dar unora le place sa de-a cote si profunzimi exagerate de care sa cada cititorul pe spate impresionat de amploarea teatrala. Trasul de maneca este imaginatia matale, bataia pe obraz poate vreo practica folosita tot de dumitale iar reprosul este exagerat.
...delir, ridicol, judecata si logici strambe,
Ca emitent al unor asemenea analize si judecati, te-ai cam lasat invaluit si dus de val.
Am intrebat cum de nu au sunat.

Loniia, scuze daca consideri ca as fi adus vreo jignire in faptul ca esti aradeanca, ca am intrebat de biliboaca si Lebada cum de nu te-au sunat ( chemat) si pe tine la o sueta, cafea, palinca.

Ai si matale nea marian42 si maria ta, o imaginatie si sortimente de fraze apocalaptice in materie de educatie forumistica, de te ia groaza uneori.

Ai intors pe fata si pe dos mai toate postarile mele, sa imi explici si surata matale de capitala, ca sunt nestiutoare si incapabila de a vorbi si scrie in romaneste.

Nu esti singurul vorbitor de romana de pe forum dar inca nimeni nu s-a plans ca nu ar intelege ce scriu, exceptie facand mariile voastre doua. Tu si biliboaca.
In rest sa fiti sanatosi ca doar asta-i rolul unora. Ironia si paradoxul mioritic.

Baga niste rosii in buzunar daca tot te tii de capul meu, cu-atata inversunare.

ps pentru id biliboaca.
A cadea la pace cu tine ar insemna sa gandeasca ca tine, sa fie ca tine, sa accepte ca tine.
Sa fii sanatoasa si ubita !

Angelino, prinse vulpea rana?
ca scrii tu fara subiect si predicat nu-i un secret pt nimeni. pot sa ma fac ca nu observ cum face majoritatea care sustii tu ca te intelege perfect ori cum am facut si eu pana sa-mi intrii cu bocancii in casa.
rautatea ta inexplicabila pe care am simtit-o pe propria-mi piele imi da teren sa-ti exploatez incoerenta desi ai merita sa ti se raspunda cu aceeasi rautate nu cu "rautati" care nu prea au cum sa doara decat sa irite.
Paradoxal este ca nu pricepi nimic. Desi mi-ai facut rau din prostie ori din marlanie dar in mod cert gratuit, continui sa crezi ca ce fac eu in viata-mi privata te priveste si e domeniul tau de expertiza. da n-ai si tu copii tai sa-i lasi pe ai altora in pace?
Femeie tu nu ai toti boii acasa dar ce-i mai grav este ca esti si rea pe deasupra.

angeline
01-25-2010, 11:32 AM
Angelino, prinse vulpea rana?
ca scrii tu fara subiect si predicat nu-i un secret pt nimeni. pot sa ma fac ca nu observ cum face majoritatea care sustii tu ca te intelege perfect ori cum am facut si eu pana sa-mi intrii cu bocancii in casa.
rautatea ta inexplicabila pe care am simtit-o pe propria-mi piele imi da teren sa-ti exploatez incoerenta desi ai merita sa ti se raspunda cu aceeasi rautate nu cu "rautati" care nu prea au cum sa doara decat sa irite.
Paradoxal este ca nu pricepi nimic. Desi mi-ai facut rau din prostie ori din marlanie dar in mod cert gratuit, continui sa crezi ca ce fac eu in viata-mi privata te priveste si e domeniul tau de expertiza. da n-ai si tu copii tai sa-i lasi pe ai altora in pace?
Femeie tu nu ai toti boii acasa dar ce-i mai grav este ca esti si rea pe deasupra.

"Ala bala portocala..."
Ti-ai adus si tu aminte de "Amintiri din co latorie ..." in ceas de seara, in taina, inainte de cina.
Afirmatii virtuale sau cum ar grai un alt user, Fictiuni virtuale :flower:

Sa fii ubita !
Mai ia un rosu cu petale dar pe cuvant de forumist, ma plictisesti. Cautati alt user pentru dialog.

Loniia
01-30-2010, 03:15 AM
dacă vrei să citeşti haioşenii, nu trebuie să posteze cineva bancuri p'aci. e suficient să citeşti răspunsurile unora din onor userii forumului. alea în care ăl de răspunde nici nu stă să citească sau să înţeleagă ce a citit şi se apucă de dat sfaturi.

o bulina verde pentru aramis_13 ,afirmatia respectiva un semnal,sa si citim ,nu doar sa scriem...ori sa citim pana la capat!!!

imi suna si mie :d:

angeline
01-30-2010, 03:49 AM
...asa ma gandeam si eu ca era/este inteligent si pana acum dar nu poti sa ai asteptari inalte in sfere marunte...

Loniia
01-30-2010, 04:00 AM
libertatea gandirii imi permite sa cunosc o singura sfera ,al omului lipsit de egocentrism...:)

angeline
01-30-2010, 04:30 AM
libertatea gandirii imi permite sa cunosc o singura sfera ,al omului lipsit de egocentrism...:)

Nu vreau sa dezvolt aici si acum, acest aspect, pentru ca este un subiect mult mai vast. Intr-un alt topic dedicat acestui aspect, in cele din urma poate ar fi constructiv.
Apoi nu-mi permit sa continui postarile pe aceasta tema, pentru ca este un topic legat de graiul bulinelor inverzite si inrosite prin excelenta, de puterea citirii si interpretarii scrierilor forumistice, si nu vreau sa bat campii in a risca sa devin offtopic.
In schimb, ofer cu placere de buna voie si nesilita de nimeni, un verde de Voronetz, pentru curajul libertatii gandirii.
Totusi, imi permit sa recunosc ca exista mult mai multe complexe umane (calitati) de care se bucura materia terestra, OM.

http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/Verde-rosu.jpg

Loniia
01-30-2010, 04:36 AM
alegerea iti apartine....

angeline
01-31-2010, 06:42 AM
alegerea iti apartine....

Buna dimineata !

http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/bebeu.jpg

Loniia
02-04-2010, 10:08 AM
Buline multe ,verzi pentru asiris ,felicitari ! o treaba buna cu radio-ul "Dor de tara "si cu chatul!...un program de divertisment,multumesc!

keyframe14
02-04-2010, 10:11 AM
Buline multe ,verzi pentru asiris ,felicitari ! o treaba buna cu radio-ul "Dor de tara "si cu chatul!...un program de divertisment,multumesc!Intrasem si eu acolo da era prea multa dragoste si afectiune pe acolo, toata lumea se pupa se iubea si nu stiam pe nimeni.. doar pe Malin l-am recunoscut..
Cine-s oamenii aia de pe chat?!

angeline
02-04-2010, 10:23 AM
Intrasem si eu acolo da era prea multa dragoste si afectiune pe acolo, toata lumea se pupa se iubea si nu stiam pe nimeni.. doar pe Malin l-am recunoscut..
Cine-s oamenii aia de pe chat?!

pe pariu ca-s romani dar si mie mi-e frica de prea multa iubire.

ai merita un rosu ca nu ai dedus dar primesti un verde ca ai incercat.

ps cine-i Malin ?

keyframe14
02-04-2010, 10:42 AM
pe pariu ca-s romani dar si mie mi-e frica de prea multa iubire.

ai merita un rosu ca nu ai dedus dar primesti un verde ca ai incercat.

ps cine-i Malin ?
Da nici mie nu-mi place prea multa iubire...
Malin e un barbat chipesh si inteligent, ma mir ca ti=a scapat:-)

opium-female
02-04-2010, 10:58 AM
Key ieri am intrat si eu si am stat putin al povesti cu acelasi nik ca si aici,interesanti oamenii de pe-acolo,hahahha e una simpatica Nutzy care e nasa tuturor hahahha, cu Malin mi-am baut azi cafeaua sic:))))))))))

angeline
02-04-2010, 12:27 PM
Da nici mie nu-mi place prea multa iubire...
Malin e un barbat chipesh si inteligent, ma mir ca ti=a scapat:-)

Keyframe14 tu ma enervezi cel mai tare dintre toti forumisticii.
Dadeam sa plec, pe cand imi aluneca ochii pe postarea ta tentanta. Sau tendentioasa ? Nu mai stiu dar in fine.
Ieri atentezi la Rockitza al meu, azi te miri.
Acum ce bulina ai merita totusi daca ai fi in locul meu ?!

Problema se pune altfel si daca o puneai asa nu te mai mirai.
Malin are de pierdut ca i-am scapat.

ps Povesteste-i lui opium, cam ce se poate face pana la 5 dimineata si ai un verde forumistic.

opium-female
02-04-2010, 12:56 PM
Nu-i nimik ca l-ai scapat pe Malin il consolez eu,poate ne trimiti poza aceea cu oole razand ca la 5 dimineata ne va venii bine:)
Ai o verde de la mine pt spiritualitate!Parol, iei cumva spirulina dimineata?

angeline
02-10-2010, 02:08 AM
http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/8-1.gif

scuzitele mele Marian,dar cred ca iti pierzi timpul..

Daca i te adresezi lui marian, posteaza si tu o scula, un instrument de prelucrarea metalului si ia mana de pe papusile mele ca nu-ti sta bine.
Ai un rosu pentru ca iei jucariile altora dar data viitoare ai sa faci febra din prima.

ps de ce nu pot fi unii originali si fura tot ce le sta in cale ?
cuvinte, jucarii,...

opium-female
02-10-2010, 07:06 AM
Angeline, eu nu gasesc o imagine cu Chucky ca ti-as posta una sa mor de nu langa papusica asta adorabila a ta!Si totul pentru originalitate!Cine gaseste una si oa duce are-o bere de la mine!

