View Full Version : Cine locuieste in Long Island?
iulialaura
10-09-2004, 06:05 AM
Salutari tuturor romanilor din SUA!
Eu am ajuns in Setauket, Long Island, de doua saptamani si as dori sa stiu dacamai sunt si altiromani in zona...Stiti cum e la inceput...Ai tendinta de a-ti cauta semenii...,de a mai schinba o vorba romaneasca..http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley1.gifAsa ca ...astept un semn de la voi!!!Numai bine!!!
sauzimdebine
10-09-2004, 01:10 PM
smileys/smiley20.gif Bun Venit!
romani, in zona ny/long island, sunt multi - depinde cati or vrea sa-ti raspunda smileys/smiley2.gif
daca doresti, cand ajungi in new york da-mi un semn
pentru alte informatii poti sa-mi e-mail la sauzimdebine@yahoo.com sau aici pe pm
< =""><!--
var SymRealOnLoad;
var SymReal;
Sym()
{
window.open = SymWinOpen;
if(SymReal != null)
SymReal();
}
SymOnLoad()
{
if(SymRealOnLoad != null)
SymRealOnLoad();
window.open = SymRealWinOpen;
SymReal = window.;
window. = Sym;
}
SymRealOnLoad = window.onload;
window.onload = SymOnLoad;
//-->
</>
pai as fi cam in fiecare saptamana foarte aprope. beau cafeaua la Port Jefferson sambata smileys/smiley1.gif
Sau poti sa o iei mai la vale si dai si de mine in NJsmileys/smiley1.gif
salut sorin,
am vazut msg si te-am ascultat!
am completat cu succes formularul!
scuze wrong answer ?!smileys/smiley11.gif
sorin
11-08-2004, 10:15 AM
Nu prea pricep care formular
imi , cer scuze ca nu am specificat!
formularul de emigrare din adresa pe care ai specificat-o1
oricum merci ptr reply1
astept sa mai vorbim despre cum este in usa1ciao astept raspuns!
vreau neaparat sa vorbim sa stiu cam cum este treaba pe acolo!
sal,
sunt lala si sunt in long island de aproape trei saptamaini...locuiesc in massapequa, nassau county. stiu cum e la inceput si eu sunt la inceput :)))))smileys/smiley19.gif
adresa mea de mail e : lalaiubilala@yahoo.com
smileys/smiley36.gifmai cunosc foarte multi romaini in long island...deci sa stii ca nu suntem singure:)))
Paula
01-12-2005, 08:16 AM
Hey! Eu sunt in Staten Island! E departe de voi?
Voi cum ati venit aici? Cu contract de munca sau ca turist?
garfield
01-12-2005, 09:08 AM
Intre Staten Island si Long Island de obicei se calatoreste cu masina si dureaza intre o ora si 3 ore depinde de trafic. Este o comunitate mai mare de romani in Astoria (Queens) care e mult mai aproape si se poate ajunge cu public transportation.
andreyutza
04-14-2005, 08:01 PM
Buna eu sunt in Selden ,Long Island de 9 luni si aici nu am cunoscut decat un roman.Ma bucur sa aud ca mai sunt romani.Adresa mea de email sau de yahoo msn este andreyutza2003@yahoo.com. Mi-ar face placere sa vb poate va pot ajuta cu ceva sfaturi avand in vedere ca am ceva vechimesmileys/smiley17.gif.