PDA

View Full Version : amenda de parcare in ny

gogutz
07-17-2008, 02:43 AM
dak ati primit vreunu amenda de parcare sau daca stiti bine legea, ce se intampla daca nu o platesc? plec din sua peste o luna jumate

keyframe14
07-17-2008, 02:58 AM
Mentalitate tipic romaneasca...cum sa faci sa fentezi..ia sa vedem

07-17-2008, 06:52 AM
Mentalitate tipic romaneasca... Aleluia..

ce se intampla daca nu o platesc? Se intampla ca infractor te numesti.

livia
07-17-2008, 08:00 AM
ce se intampla daca nu o platesc? plec din sua peste o luna jumate

Stiu un caz similar care dupa cativa ani s-a intors in America, cum necum la intrare l-au luat direct la intrebari, ce stiu e ca l-a costat cam de 10 ori suma care ar fi fost de platit daca o platea cand trebuiasi muuuuulte dureri de cap.

gogutz
07-17-2008, 10:13 AM
bravo frate, mentalitate romaneasca... pentru 15 min de parecare in centru sa platesc 115 dolari, stiind k poate nu ma mai intorc in america si k plec intr-o luna... cand ai destui bani poti trece de faza cu mentalitatea romanului, cand nu, incerci sa treci putin pe langa... ma bucur ca va merge bine, sa va dea dumnezeu sanatate...

keyframe14
07-17-2008, 10:22 AM
bravo frate, mentalitate romaneasca... pentru 15 min de parecare in centru sa platesc 115 dolari, stiind k poate nu ma mai intorc in america si k plec intr-o luna... cand ai destui bani poti trece de faza cu mentalitatea romanului, cand nu, incerci sa treci putin pe langa... ma bucur ca va merge bine, sa va dea dumnezeu sanatate...
si cam cat era rezonabil pt tine sa platesti..daca 115 pt 15 min nu e bine?!sa fi platit parcarea de exemplu..era bine sau si aia era prea mult..tot pe principiu asta parcau aia toti pe la mare prin iarba pe trotuare..ce frate..sa platesc parcarea ..da ce io's prost..Mai gogutz..o merge in romania cum o merge da macar invata sa fii civilizat cand pleci in alta tara si joaca dupa legile ei..nu crezi ca e corect asa..sau tu crezi ca daca nu ai bani e normal sa faci pipi pe trotuar..si acuma daca tot nu te mai intorci..mai fa si tu ceva..nu pleca asa.....scuipa de exemplu..

07-17-2008, 12:50 PM
... ma bucur ca va merge bine, sa va dea dumnezeu sanatate...
Incepi sa ma faci sa ma simt putin vinovat, daca mai insististiu cao sa-mi para rau ca n-am fost de acord cu tine de la inceput. Multa sanatate iti doresc si tie, iar mersul bun sau rau n-are nici-o legatura cu simtul raspunderii si corectitudinea.

sauzimdebine
07-17-2008, 01:15 PM
gogutz, tu ce ai vrut de fapt sa afli, daca se merita sa platesti sau nu ... ori care sunt parerile celorlalti despre faptul ca nu vrei sa platesti, pentru ca oricum pleci peste putin timp?

Cat despre "mentalitatea romaneasca" ... mi-ai facut o mare placere amice. Placerea de a rade cum se spune cu gura pana la urechi. Sper sa mai stai pe forum, ca de cand unuia nu-i mai merge Internet Explorer cam ducem lipsa de responsabili cu buna dispozitie.

gogutz
07-19-2008, 04:28 PM
si totusi nu mi-a zis nimeni ce se intampla mai exact. am inteles k ar trebui sa-mi vina si prin posta, nu? lasand gluma la o parte, cum pot sa verific daca e pe numele meu sau nu?

zura_ny
10-09-2008, 03:03 AM
frate dak pleci shi nu te mai intorci...nu se intampla nimik, dak te intorci...oricum o platesti ;))) bafta

Ninu.
10-09-2008, 06:07 AM
frate dak pleci shi nu te mai intorci...nu se intampla nimik, dak te intorci...oricum o platesti ;))) bafta

zura_ny ..tu te bucuri de raul omului ... in loc sa initiezi o colecta ca sa aibe cu ce-si plati amenda ?.....nu e frumos......bad girl:pet:

angeline
10-10-2008, 11:46 AM
zura_ny ..tu te bucuri de raul omului ... in loc sa initiezi o colecta ca sa aibe cu ce-si plati amenda ?.....nu e frumos......bad girl:pet:

Ninulescule ! asta cu coleta io stiu ca tie iti place dar figura tzine la biserica
daca tot esti pus pe fapte mari si sfaturi crestinesti ar fi fost mai indicat sa spui baietzasului plateste amenda si alta data sa nu mai faci (daca nu vrei sa platesti):d

sad_rain
10-10-2008, 12:04 PM
dupa un calcul scurt..:-) gogu cred ca e in romania deja. am sa un sentiment ca nu a platit nici o amenda..daca tot nu se mai intorcea..:-))) ce oameni domnule!:-?

Ninu.
10-10-2008, 12:41 PM
Ninulescule ! asta cu coleta io stiu ca tie iti place dar figura tzine la biserica

Angeline...adevarul e ca imi place atit de mult colecta incit cred ca o sa si initiez una aici pe forum ....deoarece presimt ca cineva are nevoie de un cod al bunelor maniere..si poate nu-si permite unu'