Maximus
02-10-2010, 08:09 AM
Angeline, eu nu gasesc o imagine cu Chucky ca ti-as posta una sa mor de nu langa papusica asta adorabila a ta!Si totul pentru originalitate!Cine gaseste una si oa duce are-o bere de la mine!

http://www.kollectablekaos.com.au/images/14in-Bride-of-chucky.jpg

angeline
02-10-2010, 08:26 AM
Poti posta si versurile:
"Ce-ti doresc eu tie, dulce angeline"

Imi aduc aminte de cum si cate ori se straduia sa ma marite maica-mea, rudele, prietenii rudelor si chiar vecinii.

ps Din dragoste accepta un rosu si-apoi pe cuvant de forumist iti voi oferi si un verde daca gasesti un Chuky mai inalt, brunet cu ochi albastri. Macar tu daca ca ai tine un pic la mine.
Oricum nu ma iubeste nimeni...

opium-female
02-11-2010, 07:13 AM
Saru-mana pt rosu, mi l-am prins in cosite se asorteaza astazi cu taiorul meu negru si parul blond!
Stii ca sunt fata buna, asa blonda cum sunt eu!
Chucky mi-e drag , si daca as gasii unu brunet l-as tine pt mine hahaha....nu impart nimic sunt cam egoista uneori.
Maximus, berea o dau cand vrei tu , trebuie sa deschid o berarie deocamdata fac selectie de personal.
Angeline, nu te plange de protagonism ca esti on za rocs on top:))))

Maximus
02-11-2010, 10:53 AM
Saru-mana pt rosu, mi l-am prins in cosite se asorteaza astazi cu taiorul meu negru si parul blond!
Stii ca sunt fata buna, asa blonda cum sunt eu!
Chucky mi-e drag , si daca as gasii unu brunet l-as tine pt mine hahaha....nu impart nimic sunt cam egoista uneori.
Maximus, berea o dau cand vrei tu , trebuie sa deschid o berarie deocamdata fac selectie de personal.
Angeline, nu te plange de protagonism ca esti on za rocs on top:))))

E ok, sint disponibil si pentru a fi selectat in beraria ta. Virtuala, sau ?

JulianM
02-13-2010, 07:10 PM
Habar n-am avut unde sa postez acest mesaj, dar fiindcă el conține ceva legat de forum (administrări și penalizări) am zis sa-l pun aici.

Mai întâi: Proud to be on Page Five ... M-am uitat în lista membrilor sortata după nr de postări. Sunt la pagina 5 (ca "fata de la pagina 5" !!! - doar ca pe desktop(less)-ul meu (din poza de profil și avatar) se vede doar Win XP Prof ... Enfin...).
Sunt deci la pagina 5.
Si sunt mândru ca sunt pe aceeași pagina cu observator (doamna Cristina Milaciu) fiindcă am postat peste 100 mesaje (114 mai exact), deci nu mai sunt "junior member" (am văzut ca pragurile sunt: 100, 500, 2000 pt a sari la member, senior, veteran).
Am văzut ca-i "cunosc bine" pe cei de pe prima pagina (poate ajung și eu cândva acolo, cine știe !)...

Referindu-ma la postări consecutive, vroiam sa pun o întrebare. Mai întâi sa spun ca am văzut de ex anumite topicuri unde sunt postări consecutive în lanț...Multe ! De ex cele cu poze (statele lumii...și altele).
Deschisesem și eu un topic despre Computer Security.
Ma gândeam ca dacă mai apare ceva demn de menționat (dar care nu prea are legătură cu postările precedente ...alt fel de atac informatic...etc) atunci am voie sa pun un nou post ? (deci sa apară postări consecutive)... Fiindcă s-ar vedea mult mai ușor și mai bine despre ce e vorba.

Mai bine întreb înainte sa fac.

Julian _____

P.S. Pentru a scrie (destul de) ușor cu diacriticele limbii române (în proporție de 99% dacă va grăbiți), și asta direct în fereastra de editare a forumului, folosiți Firefox și importați dicționarul limbii române (eu fac și cu cel francez și cu cel român chestia asta).
Lucrați deci cu clickul-dreapta, după ce în prealabil ați setat limba pe româna ...
(Asta pt cine dorește ... Mie îmi place, în principiu, dar câteodată sunt foarte grăbit ...enfin ...Alții poate folosesc tastatura (trecând-o pe româna). Eu abia m-am obișnuit cu setarea pe "Canadian International", fără sa mâzgălesc tastatura cum făceam odată, pt ca să scriu în franceză. In principiu le știu și pe cele din română destul de bine, dar acum prefer să recitesc ceea ce am scris și am ajuns la concluzia că fac mai bine corectarea la recitire - cu click-ul din dreapta al mouse-ului...Nu e 100% dar pare mult mai bine...)

sorin
02-13-2010, 07:27 PM
Referindu-ma la postări consecutive, vroiam sa pun o întrebare. Mai întâi sa spun ca am văzut de ex anumite topicuri unde sunt postări consecutive în lanț...Multe ! De ex cele cu poze (statele lumii...și altele).
Deschisesem și eu un topic despre Computer Security.
Ma gândeam ca dacă mai apare ceva demn de menționat (dar care nu prea are legătură cu postările precedente ...alt fel de atac informatic...etc) atunci am voie sa pun un nou post ? (deci sa apară postări consecutive)... Fiindcă s-ar vedea mult mai ușor și mai bine despre ce e vorba.

Mai bine întreb înainte sa fac.

Julian _____
avand in vedere ca acest topic este pentru buline verzi si rosii, poate ca mai bine ar fi mers postarea asta aici:
http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?t=9964

poate voi muta aceste ultime doua postari mai tarziu, daca nu uit.

in legatura cu postarile consecutive, nu e nici o problema cand se posteaza pe anumite topice cum sunt cele cu poze din avion, arta, tarile lumii, etc., unde e mult de lucru si necesita mult timp sa termini asa o lucrare de anvergura.

la ce ma refer eu si ce nu-mi place in materie de postari consecutive (am mai spus-o dar voi repeta), sunt postarile consecutive in decurs de unul sau cateva minute, pe topice obisnuite de discutii (topice emigrare, etc.) explicatia pe care am mai dat-o de altfel, este ca inchis topicele la 20 de pagini sau 400 de mesaje postate si daca cineva posteaza cate 2-3 mesaje de o propozitie, in loc sa grupeze tot intr-un singur mesaj, topicul va ajunge mai repede la 400 de mesaje, rapind astfel altor forumisti posibilitatea de a scrie ceva. e adevarat, se poate deschide un topic nou, in continuare, dar avand in vedere ca exista buton de "edit", de ce sa nu adaugam ceva, in loc sa postamun mesaj nou, de genul "aah, tocmai mi-am amintit ca...."?

JulianM
02-13-2010, 07:37 PM
avand in vedere ca acest topic este pentru buline verzi si rosii, poate ca mai bine ar fi mers postarea asta aici:
http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?t=9964

poate voi muta aceste ultime doua postari mai tarziu, daca nu uit.

in legatura cu postarile consecutive, nu e nici o problema cand se posteaza pe anumite topice cum sunt cele cu poze din avion, arta, tarile lumii, etc., unde e mult de lucru si necesita mult timp sa termini asa o lucrare de anvergura.

la ce ma refer eu si ce nu-mi place in materie de postari consecutive (am mai spus-o dar voi repeta), sunt postarile consecutive in decurs de unul sau cateva minute, pe topice obisnuite de discutii (topice emigrare, etc.) explicatia pe care am mai dat-o de altfel, este ca inchis topicele la 20 de pagini sau 400 de mesaje postate si daca cineva posteaza cate 2-3 mesaje de o propozitie, in loc sa grupeze tot intr-un singur mesaj, topicul va ajunge mai repede la 400 de mesaje, rapind astfel altor forumisti posibilitatea de a scrie ceva. e adevarat, se poate deschide un topic nou, in continuare, dar avand in vedere ca exista buton de "edit", de ce sa nu adaugam ceva, in loc sa postamun mesaj nou, de genul "aah, tocmai mi-am amintit ca...."?

Mersi mult pt răspuns, dacă am ocazia o sa zic și altora (o sa le indic sa citească aici).

Bănuiesc ca topicele care se închid or sa existe în continuare pe site (asa închise cum am văzut mai multe).
Deși ar fi bine sa ne păstram fiecare ce am scris și în calculatoarele noastre (eu asa făceam cu grupurile Yahoo, pana sa ajung pe forum. Si cand trebuia sa trimit un mail cuiva doar faceam un Copy/Paste).

Thanks again !

Julian _____

tetris
02-16-2010, 12:59 PM
Care este faza cu bulinele , cred ca imbatrinesti pina reusesti sa dai o bila .

angeline
03-03-2010, 11:42 AM
te amagesti singura..eu incerc sa te trezesc din transa si tu afirmi ca este hartuire..prea ii dai inainte cu mioriticii si mentalitatea,mai schimba si tu placa sau cel putin pune poza cu fetita handicapata sa stim ca nu vorbesti serios..

m-as bucura daca unul din cei 4 de mai sus pe care i-am mutat aici o lasa mai moale cu off-topic-ul, iar ceilalti trei cu hartuirea continua. nu poate iesi nimic bun din asta.

http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/8-1.gifPrintre cei trei, bineanteles ca erai si tu vizat dar precis ai uitat. Nu ar fi prima data.

