PDA

View Full Version : interviuri oct+nov+dec

monica21
10-10-2008, 04:22 AM
Are cineva in aceste luni interviu?cand s-au depus dosarele?noi am depus in iulie,am primit accuse in 24 iulie si acum asteptam invitatia.stiu de pe un alt forum ca sunt dosare depuse in iulie si aug care au deja invitatii primite.Pe aici care e situatia?daca vi se pare util sa ne adunam ca sa stim unii de altii,va astept! multa bafta!

fifi
10-12-2008, 06:16 PM
Monica, mie tare rău îmi pare să-ţi spun că o să aştepţi cam înzadar pe aici oameni care sunt exact în situaţia ta şi vreau să stai pe aici de vorbă cu noi să ne spui ce ai rezolvat şi cum vă e prin Canada, dar ca să gaseşti exact cazuri ca al tău şi să schimbi păreri, să înveţi mai multe din experienţa altora, îţi recomand www.toronto.ro sau www.montreal.ro, menţionez că acolo trebuie neapărat să-ţi faci cont ca să poţi citi ce se postează. Multă, multă baftă şi ţie şi tuturor care sunt ca tine. :)

monica21
10-13-2008, 10:18 AM
eu postez de la inceput si pe montreal ,dar m-am gandit ca poate sunt si aici persoane in proces de emigrare sau nu?in fine daca nu e nu e.multa bafta tuturor

Nomi
10-22-2008, 12:16 PM
Si eu sunt pe montreal.ro...nu te-am intalnit acolo...cum esti logata?

monica21
11-13-2008, 01:13 AM
monica21,dar nu postez f mult.tu esti cumva donat noemi?am vazut o postare recenta la interviuri aug,sept,etc.in 27 ai interviul?multa bafta!

Nomi
11-13-2008, 10:58 AM
da...eu sunt. dar ce-i cu voi? ce vesti mai aveti? nu mai scrii deloc?

monica21
11-17-2008, 01:34 AM
Tiam lasat mesaj pe montreal acum cateva zile.vom avea interviul abia prin februarie sau cand o incepe din nou sesiunea de interviuri.va tinem pumnii si va dorim multa bafta.sper sa postezi relatarea interviului pe site,ca tare bine ne prind aceste relatari.luna asta in 11 a avut interviu un baiat din timisoara ,tot cu via canada si a fost f bine.a luat fara probleme.am vorbit aseara cu o alta fam din tg mures ,aterizati in MT de o luna,tot prin firma si zic ca sunt multumiti.e putin greu ca inca nu lucreaza,dar le place ce vad in jur.astept vesti bune de la tine si sper sa am si eu ceva noutati cat mai repede.