PDA

Arată versiune întreagă : intrebare viza turistica



micuza2004
24.06.2008, 01:12
buna , vin si eu cu o intrebare, sper sa nu se supere nimeni. Eu, sotul si copilul detinem viza turistica destate pe 10 ani avem deja 2 intrari, mergem din nou acum in vara si am vrea sa tragem o fuga si in canada; m-am uitat pe site, avem adev. de salariat, invitatia din canada, pozele, am descarcat si completat formularul IMM 5257(depunem pt. TRV cu multiple entries si ca familie) si am dori sa stim daca mai trebuie completat si acel IMM 5406, Additional family information form??? sau acesta trebuie completat numai de cei ce vor sa emigreze?? aici m-am blocat si nu stim ce sa facem...., pentru ca actele vrem sa le trimitem prin DHL si nu as vrea sa ne intoarca cei de la ambasada pt. ca nu am trimis dosarul complet; noi deja avem biletele pt. state luate, probabil ca ar fi bine sa le atasez si pe ele, deoarece noi vrem sa tragem o fuga in timp ce suntem in state si sa vada ca ne intoarcem; daca o sa puteti sa ne dati un raspuns....oricum va multumesc anticipatsmileys/smiley9.gif

micuza2004
24.06.2008, 01:23
inca ceva, daca am completat acel IMM 5257, unde e trecut si sotul si copilul, mai trebuie si el sa-l completeze inca o data? sau e de ajuns unul singur pentru toata familia, avand in vedere ca noi am platit taxa de procesare a vizei pt. toata familia, nu pentru fiecare membru individual; ma scuzati poate va necajesc cu atatea intrebari dar nu as vrea sa ne intoarca inapoi dosarul...multumesc mult

fifi
24.06.2008, 23:01
nu aveti nevoie de aplicatii separate, e bine asa cum ai facut, una singura in care sunteti trecuti toti. Formularul IMM 5406, nu apartine de scectiunea "viza turistica" asa ca nu trebuie completat.


de ce ai nevoie pentru viza turistica gasesti aici: http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/visa.a (http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/visa.asp) sp