Ca ma amagesc sau nu, ramane la latitudinea mea sa decid, ce si cum.
Daca tu insisti in continuare "sa ma trezesti din transa" dupa supozitiile matalica este obsesia ta, nu de ieri de azi.
Ai tot dreptul sa fii cum vrei, si nu iti contest dreptul sau libertatile de a fi, asa cum numai tu poti sa fii. In schimb in ce ma priveste, las-o moale sau chiar ai putea, in loc sa te tii cu limba scoasa pe urmele mele sa ma "educi" functie de obsesiile tale, sa ma uiti de tot.
Au fost suficiente mesaje la care nu ti-am raspuns dar se pare ca tu iti poti permite avertismente repetate pentru ca nu au efecte procentuale.

Nu esti nici taticul meu, nici mamica mea ca sa ai impresia ca ai putea pretinde ceva anume de la mine sau ceva anume sa imi impui, un stil de gandire, de exprimare, de viata, etc.

Anji,iar ai inhalat sulfina..
Pana una-alta, primeste din partea mea din dragoste forumistica, un rosu ca si cocosu'.

angeline
03-04-2010, 01:27 PM
No. S-a simtit tintasul dator sa ma inroseasca pe forumel.
Corect nenea m42. Corect de tot.
Asa-mi place cand dovesti ca ai sange in vene si functionezi. :)

http://forum.romanian-portal.com/images/reputation/reputation_neg.gif Lui ChristianT (http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?p=186898#post186898) 03-04-2010 03:15 PM marian42 (http://forum.romanian-portal.com/member.php?u=902) ... ca-ti eram dator.

AndaF
03-04-2010, 03:03 PM
Pentru ca fantana de tine, nu are un neoron mai istet sa te ajute sa intelegi ca este vorba de cum mi te imaginez, dar nu-i bai.
Sa nu te apuci sa analizezi din nou ca iar nu mai dormi la noapte.
Dumnezeu sa te binecuvinteze !

Asa ai merita un rosu pentru hartuire, nici n-ai idee ce ma mananca palmele sau degetele?...

Acum e ai cu Paul?

Ce probleme ai draga mea, de te razbuni pe forum?

angeline
03-04-2010, 05:01 PM
Asa ai merita un rosu pentru hartuire, nici n-ai idee ce ma mananca palmele sau degetele?...

Acum e ai cu Paul?

Ce probleme ai draga mea, de te razbuni pe forum?
Da-i drumu daca tot te mananca. :)
Si sa stii ca intradevar este adeverit stiintific:
Curiozitatea imbatraneste si uneori produce cefalee.
De ce nu il intrebi pe mnealui daca tot iti este drag ? Cu siguranta te va lumina (intermitent) verde.

:d

ps Pe pariu ca nu ti-s draga ?

Maximus
03-04-2010, 07:14 PM
Aici pe topicul asta chiar sint novice..De ce unele buline verzi 'atirna' mai greu si unele mai putin? Sau cum se poate face distinctia asta sa acorzi mai mult sau mai putin unui user??

aramis_13
03-04-2010, 07:33 PM
ţine de reputaţia celui care le acordă, de greutatea lui pe forum.

Maximus
03-04-2010, 07:38 PM
Waw, tocmai am primit 2 puncte!

AndaF
03-04-2010, 08:43 PM
Da-i drumu daca tot te mananca. :)
Si sa stii ca intradevar este adeverit stiintific:
Curiozitatea imbatraneste si uneori produce cefalee.
De ce nu il intrebi pe mnealui daca tot iti este drag ? Cu siguranta te va lumina (intermitent) verde.

ps Pe pariu ca nu ti-s draga ?

FYI - am dat un singur rosu la viata mea, si as vrea acest lucru sa nu se schimbe...

Nu mi-e teama sa imbatranesc, stai linistita, toate la vremea lor :)

Nu te-am cunoscut personal, asa ca nu pot afirma/infirma daca mi-esti draga...am avut incidente, inevitabile, pe forum, le-am lasat de-o parte...n-am nimic cu tine, zau, insa simt un ton in mesajele tale care nu-mi place...

Pace?

angeline
03-05-2010, 01:06 PM
FYI - am dat un singur rosu la viata mea, si as vrea acest lucru sa nu se schimbe...

:) n-am nimic cu tine, zau, insa simt un ton in mesajele tale care nu-mi place...

Pace?

Sunt lucruri in viata pe care nu le putem controla, nu depind de noi.
Personal, nici eu nu am nimic cu tine si nu am simtit existenta vreunui razboi. Pentru incercarea de a accepta pe angeline asa cum este, din partea mea ai toate sansele sa avem conversatii placute.

http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/trifoi.jpg

sorin
03-09-2010, 01:57 PM
bile rosii la toti cei/cele care din cauza unor diverse frictiuni cu alti membri ai forumului, se razbuna apoi pe intreg forumul, stergandu-si pozele din photobucket, facand astfel ca unele topice sa arate aiurea. asta chiar nu o inteleg. :-?

tetris
03-09-2010, 02:18 PM
bile rosii la toti cei/cele care din cauza unor diverse frictiuni cu alti membri ai forumului, se razbuna apoi pe intreg forumul, stergandu-si pozele din photobucket, facand astfel ca unele topice sa arate aiurea. asta chiar nu o inteleg. :-?
Am facut acum citeva zile niste mutatii prin albume/subalbume, uitind ca linkurile vor fi redirectionate aici pe forum , o sa incerc sa le restaurez cind o sa am timp.

bogdan178
03-23-2010, 02:40 PM
cedez puncte suspend ...chiar daca practic nu se poate ...le cedez gratis :)) celor ce au nevoie.

bye

Loniia
03-25-2010, 02:46 AM
Bulina verde forumistului romi_in_florida,pentru hotararea de a revedea tara ,implicit in gasirea persoanei potrivite succes ! Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun.

angeline
03-31-2010, 03:36 PM
Mulţumesc, mulţumesc, "Radio Cra-Cra-Cra".
Mulţumesc pentru atenţie.
Să creşti mare şi sanatos că de celelalte sunt convinsă ca ai din plin.
Paşte Fericit/ă !

http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/margaretedeziuata.jpg
Ioaa ! Şi să nu uiţi să inroşeşti cât mai multe oule.

:ideea:

ps Serios. De ce nu ieşi la lumină dacă tot te fâstâceşti pe la subsol din cand in cand, din gand in gand ? Ce este aşa de greu ? Ce te reţine ?

http://forum.romanian-portal.com/images/reputation/reputation_neg.gif ce se intampla cu tine... (http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?p=188930#post188930) 03-31-2010 06:11 PM nicoletamihaela (http://forum.romanian-portal.com/member.php?u=2395) ...

keyframe14
03-31-2010, 09:28 PM
ps [/B][/COLOR] Serios. De ce nu ieşi la lumină dacă tot te fâstâceşti pe la subsol din cand in cand, din gand in gand ? Ce este aşa de greu ? Ce te reţine ?

http://forum.romanian-portal.com/images/reputation/reputation_neg.gif ce se intampla cu tine... (http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?p=188930#post188930) 03-31-2010 06:11 PM nicoletamihaela (http://forum.romanian-portal.com/member.php?u=2395) ...
I-a uite ce pacatoasa de nicoletamihaela, daca nici in postul pastelui, ea mare enoriasa, nu se potoleste.. Angelico, ce i-ai facut draga, de o impingi la asa pacate...:-/
Uite pe aceasta cale ii transmit si io lu madam doamna din subsol, tot o rosie cu mentiunea... sa nu-ti iasa cozonacul tau, plin de rahat asta anul asta:)lol

marian42
04-01-2010, 01:43 AM
Keyframe14, 'nainte s-arunci cu piatra, te-ai uitat macar o clipa-n oglinda? Crezi tu ca intr-un clasament al pacatosilor, nicoletamihaela ar fi campioana? Sau macar in plutonul fruntas? Ce treaba are Postul Pastelui cu o bulina acordata ca semn al dezacordului cu oareshcare idei dintr-o postare?
Cat despre urari, ce sa mai zic? Alta decat: fiecaruia dupa gand si fapta?

angeline
04-01-2010, 03:58 AM
Nu stiu, k14 ce anume determina actiunile unora. Parca explicatiunea foru mistica, o citisem ca unii fac ce fac, doar asa, de dragul lelii sau a surcelii, fara o motivatie.
Eu stiu ?

Oule, rosia, salata, patrunjelul verde, le oferim ca asa-i jocu'n batatura.
"Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana"

Eu retin cu placere si un alt joc pe care il jucam pe unde am copilarit.
Doamne ! Ce jocuri frumoase existau.
Mi-este atat de drag de acel timp, acele jocuri minunate.

zQU8Yo_FPC0

"Podul de piatra s-a daramat.
A venit apa si l-a luat.
Sa facem altul pe rau in jos,
Altul mai trainic si mai frumos."

ps m42, "cine este asa si pe dincolo" deschide un sondaj, si te lamuresti "ce si cum". Eu am sa imi permit doar sa ma rezum la a-mi forma propia opinie.

marian42
04-01-2010, 04:37 AM
marian42, "cine este asa si pe dincolo" deschide matale un sondaj ca esti espert in ele, si te lamuresti "ce si cum". Eu am sa imi permit doar sa ma rezum la a-mi forma propia opinie.
Angeline, in caz ca n-ai priceput pana acum:
- te afli pe un forum si esti doar ce scrii in paginile lui. Din punctul meu de vedere n-ai chip, varsta, sex, nu esti nici macar creatie a bunului Dumnezeu, ci doar un nick, cum nici eu n-am pretentia sa fiu al'ceva. Revenind la idei si forma sub care le afisezi, afirm ca esti doar o stare de spirit, una usor turmentata si dificil pana spre imposibil de inteles.

angeline
04-01-2010, 05:07 AM
Angeline, in caz ca n-ai priceput pana acum:
- te afli pe un forum si esti doar ce scrii in paginile lui. Din punctul meu de vedere n-ai chip, varsta, sex, nu esti nici macar creatie a bunului Dumnezeu, ci doar un nick, cum nici eu n-am pretentia sa fiu al'ceva. Revenind la idei si forma sub care le afisezi, afirm ca esti doar o stare de spirit, una usor turmentata si dificil pana spre imposibil de inteles.

Mă bucură aprecierile matale şi atenţia acordată. Ba, drept să-ţi mărturisesc, mă onorează.
http://i18.photobucket.com/albums/b112/angeline_pap/Einst.gif

Pentru genialitatea de a face public starea aprecierilor vis-a-vis de mine, indiferent sub ce forma mă visezi, mă ştii, mă simţi ca aş fi, te-as feşti cu un veritabil Verde de Paris dar pentru gratuităţile-ţi cracteristice, am să feştesc cu ocazia apropiatelor sarbatori de primavară, cu un oule roşu ca şi creasta lu' cocoselu' din poveste, si am sa ţi-l pasez de cum l-am fiert cel putin 5'.
Să fii ubit !

keyframe14
04-01-2010, 06:19 AM
Keyframe14, 'nainte s-arunci cu piatra, te-ai uitat macar o clipa-n oglinda? Crezi tu ca intr-un clasament al pacatosilor, nicoletamihaela ar fi campioana? Sau macar in plutonul fruntas? Ce treaba are Postul Pastelui cu o bulina acordata ca semn al dezacordului cu oareshcare idei dintr-o postare?
Cat despre urari, ce sa mai zic? Alta decat: fiecaruia dupa gand si fapta?
Hai sa-ti raspund la intrebari daca tot te-a luat de avocat. Da, sunt convins ca e "campioana", deci si in plutonul fruntas.
Pai cam are ca cica, enoriasi asa "sfinti" ca ea ar trebui sa ncerce sa fie mai buni parca perioada asta, dar nu scapa nici o ocazie sa dea in cap "dusmanilor".
Altufel nu mi-au placut niciodata oamenii care se dau ceea ce nu sunt si promit lucruri care nu le fac.
In oglinda ma uitm da nu vad nici un pacatos ...creca trebe sa crezi ca sa fii unul.

marian42
04-01-2010, 06:39 AM
Nu sunt avocatul nimanui, cu atat mai mult cu cat sa tot fie doi ani de cand am vorbit ultima oara cu ea, insa nu pricep si pace buna cu ce o face pacatoasa o amarata de bulina?!...
Aaaaa... c-or fi altele de incriminat, posibil, ca nu-i raboju' la mine.

Să fii ubit !
Multam, la fel si tu.

biliboaca
04-01-2010, 07:42 AM
]In oglinda ma uitm da nu vad nici un pacatos [/B]...creca trebe sa crezi ca sa fii unul.

Haida bre K14 tu vorbesti serios?.. doar n-oi fi taman matale atat de ..preacuvios de nu vede oglinda aia nici un cusur.
Io propun sa mi-o imprumuti si mie ca mi-ar face bine la moral..(la silueta ce-i drept).

keyframe14
04-01-2010, 08:19 AM
Haida bre K14 tu vorbesti serios?.. doar n-oi fi taman matale atat de ..preacuvios de nu vede oglinda aia nici un cusur.
Io propun sa mi-o imprumuti si mie ca mi-ar face bine la moral..(la silueta ce-i drept).
Io am zis ca nu vede un pacatos, tu poti rastalmaci cum vrei ce citesti..cusururi se mai vad, ca la oricine, ti-o imprumut daca crezi ca o sa te ajute da sa stii ca pe mine ma arata cracanat;)

biliboaca
04-01-2010, 08:30 AM
Io am zis ca nu vede un pacatos, tu poti rastalmaci cum vrei ce citesti..cusururi se mai vad, ca la oricine, ti-o imprumut daca crezi ca o sa te ajute da sa stii ca pe mine ma arata cracanat;)

:lol: io zic ca-i dovada clara ca oglinda-i o mincinoasa - cum ai putea sa fii tu cracanat?
Lasa bre macar asta sa-mi fie cusuru ca m-arata cracanata. important e sa ma arate mai slaba cu vreo 5 kg. Ia uita-te in ea si vezi daca nu te arata mai subtirel si-atunci batem palma.

keyframe14
04-01-2010, 08:54 AM
:lol: io zic ca-i dovada clara ca oglinda-i o mincinoasa - cum ai putea sa fii tu cracanat?
Lasa bre macar asta sa-mi fie cusuru ca m-arata cracanata. important e sa ma arate mai slaba cu vreo 5 kg. Ia uita-te in ea si vezi daca nu te arata mai subtirel si-atunci batem palma.Nu ti-o dau biliboaco, io am impresia ca tu vrei sa scapi de pacate si folosesti partea cu slabitul ca pretext;):ideea:

keyframe14
04-01-2010, 11:39 AM
Na ca mi-a dat si mie una rosie madam din subsol:)lol
Saraca , mi-e si mila de ea, sta asa-ntuneric..iesi cucoana la suprafata sa te vad la fatza, ce mai faci? Cum o mai duci? Ce-ai mai gatit bun azi, Pe unde ai mai calatorit:)
Bulinele vorbesc! 04-01-2010 11:31 AM nicoletamihaela .....

aramis_13
04-02-2010, 07:03 PM
pentru
http://forum.romanian-portal.com/showpost.php?p=189238&postcount=16

şi

http://forum.romanian-portal.com/showpost.php?p=189188&postcount=6

i-aş mai fi dat două roşii, da' nu mă lasă sistemul ...

JulianM
04-02-2010, 07:05 PM
pentru
http://forum.romanian-portal.com/showpost.php?p=189238&postcount=16

şi

http://forum.romanian-portal.com/showpost.php?p=189188&postcount=6

i-aş mai fi dat două roşii, da' nu mă lasă sistemul ...

Pentru al 2-lea chiar nu înțeleg ...
Pentru primul probabil fiindcă ești stelist sau dinamovist ...asta e ...

Da-mi bulina atunci pt asta de aici ...

P.S. Pt primul am luat vreo 14 puncte de bulina verde !!! ...cineva cu greutate ....

aramis_13
04-02-2010, 07:18 PM
Pentru al 2-lea chiar nu înțeleg ...
Pentru primul probabil fiindcă ești stelist sau dinamovist ...asta e ...

Da-mi bulina atunci pt asta de aici ...

P.S. Pt primul am luat vreo 14 puncte de bulina verde !!! ...cineva cu greutate ....
la alea două pentru că baţi iară câmpii (cu graţie ce-i drept) ... dar oricum nu sunt singurele locuri unde o faci.

pentru ăsta de aici n-am de ce că eşti on-topic ...

JulianM
04-02-2010, 07:44 PM
la alea două pentru că baţi iară câmpii (cu graţie ce-i drept) ... dar oricum nu sunt singurele locuri unde o faci.

pentru ăsta de aici n-am de ce că eşti on-topic ...

Dar de asta al tău ce zici ?
http://forum.romanian-portal.com/showpost.php?p=174893&postcount=69

Uita-te când era postat ...Eram doar de 1 luna pe forum. Si nici nu prea intrasem pe forum !...
De atunci am simțit ce fel de persoana ești. (Si în plus ai un fix cu "bătutul câmpilor" ... dar și "fixațiile" sunt scuzabile)

Eu am un singur motiv pentru care as părăsi forumul, și acesta poarta un nume: Aramis.
Al 2-lea motiv nici măcar nu exista ... (și sper să nu existe vreodată)

Eu oricum nu ma apuc sa dau la nimeni buline roșii ...Ma gândesc ca pentru asta exista moderatori.
Dacă am dat am dat buline verzi ...

aramis_13
04-02-2010, 09:36 PM
zic exact ce am zis şi acolo: că băteai câmpii. (din nou) cu graţie e adevărat, dar tot aia e. de altfel ţi-ai dat singur răspunsul în mesajul următor ...
în ceea ce îl priveşte pe bog, nici nu trebuie să ştii cine e. e destul că sorin ştie la ce mă refer.
în rest, dacă tu zici că mă cunoşti, fie ca tine ... te cred pe cuvânt, doar ne-ai demonstrat că debordezi de inteligenţă, se vede de la poştă că eşti un bun psiholog. pentru că întradevăr am o fixaţie: nu îi suport pe ăia care vorbesc doar ca să afle-n treabă, înşirând doar vorbe fără conţinut. chiar dacă ceea ce zic ei este inteligibil, absenţa oricărei legături cu subiectul discutat în acel moment/loc/topic dă valoare nulă mesajului lor; adică după cum zicea un amic de al meu de acasă, nu fac decât să bată câmpii cu graţie. şi nu mă refer la ceea ce în limbaj forumistic este definit ca off-topic ...
deocamdată atât, că mă abţin să te servesc cu vreo două referitor la fixaţii şi cine e mai plin de aşa ceva pe aici. asta pentru că (1) regulamentul îmi cere să fiu decent şi politicos în discuţiile de pe forum şi (2) nu am chef să mă suspend pentru tine.

şi PS întârziat: nu sunt nici dinamovist şi nici stelist (dar tu mă cunoşti atât de bine ...). dispreţuiesc doar singurul joc de echipă care îţi permite să joci regulamentar de unul singur ...

JulianM
04-03-2010, 08:02 AM
zic exact ce am zis şi acolo: că băteai câmpii. (din nou) cu graţie e adevărat, dar tot aia e. de altfel ţi-ai dat singur răspunsul în mesajul următor ...
în ceea ce îl priveşte pe bog, nici nu trebuie să ştii cine e. e destul că sorin ştie la ce mă refer.
în rest, dacă tu zici că mă cunoşti, fie ca tine ... te cred pe cuvânt, doar ne-ai demonstrat că debordezi de inteligenţă, se vede de la poştă că eşti un bun psiholog. pentru că întradevăr am o fixaţie: nu îi suport pe ăia care vorbesc doar ca să afle-n treabă, înşirând doar vorbe fără conţinut. chiar dacă ceea ce zic ei este inteligibil, absenţa oricărei legături cu subiectul discutat în acel moment/loc/topic dă valoare nulă mesajului lor; adică după cum zicea un amic de al meu de acasă, nu fac decât să bată câmpii cu graţie. şi nu mă refer la ceea ce în limbaj forumistic este definit ca off-topic ...
deocamdată atât, că mă abţin să te servesc cu vreo două referitor la fixaţii şi cine e mai plin de aşa ceva pe aici. asta pentru că (1) regulamentul îmi cere să fiu decent şi politicos în discuţiile de pe forum şi (2) nu am chef să mă suspend pentru tine.

şi PS întârziat: nu sunt nici dinamovist şi nici stelist (dar tu mă cunoşti atât de bine ...). dispreţuiesc doar singurul joc de echipă care îţi permite să joci regulamentar de unul singur ...

Contează enorm FELUL în care te exprimi ...

După tine Marin Preda ar fi "bătut câmpii" cu siguranță dacă ar fi scris aici pe forum (paranteze la paranteze la paranteze ... și atunci e mai greu de sesizat legătura cu subiectul respectiv ...).
Tot Marin Preda e cel care a spus in partea a 3-a a ultimului sau roman ca, citez: "cuvintele pot ucide" .E posibil ca sa nu înțeleagă toată lumea ce vroia sa spună cu asta.

Suntem în Săptămâna Mare ...
Iar eu ce am avut mai important legat de disputele mele personale am spus în mesajul #205 de pe acest topic.
Cel mult o trimitere la aceasta postare și la cea #205.

Iți doresc un sincer Paste fericit, Aramis !
Paste fericit doresc tuturor forumiștilor !!!

Julian ______
:calcul:

aramis_13
04-03-2010, 08:07 AM
...După tine Marin Preda ar fi "bătut câmpii" cu siguranță dacă ar fi scris aici pe forum...în imaginaţia ta puişor, doar în imaginaţia ta ...
"parantezele" lui Preda sunt inteligibile. şi inteligente.

Iar eu ce am avut mai important legat de disputele mele personale am spus în mesajul #205 de pe acest topic.ai dispute personale pe forum? cu cine?

JulianM
04-03-2010, 08:17 AM
în imaginaţia ta puişor, doar în imaginaţia ta ...
"parantezele" lui Preda sunt inteligibile. şi inteligente.

ai dispute personale pe forum? cu cine?

Fie "în imaginația mea" (deși eu făceam referire la tine, sau la alții care pot crede asta...).

(Iar din exprimarea cu "puișor" se vede, din păcate, ca am 100% dreptate ...)

aramis_13
04-03-2010, 08:50 AM
mersi că mă crezi atât de tâmpit încât să nu înţeleg la ce te refereai ...

JulianM
04-03-2010, 09:44 AM
mersi că mă crezi atât de tâmpit încât să nu înţeleg la ce te refereai ...

Nu cred tâmpit pe nimeni de pe forum. Dar te exprimi cam prea dur și în stil "miștocăresc".
Am înțeles de la cineva de pe forum ca nu ești de vreo 18 - 25 de ani (sincer îți spun ca eu am avut adesea impresia asta ... dar vreau sa uit ca am avut impresia asta).
Deasemenea, am înțeles ca ești în US. Eu deduc destul de limpede ca ești destul de inteligent. Dar la "partea formulărilor" ești destul de dur (și am văzut ca și alți forumiști ți-au reproșat asta - nu ii numesc, evident).

Vad ca nu ai dorit sa ne oprim. Eu îmi doresc, fiindcă eu întotdeauna am fost un pacifist. Dacă am dat acum replica a fost doar o întâmplare.
Nu vreau sa adun număr mare de postări cu astfel de mesaje, parca inutile ...

aramis_13
04-03-2010, 10:31 AM
Nu cred tâmpit pe nimeni de pe forum. Dar te exprimi cam prea dur și în stil "miștocăresc".
Am înțeles de la cineva de pe forum ca nu ești de vreo 18 - 25 de ani (sincer îți spun ca eu am avut adesea impresia asta ... dar vreau sa uit ca am avut impresia asta).
Deasemenea, am înțeles ca ești în US. Eu deduc destul de limpede ca ești destul de inteligent. Dar la "partea formulărilor" ești destul de dur (și am văzut ca și alți forumiști ți-au reproșat asta - nu ii numesc, evident)...

faci confuzie între miştocăreală şi luatul peste picior (sau în balon, dacă preferi). dar lasă că mai ai timp să înveţi ...

iar în privinţa durităţii mesajelor mele, am mai spus-o: prefer să fiu scurt şi la obiect, decât să bat câmpii (chiar şi cu graţie).

în rest, cum ziceam eşti un psiholog excelent, m-ai "psihanalizat" la fix.

JulianM
04-03-2010, 10:59 AM
faci confuzie între miştocăreală şi luatul peste picior (sau în balon, dacă preferi). dar lasă că mai ai timp să înveţi ...

iar în privinţa durităţii mesajelor mele, am mai spus-o: prefer să fiu scurt şi la obiect, decât să bat câmpii (chiar şi cu graţie).

în rest, cum ziceam eşti un psiholog excelent, m-ai "psihanalizat" la fix.

Să fii sănătos !

steff
04-07-2010, 09:16 AM
Proba mesaj

Pisoi
06-01-2010, 07:41 PM
...sincer sa fiu nu prea am dat importanta nici "patlagelelor" si nici "patlagelelor ajunse la maturitate
"oferite ca aprecieri" sau "contra"... :d: ...si chiar nici nu m-am gandit ca voi face vreodata vreun comentariu pe acest topic :cool:

...dar azi! ...intamplator, am tras un ochi pe la CP, de "Ziua Copilului" (ce sunt) ...si constat ca am primit o "vanata" (asa cum are sorin in permanenta) :d ...dar fara comentariile de rigoare :thinking:

..ce inseamna asta? ...ca trebuie sa-mi schimb "reteta" la "zacusca"?? :-/

....mai multe nu mai debitez ...:lol:

sorin
06-01-2010, 08:40 PM
sorin[/B] in permanenta) :d ...dar fara comentariile de rigoare :thinking:

..ce inseamna asta? ...ca trebuie sa-mi schimb "reteta" la "zacusca"?? :-/
Vezi aici:
http://forum.romanian-portal.com/faq.php?faq=vb3_user_profile#faq_vb3_reputation

Mai gasesti o gramada de alte info utile la FAQ.

Pisoi
06-02-2010, 03:17 PM
Mai gasesti o gramada de alte info utile la FAQ.

...scuze, multumesc ...si m-am lamurit ...dar nu total :d:
...cred ca ar fi bine sa fie "o mica regula" in acordarea de buline de orice fel ...bulinele sa nu se poata acorda daca nu sunt insotite de un "catusi de mic comentariu" :ideea:
...astfel sa stie omu' cum sa-si prepare zacusca personala si pe gusturile fiecaruia :cool:

p.s. multumesc la toti care mi-au acordat buline de orice fel! :flower:

JulianM
01-14-2011, 07:47 AM
Tocmai acum am observat că am o bulină gri (acuma nu mai sunt roșii astea !), bulină acordată pe 29 decembrie de EmanuelTX pt postarea de AICI (http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?17791-Politica-lui-Boc-provoaca-victime-tentativa-de-sinucidere-in-Parlamentul-Romaniei&p=201232#post201232) ...

E a 2-a bulină din asta ("negativă" !!) pe care o primesc ... (prima am luat-o din câte știu "în principiu" pt că fusesem off-topic ... Mi-aduc aminte de asta fiindcă atunci când am "rugat" să mi se mai acorde mi s-a răspuns că "de ce, aici nu ești off-topic" ...)

Nu credeam să se "acorde" așa ușor o bulină din asta (a se citi postarea, se va vedea că nu e mare lucru acolo ...) ... dar având în vedere că EmanuelTX e mai nou m-am gândit că poate el nu este "obisnuit" ...

Sau poate că aceste buline chiar sunt făcute și pentru așa ceva ... și atunci eu nu am priceput că poți arunca ușor cu buline din astea (eu nu am acordat niciodată, și nici nu o sa acord vreodată ... Am dat doar din alea verzi ...)

aramis_13
01-14-2011, 09:29 AM
deci până la urmă am avut dreptate: nu suporţi să nu te admire toată lumea...

JulianM
01-14-2011, 10:09 AM
deci până la urmă am avut dreptate: nu suporţi să nu te admire toată lumea...

Poți să ai dreptate (din partea mea) ...

Da' eu știu că nu suport deloc să fiu admirat, mi-e jenă tare ...
Si dacă cumva am nevoie de laude atunci mi le aduc singur (asta îmi reproșau unii acum vreo 25 de ani, că mă cam laud - posibil să mi se reproșeze și acum asta ...) ... dar dacă mă laudă cineva nu mă simt deloc confortabil ...

Nu vreau să fiu lăudat deloc ... (iar de unele zicale şi proverbe nu-mi pasă ... alea cu "nu te lăuda singur ...etc"...)

:thatsit: (aici vroiam să pun un emoticon din ăla care dă din umeri a nedumerire ... Da' mă mulțumesc și cu ăsta ... )

Pisoi
01-14-2011, 12:24 PM

Tocmai acum am observat că am o bulină gri (acuma nu mai sunt roșii astea !), bulină acordată pe 29 decembrie de EmanuelTX pt postarea de AICI (http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?17791-Politica-lui-Boc-provoaca-victime-tentativa-de-sinucidere-in-Parlamentul-Romaniei&p=201232#post201232) ...
...esti sigur ca e gri si nu albastra sau vanata? :thinking:

JulianM
01-14-2011, 04:22 PM
...esti sigur ca e gri si nu albastra sau vanata? :thinking:

E așa pe-acolo (pusei și o lupă ...) :

http://img195.imageshack.us/img195/5641/imagegi.png

Sunt și albastre ? ... :d

Nu că m-as pune pe plâns din cauza bulinelor (!), dar poate chiar mă lămurești tu Pisoi mai bine cum e cu bulinele astea, că eu zic că tu le știi bine ...

Pisoi
01-14-2011, 05:11 PM
Sunt și albastre ? ... :d

Nu că m-as pune pe plâns din cauza bulinelor (!), dar poate chiar mă lămurești tu Pisoi mai bine cum e cu bulinele astea, că eu zic că tu le știi bine ...
...mai bine de atat n-am cum sa te lamuresc :cool:
http://i116.photobucket.com/albums/o31/pisoi2/52ff9617.gif

Vedeti aici detalii:

...cert e ca a mea la mine aparea vanata ...dar cine stie? ...aia a ta pana la tine si-a pierdut nuanta :d:

livia
01-14-2011, 05:17 PM
Eu cred ca e echivalentul bulinei albastre. Cei cu Rep power 0 nu pot da altfel de buline, nu te afecteaza nicicum, sunt neutre.

JulianM
01-14-2011, 06:27 PM
Eu cred ca e echivalentul bulinei albastre. Cei cu Rep power 0 nu pot da altfel de buline, nu te afecteaza nicicum, sunt neutre.

Si eu cred acum că este echivalentul celei albastre (care acum e ca în poza de mai jos).
Am pus o lupă din aia pe care am instalat-o azi și am făcut poza.

http://img534.imageshack.us/img534/2451/image1qq.png

Cum am mai scris odată eu consider că doar Admin-ul și Moderatorii ar trebui să poată da buline din alea roșii (care afectează reputația). Asta e părerea mea ...

Ceilalți useri ar putea da niște buline (gri, să le zic așa) care să arate că nu sunt de acord cu postarea, că nu le "place" postarea, dar să nu afecteze reputația ...

Îmi dau și eu cu părerea ... :d

sorin
01-14-2011, 06:34 PM
Cum am mai scris odată eu consider că doar Admin-ul și Moderatorii ar trebui să poată da buline din alea roșii (care afectează reputația). Asta e părerea mea ...

Ceilalți useri ar putea da niște buline (gri, să le zic așa) care să arate că nu sunt de acord cu postarea, că nu le "place" postarea, dar să nu afecteze reputația ...
aici te contrazic. nu e vorba de cum e vazut de administrator sau moderator un anumit forumist, ci de cum e vazut de colegii de forum. cu cat "voteaza" mai multi, cu atat mai aproape de adevar este evaluarea cuiva.

JulianM
01-14-2011, 06:42 PM
aici te contrazic. nu e vorba de cum e vazut de administrator sau moderator un anumit forumist, ci de cum e vazut de colegii de forum. cu cat "voteaza" mai multi, cu atat mai aproape de adevar este evaluarea cuiva.

Atunci așa să fie ...

O curiozitate am și eu : eu am 417 puncte acolo (scrie "Latest Reputation Received (417 point(s) total)" ... )

Dacă se pune unul și-mi aruncă numai buline roșii atunci ajung la 0 (sau la minus) ? ...

Nu știu exact la cât folosește asta, nu prea m-am ghidat după reputația altora (recunosc) ci mai degrabă după nr. de postări (mă gândeam că e mai experimentat ...).
Dar poate că are totuși o influență la ceva în ochii forumiștilor ...

sorin
01-14-2011, 07:03 PM
O curiozitate am și eu : eu am 417 puncte acolo (scrie "Latest Reputation Received (417 point(s) total)" ... )

Dacă se pune unul și-mi aruncă numai buline roșii atunci ajung la 0 (sau la minus) ? ...
asa ceva nu se poate, pentru ca dupa ce dai 1-2 buline cuiva te blocheaza si ti se cere sa "spread the reputation around", adica sa mai dai si la altii. :ideea:
eu de ex. pot sa dau cate buline vreau aceleasi persoane, dar nu-ti fa griji de mine, ca n-am motive sa te aduc pe zero.

Pisoi
01-14-2011, 07:44 PM
eu de ex. pot sa dau cate buline vreau aceleasi persoane, dar ....
...dar nici noi niciuna tie :d: (...si mi se pare corect :v: )
p.s. ...acum am observat ca si unica ta bulina s-a vestejit in gri ...ca parca ...si a ta era vanata:-?

p.s.2 ...Juliene, ..."paguba'n ciuperci" daca iti creste/scade sau nu "tensiunea" bulinelor virtuale primite ...nici in lumea reala nu putem (sau astepta) sa fim evaluati la adevarata valoare care personal credem ca suntem :ideea:

Loniia
01-17-2011, 10:07 AM
Raven si Paul meritati cu prisosinta buline verzi/pozitive pentru recentele postari de la sectiunea .."ce se intampla cu tine Romanie"

kirk
06-21-2011, 08:53 PM
Stimati forumisti, nu stiu ce se intampla. De vreo doua saptamani nu pot sa accesez unele site-uri pe forum. De exemplu, nu pot sa folosesc "private messages", sa citesc un mesaj primit sau sa scriu unul nou. Apare un cerc cam de 1/2 inch cu un "i" alb pe un fond albastru in interior, urmat de: "the page can not be" si nu mai spune can not be what pentru ca urmeaza un dreptunghi care acopera restul de pagina. Am crezut ca e o problema cu computerul meu, dar am incercat inca din doua locuri diferite (la niste prieteni) si exact acelasi lucru. As vrea sa stiu daca a mai intampinat si altcineva o astfel de problema.
Multumesc.

tetris
06-22-2011, 09:58 AM
Kirk, ai incercat sa folosesti diverse browsere ? ai umblat recent la settingurile forumului sau ai updatat browserul de curand ? nu am patit asa ceva , just trying to make sense.

kirk
06-22-2011, 07:47 PM
Am incercat de toate. Cum ziceam, am incercat si de la altii de acasa, deci de la alte computere, si tot la fel. Nu numai la "private messages", dar chiar de la prima pagina apare bulina aia albastra cu un "i" alb in centru in partea de jos a paginii si incepe un "the page cannot be".
Il mai las un pic la "dospit", poate isi revine singur. Julian, tu ce parere ai?

sorin
06-22-2011, 08:22 PM
dar chiar de la prima pagina apare bulina aia albastra cu un "i" alb in centru in partea de jos a paginii si incepe un "the page cannot be".
Il mai las un pic la "dospit", poate isi revine singur.
bulina aia albastra nu are nici o treaba cu problema ta. pe Firefox nici nu se vede. aia e de la o problema nerezolvata inca de la google ads. oricum, nu stiu ce cauti in partea de jos a paginii, ca accesarea contului tau se face din partea de sus, de la "forum actions --> general settings/edit profile". atata timp cat ceilalti n-au astfel de probleme, sigur e ceva de la setarile computerului tau, sau poate mai stiu eu ce ai setat pe la profilul tau.

kirk
06-23-2011, 12:39 AM
oricum, nu stiu ce cauti in partea de jos a paginii...
Nu caut nimic, am spus numai ca apare si acolo. Bineinteles ca stiu ca accesarea contului se face in partea de sus a paginii, doar nu fac asta de azi-de ieri.
Oricum, o rezolv eu, multumesc de informatii.

JulianM
06-23-2011, 08:05 AM
...
Il mai las un pic la "dospit", poate isi revine singur. Julian, tu ce parere ai?
...

Am dat niște detalii pe topicul Photobucket, Flickr, Picasa, ImageShack, etc (http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?17039-Photobucket-Flickr-Picasa-ImageShack-etc&p=205544#post205544) ...
și mă gândeam că o eventuală continuare ar putea fi pe topicul Ce se intampla cu forumul... (http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?15200-Ce-se-intampla-cu-forumul…&p=200030#post200030)

lara_iulia
06-25-2011, 12:00 PM
Cine lancezeste toata ziua are mintea plina de ganduri. Plictiseala nu inseamna sa stai pe loc tolanit pe canapele, lancezeala inseamna sa ai mintea plina de ganduri si sa nu pui in practica decat gandurile care-ti zic sa te muti de pe canapea in pat si inapoi.

Cand nu te gandesti la nimic ai mintea clara, e o cura de detoxificare. In loc sa le lase libere sa circule, oamenii isi agata gandurile de mintea din dotare la fel cum se agata anunturile de mica publicitate pe panouri la intreprinderi sau mai nou de pe board-urile de pe intranet de la serviciu (vand..., cumpar..., schimb..., superocazie...).

Marile descoperiri, ca si marile capodopere de arta s-au nascut nu din gandurile prinse-n pioneze in mintea realizatorilor lor, ci din gandurile lasate libere sa circule pe acolo.

Ganduri libere inseamna minte libera. Mintea libera asimileaza si "descopera", mai bine zis asimileaza ce i se descopera.

Am dorit sa-ti dau o bulina verde pentru ceea ce-ai scris, dar nu m-a lasat sistemul... :(

JulianM
07-08-2011, 04:20 PM
Cel mai mare scandal din istoria sistemului educaţional din SUA: 178 de profesori au umflat notele elevilor ca să crească "ratingul" oraşului ATLANTA

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3929/8459744/1/rtr26xay.jpg?width=630

Gândul.Info (http://www.gandul.info/international/cel-mai-mare-scandal-din-istoria-sistemului-educational-din-sua-178-de-profesori-au-umflat-notele-elevilor-ca-sa-creasca-ratingul-orasului-atlanta-8459744)

Ce .. credeați că sunt locuri în care nu există deloc hoție ? Ha ! ..

Două "teenagers" cu alură de femei rulate mult și bine ...
Jagardeaua aia din stânga parcă are 45 de ani .. Probabil că face trotuarul şi merge la "party-uri" de la 14 ani în fiecare seară ...

Scumpul meu Aramis tocmai mi-a făcut cadou o bulină roșie ... pentru postarea de mai sus ...

Mai aveam 2 puncte și treceam pragul de 500 de puncte .. dar vai, Aramis mi-a răpit dintr-un foc 8 puncte !!! ...

Sper că măcar ești satisfăcut, dragul meu Aramis ...

:starsmile:

PS2 Tu nu te plictisești niciodată de nimic, monsieur ! ... Important e să reușești să ai vreo idee, vreo zvâcnire nouă .. ca să-ți mai diverteşti viata ... să o mai scoți din rutină ..

PS2 Am uitat motivul invocat de curtea cu juri : "pentru comentariul complect neavenit"!

Ben
07-08-2011, 06:30 PM
Sistemul asta mult spus de 2(doi) bani ma cam scoate din pepeni (de dABULENI), Adica di ce trebe sa spread some reputation inainte ca sa dau la X/Y/Z again,,,

suspect :-?

sorin
07-08-2011, 07:16 PM
Sistemul asta mult spus de 2(doi) bani ma cam scoate din pepeni (de dABULENI), Adica di ce trebe sa spread some reputation inainte ca sa dau la X/Y/Z again,,,

suspect :-?
Ben, tu pari un baiat inteligent, iar daca puneai un pic logica la lucru, iti dadeai seama cum lucreaza sistemul. Acesta este programat in asa fel incat doi forumisti de exemplu, nu-si pot da buline unul altuia la infinit, doar pentru a-si creste reputatia, dar oarecum in mod nemeritat. Asa ca sistemul nu e de doi bani (crede-ma, softul costa mult mai mult de doi bani) si nu e nimic suspect.

Pisoi
07-08-2011, 08:54 PM
Ben, tu pari un baiat inteligent, .....
...tu n-ai prins inca shpilu ca sa nu mai folosesti cuvinte "magice"? :surprised:

...Acesta este programat in asa fel incat doi forumisti de exemplu, nu-si pot da buline unul altuia la infinit, doar pentru a-si creste reputatia,

...io sunt cam "zgarcit la dat buline" (mai ales rosii, care practic n-am dat niciuna) ...dar, chiar ale' "verzitele" pe care incerc sa le acord cuiva ...sistemul ma considera "recidivist" si alta solutie nu am decat sa scriu un PM cu un "raincheck" ...asa ca oarecum am renuntat sa ma ofilesc ....pt ca "NU BULINELE VORBESC" :thatsit: ....ci doar ce "debitezi" ...si consecintele si/sau.... :d:

... Asa ca sistemul nu e de doi bani (crede-ma, softul costa mult mai mult de doi bani) si nu e nimic suspect.
...sistemul e "super OK" :v:(remarca, asa cum se obisnuieste prin RO) ...iar io' personal nu cred ca "numarul de postari" sau "reputatia" celor activi (fie noi sau vechi) trebuie sa afecteze sentimentele personale doar pt faptul ca "cineva nu este de acord cu ce rumega" in postarile fiecaruia ...si/sau nici a celui care posteaza ca in "disacord/controversa" cu postarea in cauza ..."laptisorul de matca sau gogosarii murati" ...ar fi o solutie ideala de calmare ...:d ...cred io' ca ajuta in acest sens!

P.S. Julien'e si Ben'ule, sensibilitatea sentimentala (excesiva) ...io' o consider o calitate ..."nor o deformatie profesionala" ...dar nu trebuie depasita datorita unor circumstante "fara sens" in conjucturi "virtuale" ...si fara o "logica" ..."global perceputa" ....:ideea:

Ben
07-08-2011, 10:08 PM
Ben, tu pari un baiat inteligent, iar daca puneai un pic logica la lucru, iti dadeai seama cum lucreaza sistemul. Acesta este programat in asa fel incat doi forumisti de exemplu, nu-si pot da buline unul altuia la infinit, doar pentru a-si creste reputatia, dar oarecum in mod nemeritat. Asa ca sistemul nu e de doi bani (crede-ma, softul costa mult mai mult de doi bani) si nu e nimic suspect.

Calitatea sistemului de a fi anticorupt am priceput-o, dar ce nu am priceput este tocmai faptul ca acest soft "care costa mai mult de doi bani" nu ma lasa nici in ruptul capului sa inverzesc pe cineva desi nu-mi aduc aminte sa o fi facut anul aceasta...cu alte cuvinte softul este prea obiectiv, nu accepta nici un compromis.

PS, Sorin, stiu ca am cam chiulit in ultima vreme de la locul meu de munca (http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?16262-Statele-Lumii&p=204946&highlight=statele+lumii#post204946) (singurul de altfel in care imi aduc contribuitia utila la acest forum) dar am fost ocupat cu invatatul plus ca nu am dat din geogra deshi as fi dat oricand matematica pe geografie...si ceva diferenta pe deasupra.

PS' Ranile prilejuite de schimbarea interfetei de lucru sunt in stadiu de cicatrizare, abia mi s-au evaporat lacrimile, dar sunt convins ca in cativa ani am sa ma obisnuiesc. :peace:

aramis_13
07-09-2011, 01:56 AM
Scumpul meu Aramis tocmai mi-a făcut cadou o bulină roșie ... pentru postarea de mai sus ...

Mai aveam 2 puncte și treceam pragul de 500 de puncte .. dar vai, Aramis mi-a răpit dintr-un foc 8 puncte !!! ...

Sper că măcar ești satisfăcut, dragul meu Aramis ...

...
PS2 Am uitat motivul invocat de curtea cu juri : "pentru comentariul complect neavenit"!

cu plăcere. și te servesc cu drag și pe viitor.

nu te necăji prea tare. mintenaș se găsește careva care crede că ești deștept din cale-afară să-ți crească reputația...

PS. când mai faci astfel de comentarii, încearcă să te gândești înainte. cum ar fi de exemplu la ce ar spune unii sau alții despre tine dacă ți-ar vedea poza...

PS2 Tu nu te plictisești niciodată de nimic, monsieur ! ... Important e să reușești să ai vreo idee, vreo zvâcnire nouă .. ca să-ți mai diverteşti viata... să o mai scoți din rutină...
cred că te uitai în oglindă şi ai greşit adrisantul...

JulianM
07-09-2011, 07:51 AM
...io sunt cam "zgarcit la dat buline" (mai ales rosii, care practic n-am dat niciuna) ...dar, chiar ale' "verzitele" pe care incerc sa le acord cuiva ...sistemul ma considera "recidivist" si alta solutie nu am decat sa scriu un PM cu un "raincheck" ...asa ca oarecum am renuntat sa ma ofilesc ....pt ca "NU BULINELE VORBESC" :thatsit: ....ci doar ce "debitezi" ...si consecintele si/sau.... :d:

Îmi pare rău că am dat și eu foarte puține buline verzi (roșii nu am dat nici una ... cred că nici atunci când am intrat pe forum (primul forum pe care am intrat) și nu știam să-l folosesc, nu am dat buline roșii ...)
Mă gândeam să-i dau lui Aramis o bulină verde ... Dar m-am gândit că se poate simți jignit .. și am renunțat ... :starsmile:

(Apropo de forumuri, am văzut mai recent că mă înscrisesem în 2007 pe un alt forum - binecunoscut, de Softuri în bună măsură - deci cu 2 ani înainte de a veni pe forumul acesta, dar nu postasem nimic acolo, și nici nu mai știam că sunt înscris .. deci am corectat cumva fraza de mai sus cu "primul forum pe care am intrat" ... Deci nu știam nimic de forumuri înainte de a începe să postez aici ..)

cu plăcere. și te servesc cu drag și pe viitor.

nu te necăji prea tare. mintenaș se găsește careva care crede că ești deștept din cale-afară să-ți crească reputația...

PS. când mai faci astfel de comentarii, încearcă să te gândești înainte. cum ar fi de exemplu la ce ar spune unii sau alții despre tine dacă ți-ar vedea poza...

cred că te uitai în oglindă şi ai greşit adrisantul...

- Si eu puteam să te servesc cu buline roșii .. Te-am iertat mereu ... Cam de prea multe ori, dar asta e ..
- cum de-oi ghici tu mereu cu creșterea reputației ?! .. (dar evident că nici acum nu dau detalii, la fel cum nu am dat nici acum un an când lucrurile s-au petrecut cam la fel .. hmm ..)
- da' la chestia cu oglinda n-ai nimerit-o deloc ...
- n-are nici un rost să vorbim despre poze personale. Eu am pus câteva pe Facebook, dar am făcut un comentariu (în acea postare) despre cineva cu care nici pe un forum nu cred că m-aș întâlni în 1000 de ani de aici încolo .. Eu n-am vorbit despre pozele tale (de care nu știe nimeni nimic ... E ușor să stai în umbră ... eu am ieșit la lumină .. ăsta sunt, așa defilez ...)

În plus, dacă n-am pune măcar poze cu Becali (care e pe-aici, prin București ..) ar însemna să nu mai existe postări gen "Caţavencii" .. și altele ..
Dacă Becali ar veni pe forum eu nu aș mai pune în nici un caz poze cu Becali .. Asta e sigur ..

- Aramis, scuză-mă, dar nu ai nici urmă de modestie în tine ... pari foarte greu de suportat ... Observ că de fapt numai eu am mai încercat în mod real să temperez "luat-ul tău în balon" (poate aici ai fost modest, fiindcă nici nu e doar atât) ... și chiar dacă e vorba DOAR de "luat în balon", lasă-ne domne cu balonu' tău ... Zice lumea că să fugă, să scape .. lasă-ne domne așa urâți, proști .. Şi du-te tu frumosule, deșteptule și concurează cu cei mai aleși din lume (noi suntem mai amărăşteni cumva ...)

-----
Îmi cer scuze pentru postarea asta, dar cred foarte tare că e adevărat ce am spus acolo.
Si să nu se simtă cineva jignit, că n-am jignit pe absolut nimeni ... Dacă ceva totuși mi-a scăpat, îmi cer sincer scuze ...

aramis_13
07-09-2011, 09:46 AM
Îmi pare rău că am dat și eu foarte puține buline verzi (roșii nu am dat nici una ... cred că nici atunci când am intrat pe forum (primul forum pe care am intrat) și nu știam să-l folosesc, nu am dat buline roșii ...)
Mă gândeam să-i dau lui Aramis o bulină verde ... Dar m-am gândit că se poate simți jignit .. și am renunțat ... :starsmile:

(Apropo de forumuri, am văzut mai recent că mă înscrisesem în 2007 pe un alt forum - binecunoscut, de Softuri în bună măsură - deci cu 2 ani înainte de a veni pe forumul acesta, dar nu postasem nimic acolo, și nici nu mai știam că sunt înscris .. deci am corectat cumva fraza de mai sus cu "primul forum pe care am intrat" ... Deci nu știam nimic de forumuri înainte de a începe să postez aici ..)

- Si eu puteam să te servesc cu buline roșii .. Te-am iertat mereu ... Cam de prea multe ori, dar asta e ..
- cum de-oi ghici tu mereu cu creșterea reputației ?! .. (dar evident că nici acum nu dau detalii, la fel cum nu am dat nici acum un an când lucrurile s-au petrecut cam la fel .. hmm ..)
- da' la chestia cu oglinda n-ai nimerit-o deloc ...
- n-are nici un rost să vorbim despre poze personale. Eu am pus câteva pe Facebook, dar am făcut un comentariu (în acea postare) despre cineva cu care nici pe un forum nu cred că m-aș întâlni în 1000 de ani de aici încolo .. Eu n-am vorbit despre pozele tale (de care nu știe nimeni nimic ... E ușor să stai în umbră ... eu am ieșit la lumină .. ăsta sunt, așa defilez ...)

În plus, dacă n-am pune măcar poze cu Becali (care e pe-aici, prin București ..) ar însemna să nu mai existe postări gen "Caţavencii" .. și altele ..
Dacă Becali ar veni pe forum eu nu aș mai pune în nici un caz poze cu Becali .. Asta e sigur ..

- Aramis, scuză-mă, dar nu ai nici urmă de modestie în tine ... pari foarte greu de suportat ... Observ că de fapt numai eu am mai încercat în mod real să temperez "luat-ul tău în balon" (poate aici ai fost modest, fiindcă nici nu e doar atât) ... și chiar dacă e vorba DOAR de "luat în balon", lasă-ne domne cu balonu' tău ... Zice lumea că să fugă, să scape .. lasă-ne domne așa urâți, proști .. Şi du-te tu frumosule, deșteptule și concurează cu cei mai aleși din lume (noi suntem mai amărăşteni cumva ...)

-----
Îmi cer scuze pentru postarea asta, dar cred foarte tare că e adevărat ce am spus acolo.
Si să nu se simtă cineva jignit, că n-am jignit pe absolut nimeni ... Dacă ceva totuși mi-a scăpat, îmi cer sincer scuze ...

poți să-mi dai roșii câte vrei. iote, îi fac cerere scrisă lu' sorin să îți ție voie să îmi dai mie roșii din minut în minut. dacă tu ai motive să îi dai mie buline, nu te sfii să o faci. nu te sfii nici atunci când nu ai motive. dă-i bătaie. pe mine nu mă deranjează. nu punctele alea de acolo îmi fac mie reputația, ci ceea ce scriu. așa că ești invitatul meu. mai ales că eu nu am nevoie să mă placă toată lumea. de altfel e şi imposibil, cu meseria pe care o am.

în rest, modestia aia de care vorbești tu e... pentru capre.

iar cu uitatul în oglindă nu am greșit. ori vei vrea ca să ne batem ca să vedem care are dreptate? ce alegi? pumni, palme, săbii sau pistoale? ori vrei poate să punem față-n față ce am realizat eu până la anii ăștia (hopa, suntem aproape de un leat!) cu ce ai realizat tu și după aia mai vorbim de cine are nevoie de

...ca să-ți mai divertești viata ... să o mai scoți din rutină...
divertat viața și de scos din rutină...

JulianM
07-17-2011, 07:50 AM
Pe un forum de programare destul de cunoscut (cu peste 400.000 membrii, dar rămas la versiunea vBulletin 3.0.5) am găsit în User Control Panel asta :

http://img11.imageshack.us/img11/7602/image1cy.png

Poate că așa era la vBulletin atunci (sau poate așa au vrut ei să facă ...)

JulianM
09-17-2011, 03:31 PM
România şi Bulgaria nu vor intra în Schengen. Olanda se opune chiar şi aderării parţiale

MediaFax (http://www.mediafax.ro/politic/romania-si-bulgaria-nu-vor-intra-in-schengen-olanda-se-opune-chiar-si-aderarii-partiale-8761811)

......
Şi pentru asta suferă și vrații noștri bulgari ... Mi-e Milan dă iei ... (las' că și la ei Mafia stă bine .. las' să stea bine Mafia, și boboru' să stea-n frig în fiece iarnă .. așea e normal, nu ? ... Nu că asta ar avea fo' legătură cu Şienghienu' ... Cică Şieng... ăsta are legătură doar ca să să ducă mârlanu' fără bolintin până în Franța, aller-retour sau numa' aller ... Aşa zîce unii, eu nu mă percep ...)

:starsmile: {n-am bani dă dentist !.. aoleu ce bine ie ... rău mă doare dintili ... /// refren din folklore românesc ...}

Am trecut pe lângă o bulină roșie (văd că nu mi-a făcut nimeni cadou - și sper ca să nu am parte de bulină nefavorabilă ...) ... și am ținut să revin cu 2 precizări :

- mai întâi că am făcut (am încercat să fac) haz de necaz (că nu intrăm în Schengen) .. și am băgat chestia aia de la final cu "dintili" ... (care poate că e off-topic ...)

- apoi am folosit chestia cu "să se ducă mârlanu' în Franța ..." dar vreau să precizez primo că am folosit expresia în "sens" apropiat de cel din cântecul cu "criza 2010", în care se zicea aproximativ cam așa : "în 2006 // se cumpărau case // .. cu buletinu' // îşi lua o casă // tot cretinu' ..." ...
Si secundo, era posibil ca un cretin să-şi fi luat casă cu buletinu' (eu nu cunosc), dar nu înseamnă că toţi cei care luau case erau cretini ...
La fel și eu m-am gândit că şi un mârlan poate ajunge în Franța fără să mai fie legitimat la frontieră ...

Dacă am supărat pe cineva îmi cer sincer scuze (recunosc că am greșit un pic, dar n-am vrut nicidecum să jignesc sau mai ştiu eu ce ...)

PS.
Puteam evident modifica postarea, dar eu consider că e mai bine să explic ce am vrut să spun și să las postarea în starea inițială (așa cum îmi e obiceiul eu fac în general doar adăugiri, PS-uri ...)
Știu că sunt cam pedant (ca marea parte a francofililor - sau a profesorilor, vorba lu' Bacovia) .. dar, asta e ...
Totuşi eu încerc să glumesc (aşa cum am făcut mai mereu la şcoală .. sau cum fac mereu cu nepoatele mele) .. dar deocamdată nu prea mi-a ieşit pe forumuri (poate mai învăț în timp ...)

:flower: